Regisztráció Elfelejtett jelszó

DAX , FTSE , CAC index

Re: nincs cím

#661168 tozsdenyul Előzmény: #661145

Én is azt mondom, hogy nem vagyok időjós :)

Alapvetően ta alapon nézek én is, a funda legfeljebb hobbiszinten érdekel, vagy jobb ha még úgy sem...

próbáltam időtávot adni a nem sok idő fér el már szerinted a bikapiacba megközelítésedhez, alapvetően így gondolom én is, főleg ha a daxról van szó

de az időket csak tippelgetem, mint a lottót

az időjóst úgy értettem, időt még kevésbé látok, mint irányt hosszútávra legalábbis

konkrétan egyébként a 16000 környéke a downak rettentő ellenállás, ezt csak lendületből viszi át szerintem, tehát a minimum, hogy teszteljen egy 14500 körüli szintet, de 13000 felé is el tudom képzelni.

Ha lendületből átviszi a 16000-et, akkor elmegy 20000-ig is és fölé.

Ebből mondjuk valamiféle ideális viselkedés, hogy most itt elszenved még egy kicsit, aztán jövőre megnézzük a csatornák aljait, hogy utána nekifusson megint ás ugorjon majd nagyokat.

Ebből daxra nézve nem tudok következtetni, mert funda alapon bonyolultabb (se háború se eu válság nem tesz neki jót, és a dow motorja részben az eu-ból átáramló pénz lesz majd ha eljön az ideje a bikafuttatásnak odaát), de tiszta szerencse hogy a funda nem is érdekel :)

Azért érdekes számomra az ilyen gondolkodás, mert inkább káros, mint hasznos ha kialakul egy elképzelés, lépni sem ez alapján lépek, inkább mások, a többség, elképzelését szeretem látni (ahogy neked is fontos).

#661166 rbbj11 Előzmény: #661134

én már akkor mondtam a 10-t, amikor még 7000-en voltunk...TA alapon is világosan látszik hetesen. Azért 10, mert az fontos pszichés szint lesz

#661151 macika Előzmény: #661145

októberben kerül terítékre az usa adósságplafon

gondolom az unatkozó média megint ráugrik.

Jack Lew amerikai pénzügyminiszter figyelmeztette a kongresszust, hogy október közepére a kormánynak elfogynak a tartalékai az adósság kifizetésére, amennyiben az adósságplafont nem emelik meg a maximális mértékig.

Lew szerint, ellenkező esetben a pénzpiacok munkája és a gazdaság is kárt szenvedhet.

Az USA kiadásai az utóbbi időben nagyobbra rúgnak az államkincstári bevételeknél. Ezzel kapcsolatban a republikánusok az állami kiadások csökkentését követelik Obamától mindaddig, amíg a kormány jóváhagyja az adósságplafon megemelését.

.

.

időjós régóta nem ír, pedig elég őstőzsdés ő is

http://idojoska.blogspot.hu/

#661145 Boby. Előzmény: #661135

" Időjós végképp nem vagyok,"

Amennyiben te tőzsdenyúl vagy, úgy nem lehetsz időjós. Időjós nick név alatt ugyanis,már hosszú ideje praktizál egy ta alapú befektető, akinek a stílusa nem illik rád.

"szerintem egy október eleji, illetve november eleji korrekciót leszámítva kb. Szenteste fog kiterülni a bika a fa alatt...vagy szilveszterkor túlissza magát..."

Ez is egy vélemény, de azt is kifejthetnéd miért!? Elvégre ettől fórum a fórum, hogy mindenki elmondja a véleményét...,a többiek meg esetleg merítenek a másik gondolataiból.

#661135 tozsdenyul Előzmény: #661103

Időjós végképp nem vagyok, de szerintem egy október eleji, illetve november eleji korrekciót leszámítva kb. Szenteste fog kiterülni a bika a fa alatt...vagy szilveszterkor túlissza magát...

Ezt majd visszakeresem márciusban :)

#661126 Boby. Előzmény: #661119

Állítólag egyes grafikonok már a 9500-at is mutassák....,na ez szintén short jelzés......úgy is mondhatnám, hogy sárgát mutat a lámpa.

#661123 Boby. Előzmény: #661113

Szóra sem érdemes, nálam ez az emelkedés csak a megerősítése a kiinduló gondolatsornak. Olyan ez, mint TA-ban valamilyen szignál.

#661117 big-ebuy Előzmény: #661112

hu wazze az nagyon soknak tűnik,de messze úgy is csak saccolunk

a héten itthon leszek direkt

#661112 Ricsi Előzmény: #661098

bigibá, kb 1 éve mondod :))

Én most akkor mondok 12K-t, és ha majd annyi lesz, elmondom, előre szóltam :D

#661110 big-ebuy Előzmény: #661103

sztem is fed szerdán,hétvégén választás tépik még már csak azért is mert réssel ta túlvett

#661103 Boby. Előzmény: #661095

Egy petákot sem! Én short nyitásra várok, de szerintem térben van még felfele, időben viszont nem várom, hogy elhúzódó legyen ez az emelkedő mozgás.

#661095 Ricsi Előzmény: #661090

Remélem, szépen kaszáltál is vele.

Macika is beírta, 8 600 a cél, még kicsit túl is teljesítette...

#661090 Boby. Előzmény: #661085

Így van ez, én szóltam előre! Nem mindig látszódik ez,de most észrevettem.