Regisztráció Elfelejtett jelszó

DAX , FTSE , CAC index

Re: nincs cím

#662207 Sly-- Előzmény: #662203

Merkel nyer.

De akármilyen erős óvszert visznek a szavazófülkébe, durranni fog a lufi.:-)

#662205 macika Előzmény: #662203

csak hogy én ezt januárban mondtam

majd januárban újra mondom

bár a mostani spx 20%-t kicsit sokallom

#662203 Spade Előzmény: #662200

a múlt statisztika kit érdekel, ha ezt jan 1-én mondtad volna.....azt mond mi lesz a jövő

#662201 big-ebuy Előzmény: #662200

böjtje is lesz

8700körül nyit remélem.....választások is oda tesznek,lehet fújni

#662194 Borska Előzmény: #662189

én a dax futurét kereskedem, abban csak a vasárnapi rés van nyitva

de azt hiszem holnap betámadom a DAXTS33at erste certit, 8750a stopja és a daxot követi, vagyis valahol az alatt fog nyitni, 750 körül lesz a maradványértéke, így gyors tippre, brutális tőkeáttét lesz rajta, vagyis ha dax lefordul 8750 előtt hatalmasat lehet kaszálni vele, ha beleharap az 50be akkor pedig autómatice kicsukják a pozit de mondjuk 1000darabbal belevenni 780on 30ft/db-os stoppal és hatalmas profit lehetőséggel......hm,hm talán, kiderül

#662191 Spade Előzmény: #662182

cumi bizony de ez látható volt

.

"

19918 2013.08.22 19:42 Spade (VIP) Re: nincs cím Címzett: @Ricsi

.

Már egész évben, legutóbb 1 hónpja írom h ősszel németeknél választás senki se várja most a beesést. Most éppen a gazdasági adatokat húzták meg h már itt az EU kilábalás mert merkel is szeretné h őt is meghúznák a szavazó fülkében. Olyan itt most a konstelláció h még egy halott ekg görbéje is kedvező változásokat mutatna ha abból Merkel profitálni tudna.

**

19927 2013.08.22 20:14 Spade (VIP) Re: nincs cím Címzett: @Boby.

.

A szavazó fülke magányában minden lehetséges :)

.

Ez az US már nem ugyanaz mint 2007-ben azóta bevándorolt kb 10 milla ember a megtakarításaival a képzettségével a munkaerejével és szép lassan a lakás túlkínálatot is felszívja, aztán indulhat megint az ingatlan lufi

.

Azután meg valami galambot jelöl majd Obama a FED élére , mert Bőrni már befáradt a nagy pénzlapátolásba, meg a kongresszusi baszogatásba h meddig pumpálgat még. A pumpán az elzárót így nem Börni fogja betekerni hanem max az utód azt meg kb decemberben lesz meg, addig csak verbál baszás van...

"

.

És lám a németek új csúcson, Obama galambot jelöl és Börni se lép...

#662188 Borska Előzmény: #662184

ez a rés ez érdekes dolog..... tuti nem marad betöltetlenül, de az időfaktor , az beza oda tud tenni rendesen, legutóbb a forexen maradt rések közül volt olyan ami majd egy évig megvolt (GBP/JPY ; CAD/JPY ; EUR/USD)persze az Lehmann csődkor volt, nahh erre poziépíteni,brrrrrr

de ez a dax lenti rés engem is csábít, de még nem merek rámozdulni

#662184 big-ebuy Előzmény: #662183

túlvettek nagyon ,bár ilyenkor elmebeteg tépés szokott lenni

dax résnek sok sztem

#662183 Borska Előzmény: #662179

akkor egy esetleges korrekcióra gondolsz, az oké, de összeomlás nem lesz amíg komoly nyomós okot nem generálnak hozzá, fed vigyázza a pógárai befektetéseit, nem engedi usát esni, infla nyomás még nincs, dollár lehet önteni

ez az impulzus megint eltarthat jó pár napig, hétig, addig szerintem kár shortot erőltetni hosszabra, jó ütemmel elkapva viszont hozhat, de szerintem veszélyes ilyenkor