Tegnap nagy réssel nyitott fel, de visszaszórták az előző napi gyertya alja alá. Nem arra utal, hogy egy nagy mai rally előszele lenne.
Tegnap nagy réssel nyitott fel, de visszaszórták az előző napi gyertya alja alá. Nem arra utal, hogy egy nagy mai rally előszele lenne.
Take Two Interactive-nak mi a rövidítése? mert így nem találom.
A kérdés, hogy mennyire köztudott ez az infó és mennyire árazhatták már be?
Én a Take Two Interactive-ra figyelnék most, mert ma jelenik meg a GTA V, az Amazon már kifogyott a készletekből, minden idők legnagyobb játéka/bevétele lesz ez most, és szerintem meg fogják húzni a kiadó részvényeit is.
DHI is megindult... http://www.marketwatch.com/investing/stock/DHI
Minden megindul, csak azok nem, amiket én választottam...nem igaz már....Skul, Call sehova nem megy, vagy inkább lefelé.
itt nagyon érdekes alapok vannak, OTP Opusra is pályáztam már, örvendetes, hogy van alternatíva rá kisebb tőkével: http://privatbankar.hu/befalap/csendben-tozsdere-vittek-vakmajmot-sokan-kovetik-majd-260803
Az osztalékos alap pedig zseniális, pont nekem való!
Tényleg szépen megy, osztalékot is folyamatosan növelik!
egyetértek kbc hírlevelével: yahoo érdekes most ta alapon, és magam véleménye, h. funda sem rossz mögötte, story is lehet felvásárlásban
+17,92% az össz. eredmény tvix csontváz rámolás és nokia záró után.
Alapvetően folyamatosan jön az az eredmény, amit meghirdettem: aki nem banki lekötésben gondolkozik, hanem nagyon biztonságos tőzsdézésben, és követi ezt a portfóliót, jól jár.
Gazpromra tettem egy 21%-ot biztosító profitvédőt, K+S-re 19%-ot bebiztosítót.
Nokia eladva, mert nem érte el épp az 5 eurót, de fordulós gyertyát csinált naposon, és nincs kedvem megvárni a megerősítést...
estar dt-s spekiknek azért érdekes lehetett napokban...
Visa-hoz sok szerencsét, TA alapon jó ötlet a brókerektöl
:D, igen, épp visszaolvastam. Mindegy, mivel megfogadtam hogy követem az Erste és KBC ajánlásokat és kevesebb saját ötletet viszek végig, ezért megvettem, STOP-ot beraktam, most várok. Plusz közben agyalok a Blackberryn hogy kellene és milyen stop szinttel kellene. ;-)
nagyon a bika piac végén lehetünk... :D Ajánlja 205-ös célárral, miközben én nem is olyan rég 100 alatt ajánlottam...
A Visa-t ma ajánlotta Erste vételre piaci áron, 205-ös célárral, 177,9-es stop szinttel, elméletileg segíthet neki tovább emelkedni ha bekerül a Dow Jonesba.
még mindig nem döntöttem, de ta és fundás alapon is érdekesebbnek tartom e pillanatban aeo-t bbry-nál.
én nem cserélnék most le szívesen semmit a portfóliomból, de majd átnézek újra mindent
Ugyanezzel küszködöm én is, egyrészt nagyon sokat ment minden amit nézegettem, másrészt most nincs szabad tőkém erre, pedig meg lehetne játszani.
Arra számítottam az Apple-ből kijövök most kis pluszban és akkor egy részét leépítem, de nem úgy tűnik. 506-os bekerárral most már kicsi bukóban vagyok megint :(
van logika benne, amit mondasz, pedig a hírt a piac máshogy értékelhette, hisz 5%-ot esett. Az is kérdés, mennyit érne egy felvásárlásnál, mert sztem max 14 dodót. De lehet, mégis az ötleteden felbuzdulva veszek ma belöle, de ahhoz vmit el kéne adnom :S
BBRY-t nézegettük itt ugye, most van egy hír amit a cég cáfol, de nem zörög a haraszt ugyebár:
http://www.valuewalk.com/2013/09/blackberry-ltd-bbry-denies-reducing-salesforce/
A hír az hogy a salesforce 50%-át elküldik a Blackberrytől, ez gyakorlatilag az értékesítésben dolgozók felét jelentené. Természetesen cáfolják, de ez is jelentheti annak az előjelét hogy tényleges felvásárlási ajánlat közeledik....