Regisztráció Elfelejtett jelszó

ELADÓ Ingatlanok

Re: weboldalak?

#663040 exmnbs1 Előzmény: #663000

az hogy hónapokig feleslegesen túráztatta magát és fdeleslegesen kerülgette az ingatlanost ügyfelestől az ingatlanos által delitrált extraprofit reményében

amint kirúgta lett neki hamarosan vevője úgy amint azt eredetileg gondolta

Re: nincs cím

#663002 Előzmény: #662801

"Beruházni érdemes..válság van olcsóak a szakemberek..ha veszel telket csinálsz rá három lakást plusz a tiédet..akkor kihozhatod a sajátodat ingyen vagy legalább is építési költségárra. magyarul a telkedet kifizetteted a vevőkkel."

Mondjuk felmerült az is bennem ebben a kontextusban, hogy az, akinek ennyi pénze van arra, hogy ezt megfinanszírozza, az biztosan nem költöznék bele abba a lakásba, mert az az ember sokkal komolyabbat is meg engedhet magának :)

#663000 Előzmény: #662845

Most nem azért, de ez most oltári nonszensz - az a baj, hogy esetleg fognak palimadarat 40 millára, ami azt jelenti, hogy a magasabb jutalékuk mellett az illető extraprotitot kaszált volna? :) Wazz, mit bukott ezen, vagy mit bukhatott volna ezen? Nem jött be, eladta, kész. Mi ezzel a gondod?

#662999 Előzmény: #662801

Ibiza, néha olvassad el amit írsz. Egyszer lemarhaságozol, majd tökéletesen levezeted, hogy miért nem marhaság amit mondtam.

Mellesleg 90 millás árkategória esetén akárhogy számolom, de egy 50 millás telekre 200eFt/nm-el 200nm-es épületet lehet felhúzni. Egy 30 millás telekre meg 300nm-est. Akkor meg minek vegyek egy ekkora tetőteret/""penthouse""-t egy társasházban? Én ezt írtam, hogy erre jöttem rá, hogy ami tényleg jó tetőtéri/penthouse lakás, az valami elképesztően drága.

Olcsó tetőtér persze van, de az manapság biztosan nem újépítésű és ""olcsó"", különösen akkor, ha igényes a lakás.

#662872 Ibiza Előzmény: #662869

összefoglalom neked.

- ingatlanügynökség az egy szolgáltatás..mint pincér benzinkutas stb..ennek van egy ára van egy hatékonysága 2%-ot megér (többet nem nekem)

- az ingatlanügynök nem segít hanem teszi a dolgát a jutalék reményében..

- a tisztességes ingatlanügynök teljeskörűen és korrekten tájékoztatja az ügyfelet a piaci árakról és piaci helyzetről.

- tehát jó és tisztességes ingatlanügynökre szükség van.

Na latom itt mindenki ug…

#662866 Hathor

Na latom itt mindenki ugyes, okos.

Mindenki mindent tud. Ingatlanosra nincs szukseg.maganszemely kerdezi maganszemelyt honapokig, evekig.

Ingatlankozvetito senkinek sem kell.

1 a lenyeg.. Fizetni ne kelljen, minden mas johet.

Akkor jo beszelgetest a tapsztalt, ugyes kereso, elado forumosoknak.

Egy gonddal kevesebb, nem kell mindent megmagyaraznom legalabb, a kedves ingatlanos ne kozonsegnek.

#662854 Princ Előzmény: #662726

a tetőtérrel megszívod.

nem tudják és nem is lehet rendesen megcsinálni. télen hideg nyáron meleg lesz, rengeteg a fűtésköltség is és borzasztó a sok alacsony ferde fal....

nem lehet otthonosan berendezkedni csak csináltatott bútorokkal...

abszolút nem éri meg...

hiába látod kívülről szépnek...

