Jól van kiscsillag! Ragyogj tovább!
az akadékoskodó Deloitte helyett már keresik az új könyvvizsgálót egy 1% feletti rv-es kezdeményezésére, ugyanazéra aki ég a vágytól hogy felmentvényt kaphassonak a vezetők
már csak annyi a meló hogy azt a fránya 366-ot kitörölje
ráadásul valahol azt olvastam, hogy osztalékelsőbbségi részvények... onnantól kezdve lehet várni, hogy a mezei részvényes osztalékot kapjon. a fotexben is ezt várják már vagy 20 éve...
a vezetők számára Soós megszavazta a sajátrv juttatást máris a 366 felett)))))))))
az pont jó a kp kiszipkázására mint láttuk
12300-568 bukcsi a cégnél
????-nek meg a zsebben kb 100K rv-nyel
most 5m-t szán erre a szent célra....(((((
örülök hogy magadat meggyőzted)))))))
viszont a kekeckedésed folytán érdekes részleteket teregettünk stockkal((
milyen nincs??????
http://www.e-star.com/docs/k1357222073generalmeetingresolutions_02012013.pdf
mégis ez történt
szórakozz rajta... feltételezem a hitelezők kevésbé szórakoznak, és a részvénytranszfer lezárultával lépnek az ügyben...
mármint az a cég, amelyiknek a tulajdonosai azok a hitelezők lesznek, akik a pertársaságot alapítják? az nem fogja ezt a lépést megtenni? érdekes elgondolás a részedről...
10.9-én nyilatkozta mikor is még a 2012/A sem járt le(((((((((((
szóval a csőd előtt
és mindenféle pénzek érkeztek be akkoriban amit az E-Star állítólag nem folyósíthatott kv-esek részére aztán mégis m int kiderült
"Én egy olyan cég esetében, amely a töredékére esik pár év alatt - abban semmi jóra sem számítanék, hanem menekülnék belőle."
na látod, ezt tették volna itt is, ha valós adatok szerepeltek volna a mérlegben. de abban nemhogy veszteséges tevékenységről adott számot a cégvezetés, hanem egyenesen nyereséggel örvendeztették meg a befektetőiket. egy ideig, mert a fizetésképtelenség bejelentése előtt pár nappal már csúnya veszteségre módosítottak mindent.
Nos, én jót szórakoztam a per komolyságán, mert kiderült, hogy komolytalan, ennek alapján viszont szvsz érdemes megvárni az új részvényesek öntését, az akkori közzétett adatokat, mert abból kiderül, hogy mi lesz a cég jövője - ha képes normális üzleti eredményt felmutatni, akkor akár még jövője is lehet a cégnek.
Még mindig nem érted.
Tegyük fel, hogy valami extrém csoda folytán nyer a pertársaság a céggel szemben és mondjuk a bíróság megítél 1 milliárd forint kártérítést. Ebben az esetben teljesen nyilvánvaló, hogy ezt a CÉGNEK kell megtérítenie, amelyet ha megtérít, akkor az ügy le van zárva. Egyszerűen nem akarod felfogni, elhinni és megérteni, hogy az általad hivatkozott jogszabály alapján a cég perelhetné a tisztségviselőt hogy ezt a kárt térítse meg a cég számára, de ez nyilvánvalóan nem fog bekövetkezni.
És ennyi.
mindjárt jön az hogy minden kicsi aki belevett a ralliba bukcsiban lesz
"mert Te egy 3 millió eurós pozitív eredmény közzététele után ugyanazt várnád, mintha egy 10 milliós veszteségről számoltak volna be..."
Én egy olyan cég esetében, amely a töredékére esik pár év alatt - abban semmi jóra sem számítanék, hanem menekülnék belőle.
"az egyszerű, mezei befektetőknek ez az egyetlen eszköze arra, hogy döntést hozzanak a céggel kapcsolatban. a cégvezetés pedig enyhén szólva hamis információkkal látta el őket."
Ha ez még az OTP-t se zavarta, akkor mégis mennyi esélyed van arra, hogy erre hivatkozz?
"Olvasni azért csak tudsz: "
igen, persze. a pertársaság is a céget fogja perelni. az esetleges pervesztéssel megvalósul a kár, amit a cégvezető a cégnek okoz. a per alapja a cégvezető tevékenysége, azzal a hitelezőknek, befektetőknek okozott kár.