akárki akármit mond, nem aludnék nyugodtan egy HUF short esetén:-)
de tényleg szokott meglepetés lenni, ha a forint gyengül és sort long pozik egyeránt pluszban vannak:-))
akárki akármit mond, nem aludnék nyugodtan egy HUF short esetén:-)
de tényleg szokott meglepetés lenni, ha a forint gyengül és sort long pozik egyeránt pluszban vannak:-))
írtam... :)
csak huf shortom nincs. Azért vettem tegnap shortot hozzá mert magasan volt a dax és erős a ft. A dax short miatt nem félek, a long is nyerőben van, egy kis huf gyengülés dobna rajta...
na igen, de most azon vaciálok, hogy ha tovább gyengül az egyszerre nyerő dax short és long is zárható. Mondjuk a longot venném előre...
komolyabb gyengülés előtt egy leszúrással kiütik a longokat értsd. eurhuf
amúgy 276 olyan támaszféle van/volt ? benne ...
viszont most már a 280 ellenállás ...
hát nagyon fordulóra áll a piac sztem minden szinten..
ha ez megerősítésre kerül, akkor a forint is gyengülőbe kezd..
EBEURHUFTL02 kiütése: 260.00
hát nekem is meg kell erőltetnem magam, hogy rövid távon komoly és atrtós erősődésre számítsak, nem beszélve a MNB elnök elleni támadás, stb.
certiben 309-318 a beker.
egyébként miért erősödött eddig?
Nem kell itt az okokat keresni, mert bele lehet őrölni. Ennyi és kész.
Lassan már elérjük a tavaly nyári szinteket mindenben..
és honnan van longod?
Mivel a HUF egy carry deviza, ha a tőzsdék esni fognak, szerintem gyengíteni fogja a forintot megint...és azért lefelé olyan nagy teret én személy szerint nem látok...(teljesen magán vélemény, de ugyan mitől erősödne tovább jelentősen a forint ? )
akkor kifizetem a chf hitelemet. És buktam a ft longot. 255-nél kiütik a certit, de ez tavaly nyári szkenárió lenne, tehát ebbe a 6000-es otp is belefér... .:)
A képen pirossal jelölt csatornára gondolok a B verzióban, amikor azt mondom hogy álkitörés után eshet tovább. A 255 célárat megerősíti a zölddel jelölt ferde fejváll, aminek most építjük a jobb vállát.
Vagy ez így nagy hülyeség?
http://kep.ivpicture.hu/121538.jpg
PS: minőségért elnézést, stooq.com + mspaint kombóval készült :)
Szerintem ha mai napon se megy vissza a trendvonal fölé, akkor szignifikáns...
Én is long kiszállót várok, de TA alapon ha ki nem esik lefelé az oldalazásból, akkor lesz még hamarosan 290. Annál több szerintem csak akkor ha jelentősen csökken megint a kockázatvállalási hajlandóság nyugaton.
Viszont van egy másik verzióm is: mi van akkor, ha az utóbbi két hét 290-es csúcsa csak egy álkitörés volt az csökkenő trendcsatornából a lett sztori hatására és igazából a HUF trenddel tovább lefele? Akkor a trendcsati teteje 280 volt és éppen most pattantunk lefele róla. Ebben az esetben a célár 255 környéke?
hát már hozzá semmiképpen nem veszek, mert azzal csak a téten növelem, ahhoz a mostani pozim elég..
lutrira ez is elég sok. lehet szkeptikus vagyok, de én nem látom különösebb okát a további gyengülésnek, bár ez egy nagy semmit jelent a piac szempontjából.
a mai nap még eladhatom, meglátom mit csinál. ma jön ki vmi adat is, ami befolyásolhatja.
csak azt nem tudom, ha ma lehet vele kereskedni utoljára és a leírásba adott napon számolják el, ami ugye jövő hét szerda és ha hétfőn kiütési határ alá megy, akkor mi lesz?
Gondolom, akkor is szerdai ár lesz a mérvadó, így lehet akár 260 is...vagy 290 is..
ja és köszi a válaszokat,
wh
ha lutrizni akarasz, akkor nézd meg, hogy mennyivel lenne a beker alatt a mai ár. És vegyél hozzá, hátha gyengül a ft szerdáig.
Hátha más is ki akar szállni belőle
de ez lutri...
Tényleg lutri..
köszi Amatoregy,
pont most talláltam meg én is...
bakker ezt jól megszívtam, most adjam el veszteséggel vagy lutrizzak hogy szerdáig gyengül a forint...
ez nem az én hetem volt...sem huf sem dax tekintetében..