#662847 Bendeguz Előzmény: #662729

Attitati: én is ezt válaszoltam volna. Jó lehetőség a személyes találkozóra az éttermes találkozó, vagy Erdőbénye. Egy csapásra megismerheted a törzsgárda tekintélyes részét. Remélem idén Bakiba újra eljön! :)

#662845 exmnbs1 Előzmény: #662841

az illető maga mesélte akivel megesett

kb 35m-t gondolt érte . a hirdetésére jöttek az ingatlanosok és rábeszélték hogy 40 fölött is megér afölött hirdessék (nekik nagyobb jutalék)

jöttek is a túristák szép számmal aztán jó idő múlva kidobta az ingatlanost és a tulajdonostol.comon eladta 34.5 körül

#662840 exmnbs1 Előzmény: #662832

van a fordítottja is

mikor jóval feljebb teszik a tulaj által elképzelt árnál és nem megy el

#662838 Grizzly Géza Előzmény: #662832

Én elkerülöm őket,de az anyjába csak azt küldöm el,akinek egyértelműen elmagyarázom,hogy nincs szükségem a segítségére,de még mindig erősködik. Egy idős,befolyásolható ember nekik aranybánya(tisztelet a kivételnek,pl szerintem Hathor nem ilyen típus)

#662833 exmnbs1 Előzmény: #662827

vagy megjelenik a közös képviselőnél hogy festesse a ház le a repedéseket mert úgy el tudná adni az egyik lakást

#662832 Ibiza Előzmény: #662827

van mocskosabb is mikor elkezdik megdolgozni eladót..több ingatlanos jelentkezik mindegyik hasonló alacsony árat mond..ha idős ember vagy gyenge nő az eladó akkor könnyen elbizonytalanodik..elveszik tőle ingatlanját.

#662827 Grizzly Géza Előzmény: #662808

Ennyi. Te menjél le az árral,hogy ő gyorsabban jusson pénzhez,lehetőleg dolgozni se kelljen :)

Én ha meghirdetek egy lakást,ingatlanos ne is hívjon,hacsak nem akarja megvenni.

#662808 Ibiza Előzmény: #662785

ezt már megbeszéltük párszor..2%-ot jó szívvel kifizetek ingatlanosnak..ha pezseg dolgozik de 4-8%-ot nem szeretnék ráadásul azt mondja ingatlanos "segít"..

Találkoztam már nem egy ingatlanossal..tudom miről beszélek..legutóbbi: árultam üzlethelyiséget 9,6 milkára pozícionáltam 9,8-at kértem..9,2 milka volt a csontos áram..jön ingatlanos áááááááááááá ez maximum 6,5guriga..mondom neki..6,5 milkáért nincs szükségem magára kiírom és 3nap alatt eladom..a végén 9,4-értment el 1,5 év alatt úgy, hogy közben kiadtam és még további egy évet visszabéreltem és kiadtam albérletbe a bérlőmnek.

#662801 Ibiza Előzmény: #662763

"..vagy építenék egy tök új épületet." jó nagy marhaság..a telkek nagyon drágák még ha az építési költség 130-160e/nm is..

Beruházni érdemes..válság van olcsóak a szakemberek..ha veszel telket csinálsz rá három lakást plusz a tiédet..akkor kihozhatod a sajátodat ingyen vagy legalább is építési költségárra. magyarul a telkedet kifizetteted a vevőkkel. Sok budai beruházás így alakult.

#662798 Ibiza Előzmény: #662739

" Ráadásul új építésű ingatlant, hol árul magánszemély?"

magánszemély is árulhat új építésűt..sokan tarvasztalról megveszik ingatlant és ahogy megépül árulják..de ha nem magánszemély de építőtől/beruházótól megveheti..olcsóbban, ha az embernek tetszik egy terület akkor ott mászkálgasson kérdezősködjön..láthat új építkezéseket..és már is nem kell ingatlanos 4-6%-os "segítsége"

Ingatlanos ha jó vételt talál akkor megveszi vagy leopciózza saját nevére..nem az olcsó ár után akar jutalékot kapni..többet akar harapni.