hogy döntöttél, mit veszel?
ha legyűri solarworld a jelenlegi 0,8 eurós ellenállást, akkor biza érdekes lehet kis tétellel!
én attól félek, hogy ami eddig nem ment, miközben indexek ath-n, az már ezután sem fog menni...
mondjuk orange ma is ment majdnem 4%-ot...nem értem, mi van vele...és dühítő, hogy nem hígítottam rá 10-20%-kal mélyebben...csak már így is nagy pozim van benne.
Ha konszolidácó lesz Európában, márpedig szükségszerű és ésszerű lenne, akkor megindulnak majd ezek felfele.
majdnem 7-es mélypontjától pedig igen távol van már a 9.1-gyel, de még mindig messze a bekeremtől, hihetetlenek ezek a telekom cégek mostanában
beraktam profitvédő stopokat, gazpromét emeltem. France telecomból elegem van
a leválasztott cégröl leválasztottak még egy kisebb céget??? :O
én csak PSX-et ismerem, az nagyon jó leválasztott cég, ígéretes, de mi van a PSXP-ben?? azt is leválasztották vmiről??
ha olcsót keresel, sztem DHI most jó beszállót kínál, akár ma még. Sztem amcsi ingatlanpiac elérte végleges mélypontját, tehát hosszúra is jó lesz DHI.
SKUL-om is megindult végre, ha vki hosszú lineáris vonalból kitörőt és megerősítve keres + jó funda + TA jel, akkor SKUL jó ma szvsz
PSXP is az volt. Fél évet vártam rá, aztán a 19-21 range helyett kinyitott 28,5 körül (+50% rögtön, már nem kellett) perszze onnan még egy lendülettel felment 35-re... Most drágállom.
FSC: az már igaz, ha ennyire tapad vmi egy támaszra, az sose jó előjel... :S Pedig 10-en fundásan is okés, nálam is régi hosszú távú befektetés.
Huntington melyik? HBAN, HII, HTG?
FSC jó, én most gazpromommal vagyok elfoglalva, nagy kérdés, hogy manageljem az egyre nagyobbra hízó nyerőt. Lassan annyi van rajta, mint nokián volt....
Én FSC-t vettem ma, ez a szint 10 - 10,2 háromszor is jó beszálló volt 10,8-10,9-re.
Persze majd jön a negyedszerre töri szabály :) Réstöltéssel is megelégednék .
És 8.34-en a huntingtonba is visszaszálltam.
k+s kiütve, majd beírom, thyssen stop 4950. Thyssent elfelejtettem beírni időben, mert magyar szla-ra vettem
alcoa több, mint 1 éves csökkenő trendet készül megtörni....ha holnap megerősíti, akkor nagyon érdekes lesz, főleg annak, aki blue chipen akar biztonsággal sokat keresni
kösz.
Hát, nekem alapvetö, hogy funda legyen rendben vele, vagy vmi nagyon nagy fantázia legyen benne, ami helyettesítheti (pl. felvásárlás). Itt egyiket sem látom, 100-as P/E?? TA alapon pedig nem érdemes sztem belevenni, amíg nem csinál egy megerösített magasabb mélypontot. Ahhoz pedig illene min. 3 napon át emelkednie.