:)
Azért emiatt a körmöd ne rágd le tövig! :)
hagyjuk már a felszámolást, te is tudod, hogy nem lesz....
Akárhogyan is gondolkozom rajta egy felszámolás nem fog pozitív előjelet adni az árfolyamnak.
Te szerinted igen?
november 5. előtte hülék lesznek fizetni... most már megvárják csak azért is az utolsó lehetőséget...
Nem véletlen! De nem kell megharapni mindent! Te hajlamos vagy rá. (Tudod a múltkor is cintányérral.... kerestek banki kapcsolattartót, miközben javában készítették az engedményezést. Te haraptad meg egyedül! :D) Fenyegetik, hogy fizessen, de azért a KEG-esem sem ovisok. Szvsz ki lesz fizetve, de nem lesz elkapkodva. :)
Miért? Szerinted milyen hatással lenne az árfolyamra? Mielőtt válaszolnál, azért gondold át, milyen hatással volt a tavalyi éves mínusz másfél milliárd, majd a mostani féléves.
Viszont a két jogi aktus közé nem tennék egyenlőségjelet!
szóval a felszámolás véletlen került a végzésbe???))))
a likviditási nehézségeikről az n. bizonyíték(((((
kérdés mi van a kcs által diktált új szerződésben
de megnéznem ))
Akár végrehajtás lesz, akár felszámolás, árfolyam szempontjából egyik sem pozitív.
Bő irodalma lett ennek a témának. Komolyan mondom, jókat nevettem, ahogy végigolvastam.
Engem egyáltalán nem zavar, hogy remegve izgulnak egyesek a felszámolásért. Aki így gondolja, az nyugodtan fejtse is ki a véleményét. Majd elválik. :) Az én véleményemet pedig 2 oknál fogva is óvatosan kezelje minden olvasó!
- Poziból beszélek!
- Szoktam nagyokat tévedni! (Na akkorákat azért nem! :D)
A szakmaisághoz viszont ragaszkodom! Más az amikor egy bíró felszámolással fenyeget és más az amikor felszámolást rendel el!!!
Azért a kettő közötti különbségen a realitásokra érzékenyebbek gondolkozzanak el nyugodtan.
100%-ig biztosra veszem, hogy ha esetleg nem lenne kifizetve nov 5-ig SJ, akkor sem lesz felszámolás. Ha kevésbé lennél indulatos és több gyakorlati ismerettel rendelkeznél, akkor látnád a további várható lépéseket is. Ha itt SJ végül is helyzetbe kerül, akkor itt végrehajtás lesz, hiszen arra van bőven lehetőség. Szvsz ez után jön majd a fizetés.
száguldás? 20km/h mentem de sok volt az is
hihetetlen évek óta
tp afrikában jobb utakon tevegel )))
nem a hétvégi jött-ment száguldozóké az utca
kedves babettamackó :)
a németvölgyi út továbbra is egy kalap sz--ar
vasárnap szidtam magát ott ))))))))))))))
keg32
maga olyan mint a gergényi :))
videó, 0:39-től :))
http://mno.hu/belfold/meg-a-birosag-elott-lekoptek-gyurcsanyt-1184679