Regisztráció Elfelejtett jelszó

KEG fórum

Re: nincs cím

#661645 Sly-- Előzmény: #661637

Akárhogyan is gondolkozom rajta egy felszámolás nem fog pozitív előjelet adni az árfolyamnak.

Te szerinted igen?

#661644 Zotya32 Előzmény: #661639

november 5. előtte hülék lesznek fizetni... most már megvárják csak azért is az utolsó lehetőséget...

#661639 Trisz Előzmény: #661587

Nem véletlen! De nem kell megharapni mindent! Te hajlamos vagy rá. (Tudod a múltkor is cintányérral.... kerestek banki kapcsolattartót, miközben javában készítették az engedményezést. Te haraptad meg egyedül! :D) Fenyegetik, hogy fizessen, de azért a KEG-esem sem ovisok. Szvsz ki lesz fizetve, de nem lesz elkapkodva. :)

#661637 Trisz Előzmény: #661582

Miért? Szerinted milyen hatással lenne az árfolyamra? Mielőtt válaszolnál, azért gondold át, milyen hatással volt a tavalyi éves mínusz másfél milliárd, majd a mostani féléves.

Viszont a két jogi aktus közé nem tennék egyenlőségjelet!

#661587 exmnbs1 Előzmény: #661577

szóval a felszámolás véletlen került a végzésbe???))))

a likviditási nehézségeikről az n. bizonyíték(((((

#661582 Sly-- Előzmény: #661577

Akár végrehajtás lesz, akár felszámolás, árfolyam szempontjából egyik sem pozitív.

#661577 Trisz Előzmény: #661492

Bő irodalma lett ennek a témának. Komolyan mondom, jókat nevettem, ahogy végigolvastam.

Engem egyáltalán nem zavar, hogy remegve izgulnak egyesek a felszámolásért. Aki így gondolja, az nyugodtan fejtse is ki a véleményét. Majd elválik. :) Az én véleményemet pedig 2 oknál fogva is óvatosan kezelje minden olvasó!

- Poziból beszélek!

- Szoktam nagyokat tévedni! (Na akkorákat azért nem! :D)

A szakmaisághoz viszont ragaszkodom! Más az amikor egy bíró felszámolással fenyeget és más az amikor felszámolást rendel el!!!

Azért a kettő közötti különbségen a realitásokra érzékenyebbek gondolkozzanak el nyugodtan.

100%-ig biztosra veszem, hogy ha esetleg nem lenne kifizetve nov 5-ig SJ, akkor sem lesz felszámolás. Ha kevésbé lennél indulatos és több gyakorlati ismerettel rendelkeznél, akkor látnád a további várható lépéseket is. Ha itt SJ végül is helyzetbe kerül, akkor itt végrehajtás lesz, hiszen arra van bőven lehetőség. Szvsz ez után jön majd a fizetés.

#661552 macika Előzmény: #661550

száguldás? 20km/h mentem de sok volt az is

hihetetlen évek óta

tp afrikában jobb utakon tevegel )))

#661549 macika Előzmény: #661546

a németvölgyi út továbbra is egy kalap sz--ar

vasárnap szidtam magát ott ))))))))))))))

keg32