Regisztráció Elfelejtett jelszó

USA részvények

Re: QE3

#662187 Sigorszky Előzmény: #662150

Szóltam, szóltam...jó, szóltál, no de hova vezet ez, mekkora szakadékba? Ez itt a kérdés, nem arra kell a mellet verni, hogy én megmondtam.

Re: A tömeg ereje...

#661013 Kissherceg Előzmény: #660868

Többségi véleménnyé vált a globális intézményi befektetői közösségen belül, hogy az amerikai jegybank szerepét betöltő Federal Reserve (Fed) e héten esedékes monetáris ülésén hozzákezd gazdaságélénkítő célú mennyiségi enyhítési programjának leépítéséhez.

A City egyik legnagyobb befektetési bankcsoportja, a Barclays hétfőn ismertetett legújabb felmérésében kimutatta, hogy a globális ügyfélkörébe tartozó intézményi befektetők 64 százaléka számol a jelenleg havi 85 milliárd dollár névértékű eszközvásárlások csökkentésének bejelentésével a Fed nyíltpiaci bizottságának szerdai ülésén.

A Barclays felmérésébe bevont befektetési cégek relatív többsége, 45 százaléka arra is számít, hogy a Federal Reseve 2014 második negyedévére teljesen befejezi a mennyiségi enyhítési ciklust. Ez markáns változás, ugyanis a Barclays nyár elején elvégzett hasonló vizsgálata során a ház intézményi ügyfeleinek többsége még 2014 negyedik negyedévére, vagy még későbbre várta a Fed enyhítési programjának végét.

A tömeg ereje...

#660868 Krumenaker

Russel2000 fjúcsör abszolút csúcson.

Ezt az indexet szoktam nézni, mert nem kirakatcégek vannak benne, hanem az USA gazdaságát jellemző középvállalatok.

Re: nincs cím

#659002 Janicroft Előzmény: #657254

Ez engem is érdekelne, anno el is kezdtem szétnézni, de amiket megnéztem ott mindenütt feltétel volt a kinti lakcím.

HA van olyan cég ahol ez nem feltétel az engem is érdekelne.