https://sites.google.com/site/indexforextrader/dax-ger30-de-30
itt a legalsó kép,ezt még régen én szerkesztettem,ott egy nagyon hosszú chart német oldalról 11-12000dax céllal,9228 is egy cél
https://sites.google.com/site/indexforextrader/dax-ger30-de-30
itt a legalsó kép,ezt még régen én szerkesztettem,ott egy nagyon hosszú chart német oldalról 11-12000dax céllal,9228 is egy cél
Én is azt mondom, hogy nem vagyok időjós :)
Alapvetően ta alapon nézek én is, a funda legfeljebb hobbiszinten érdekel, vagy jobb ha még úgy sem...
próbáltam időtávot adni a nem sok idő fér el már szerinted a bikapiacba megközelítésedhez, alapvetően így gondolom én is, főleg ha a daxról van szó
de az időket csak tippelgetem, mint a lottót
az időjóst úgy értettem, időt még kevésbé látok, mint irányt hosszútávra legalábbis
konkrétan egyébként a 16000 környéke a downak rettentő ellenállás, ezt csak lendületből viszi át szerintem, tehát a minimum, hogy teszteljen egy 14500 körüli szintet, de 13000 felé is el tudom képzelni.
Ha lendületből átviszi a 16000-et, akkor elmegy 20000-ig is és fölé.
Ebből mondjuk valamiféle ideális viselkedés, hogy most itt elszenved még egy kicsit, aztán jövőre megnézzük a csatornák aljait, hogy utána nekifusson megint ás ugorjon majd nagyokat.
Ebből daxra nézve nem tudok következtetni, mert funda alapon bonyolultabb (se háború se eu válság nem tesz neki jót, és a dow motorja részben az eu-ból átáramló pénz lesz majd ha eljön az ideje a bikafuttatásnak odaát), de tiszta szerencse hogy a funda nem is érdekel :)
Azért érdekes számomra az ilyen gondolkodás, mert inkább káros, mint hasznos ha kialakul egy elképzelés, lépni sem ez alapján lépek, inkább mások, a többség, elképzelését szeretem látni (ahogy neked is fontos).
én már akkor mondtam a 10-t, amikor még 7000-en voltunk...TA alapon is világosan látszik hetesen. Azért 10, mert az fontos pszichés szint lesz
októberben kerül terítékre az usa adósságplafon
gondolom az unatkozó média megint ráugrik.
Jack Lew amerikai pénzügyminiszter figyelmeztette a kongresszust, hogy október közepére a kormánynak elfogynak a tartalékai az adósság kifizetésére, amennyiben az adósságplafont nem emelik meg a maximális mértékig.
Lew szerint, ellenkező esetben a pénzpiacok munkája és a gazdaság is kárt szenvedhet.
Az USA kiadásai az utóbbi időben nagyobbra rúgnak az államkincstári bevételeknél. Ezzel kapcsolatban a republikánusok az állami kiadások csökkentését követelik Obamától mindaddig, amíg a kormány jóváhagyja az adósságplafon megemelését.
.
.
időjós régóta nem ír, pedig elég őstőzsdés ő is
" Időjós végképp nem vagyok,"
Amennyiben te tőzsdenyúl vagy, úgy nem lehetsz időjós. Időjós nick név alatt ugyanis,már hosszú ideje praktizál egy ta alapú befektető, akinek a stílusa nem illik rád.
"szerintem egy október eleji, illetve november eleji korrekciót leszámítva kb. Szenteste fog kiterülni a bika a fa alatt...vagy szilveszterkor túlissza magát..."
Ez is egy vélemény, de azt is kifejthetnéd miért!? Elvégre ettől fórum a fórum, hogy mindenki elmondja a véleményét...,a többiek meg esetleg merítenek a másik gondolataiból.
biztosan sokunk számon kér majd :)
Időjós végképp nem vagyok, de szerintem egy október eleji, illetve november eleji korrekciót leszámítva kb. Szenteste fog kiterülni a bika a fa alatt...vagy szilveszterkor túlissza magát...
Ezt majd visszakeresem márciusban :)
Állítólag egyes grafikonok már a 9500-at is mutassák....,na ez szintén short jelzés......úgy is mondhatnám, hogy sárgát mutat a lámpa.
Szóra sem érdemes, nálam ez az emelkedés csak a megerősítése a kiinduló gondolatsornak. Olyan ez, mint TA-ban valamilyen szignál.
fent állok 8670 alatt és lent 8550-nél. Egyelőre ez a két szint, ami fontos sztm
hu wazze az nagyon soknak tűnik,de messze úgy is csak saccolunk
a héten itthon leszek direkt
bigibá, kb 1 éve mondod :))
Én most akkor mondok 12K-t, és ha majd annyi lesz, elmondom, előre szóltam :D
sztem is fed szerdán,hétvégén választás tépik még már csak azért is mert réssel ta túlvett
Egy petákot sem! Én short nyitásra várok, de szerintem térben van még felfele, időben viszont nem várom, hogy elhúzódó legyen ez az emelkedő mozgás.
sztem több,9000 amivel elszoktál küldeni a pi...csába:)
Remélem, szépen kaszáltál is vele.
Macika is beírta, 8 600 a cél, még kicsit túl is teljesítette...