**** égbe 91,5 volt sp stop erre kitették,de hogy lehet ha átugrották hogy teljesült?
**** égbe 91,5 volt sp stop erre kitették,de hogy lehet ha átugrották hogy teljesült?
jaja az bosszant, hogy volt egy szép nagy longom, azt meg nyitás utáni leszúrásban kiütötték.. Komoly ipart űznek ma....
Ezek nem cicóznak.
Már az gyanús volt, hogy itt vagyunk pár nappal fed előtt és ott állnak ATH alatt. Ez már nem a parázás előjele.
De, hogy fed előtt ilyen rángást mutatnak be. Erre hírre, hogy Larry Summers visszalépett? Mi lenne ha bejelentenék ,hogy fél évvel elcsúszik a qe kivezetés, 10 %-al nyitnának fel? :) Nagyon lelkesek. :)
persze, a stocky címlapon lévő larry hírre. Devizák is felrobbantak, minden... Elég vérfürdős...
Annyira kellett 1,5% körüli rés, mint egy tökön rúgás...
Azért maradtam fent, mert észrevettem, régről bent volt 1 short megbízásom 593-n, de amíg nem ment a piac, nem tudtam kitörölni, amikor meg elindult, már késő volt. Így lett shortom, igaz, 1 db, és több a long, de nem kellett volna. Most beálltam 550-re visszavenni, és már megyek is aludni.
Jó éjt :)
egyébként ilyen idióta hírre ezt a reakciót, röhej...
Igen, ha itt marad, rengeteg stop fog repülni szerintem. Aztán meglátjuk, hogyan tovább
annyira azért nem hiszem, DT-s pozi maradt bent... sztm éjszaka most aprítanak, reggelre illene csitulni... Nyitás azért meleg lesz...
Éjszaka van, kicsi a forgalom, az előző csúcs fölött gondolom volt stop rendesen :)
Gondolod, reggelre lesz ekkora rés? Szerintem még ma nyerőben zárhatsz
8670 a fibo szint
jaja, szerencsére relatíve magasan
Az igen. Jó, hogy nem nyitottam shortot pénteken. Arra gondoltam short stoppal korábbi ath fölött picivel. Csúnya lett volna.
De mi ez a hirtelen lelkesedés?
akkor azt hiszem teljesülnek az előre beállított pozik