Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

DAX , FTSE , CAC index

Kár h centi pápá előtt l…

#662575 Fornit

Kár h centi pápá előtt le kellett zárnom a shortom. A másikban nyitotam újra 8705 körülről.

Re: nincs cím

#662469 Ricsi Előzmény: #662465

Én sem nagyot várok, egy olyan 100 pont jó lenne ...

Ugye, a nagy kereskedésemen kívül mindig van longom. Több csomag van. Ez úgy épül fel, hogy veszek egyet, majd 100 pontra egy másikat, és a kettőre egy 40 pontos csúszót teszek, vagy az egyiket lezárnám 100 ponttal feljebb. A másik fele meg ... ez hosszú

Most volt vételem 625-ön, majd 725-ön, a stop most 31-en, ha kiüt, 40 pontos csúszóval nyílna a következő vétel. Az mehetne le mondjuk 650-re, akkor már tetszene...

#662449 Ricsi Előzmény: #662446

Jah, én is elkezdtem ott szemezgetni, de aztán feladtam, nem teljesen értem, nagyon magas az számomra :)

#662434 Kissherceg Előzmény: #662433

jogos, eszkalálom a problémát.

Jajj Ricsi mit csináltál... Én még investor fórumot javaslom, tudásbázis :)

#662433 Sly-- Előzmény: #662429

Hát basszus elég ijesztő (vagy inkább visszataszító) mikor reggel megnyitom az oldalt, és 10 topikban Ő van felül.

Miközben állítása szerint nem is tőzsdézik...

#662431 big-ebuy Előzmény: #662430

fenét menjen mindenki a tudása szerint,mint itt irogassak másnak ,én is fizettem érte sok pénzt-időt

#662430 Dénes Előzmény: #662420

Bocsi ! még ez !

ne tedd ! Csak nyugisan !!!

Én már írok 12 éve máshová, összejövünk három havonta, haverok vagyunk. Kell egy fórum, ahol vannak ötletek. Tehát nekem van ilyen értelemben otthonom.

De ha javasolhatom Portfolió fórum és ott "Ha lenne pénzed holnap mit vennél max. befektetési idő 1 hónap?" fórum.

Mackó, Sly és a többiek, nyugi van és normál emberek és jó tőzsdések !!

De maradj itt is !