Regisztráció Elfelejtett jelszó

HUF fórum

Re: nincs cím

#66388 Wickham40 Előzmény: #66347

akárki akármit mond, nem aludnék nyugodtan egy HUF short esetén:-)

de tényleg szokott meglepetés lenni, ha a forint gyengül és sort long pozik egyeránt pluszban vannak:-))

#66347 Amatoregy Előzmény: #66337

írtam... :)

csak huf shortom nincs. Azért vettem tegnap shortot hozzá mert magasan volt a dax és erős a ft. A dax short miatt nem félek, a long is nyerőben van, egy kis huf gyengülés dobna rajta...

#66300 Amatoregy Előzmény: #66298

na igen, de most azon vaciálok, hogy ha tovább gyengül az egyszerre nyerő dax short és long is zárható. Mondjuk a longot venném előre...

#66299 Dr. ursi Előzmény: #66298

komolyabb gyengülés előtt egy leszúrással kiütik a longokat értsd. eurhuf

amúgy 276 olyan támaszféle van/volt ? benne ...

viszont most már a 280 ellenállás ...

#66298 Wickham40 Előzmény: #66268

hát nagyon fordulóra áll a piac sztem minden szinten..

ha ez megerősítésre kerül, akkor a forint is gyengülőbe kezd..

#66138 Wickham40 Előzmény: #66113

EBEURHUFTL02 kiütése: 260.00

hát nekem is meg kell erőltetnem magam, hogy rövid távon komoly és atrtós erősődésre számítsak, nem beszélve a MNB elnök elleni támadás, stb.

#66133 Amatoregy Előzmény: #66129

certiben 309-318 a beker.

egyébként miért erősödött eddig?

Nem kell itt az okokat keresni, mert bele lehet őrölni. Ennyi és kész.

Lassan már elérjük a tavaly nyári szinteket mindenben..

#66129 tőzsdebubus Előzmény: #66113

és honnan van longod?

Mivel a HUF egy carry deviza, ha a tőzsdék esni fognak, szerintem gyengíteni fogja a forintot megint...és azért lefelé olyan nagy teret én személy szerint nem látok...(teljesen magán vélemény, de ugyan mitől erősödne tovább jelentősen a forint ? )

#66113 Amatoregy Előzmény: #66105

akkor kifizetem a chf hitelemet. És buktam a ft longot. 255-nél kiütik a certit, de ez tavaly nyári szkenárió lenne, tehát ebbe a 6000-es otp is belefér... .:)

#66105 Lovax Előzmény: #66091

A képen pirossal jelölt csatornára gondolok a B verzióban, amikor azt mondom hogy álkitörés után eshet tovább. A 255 célárat megerősíti a zölddel jelölt ferde fejváll, aminek most építjük a jobb vállát.

Vagy ez így nagy hülyeség?

http://kep.ivpicture.hu/121538.jpg

PS: minőségért elnézést, stooq.com + mspaint kombóval készült :)

#66091 Lovax Előzmény: #66081

Én is long kiszállót várok, de TA alapon ha ki nem esik lefelé az oldalazásból, akkor lesz még hamarosan 290. Annál több szerintem csak akkor ha jelentősen csökken megint a kockázatvállalási hajlandóság nyugaton.

Viszont van egy másik verzióm is: mi van akkor, ha az utóbbi két hét 290-es csúcsa csak egy álkitörés volt az csökkenő trendcsatornából a lett sztori hatására és igazából a HUF trenddel tovább lefele? Akkor a trendcsati teteje 280 volt és éppen most pattantunk lefele róla. Ebben az esetben a célár 255 környéke?

#66081 Wickham40 Előzmény: #66063

hát már hozzá semmiképpen nem veszek, mert azzal csak a téten növelem, ahhoz a mostani pozim elég..

lutrira ez is elég sok. lehet szkeptikus vagyok, de én nem látom különösebb okát a további gyengülésnek, bár ez egy nagy semmit jelent a piac szempontjából.

a mai nap még eladhatom, meglátom mit csinál. ma jön ki vmi adat is, ami befolyásolhatja.

csak azt nem tudom, ha ma lehet vele kereskedni utoljára és a leírásba adott napon számolják el, ami ugye jövő hét szerda és ha hétfőn kiütési határ alá megy, akkor mi lesz?

Gondolom, akkor is szerdai ár lesz a mérvadó, így lehet akár 260 is...vagy 290 is..

ja és köszi a válaszokat,

wh

#66063 Amatoregy Előzmény: #66059

ha lutrizni akarasz, akkor nézd meg, hogy mennyivel lenne a beker alatt a mai ár. És vegyél hozzá, hátha gyengül a ft szerdáig.

Hátha más is ki akar szállni belőle

de ez lutri...

Tényleg lutri..

#66059 Wickham40 Előzmény: #66052

köszi Amatoregy,

pont most talláltam meg én is...

bakker ezt jól megszívtam, most adjam el veszteséggel vagy lutrizzak hogy szerdáig gyengül a forint...

ez nem az én hetem volt...sem huf sem dax tekintetében..

#66052 Wickham40 Előzmény: #66047

ok, köszi mindenkinek a választ.

akkor nem értem miért nincs az erste honlapján a forint long certi 01-es, 270et írtak kiütési árnak.

ezzel a forint törte a gyengülő csatornáját is, ugye?