értelmetlen ilyen kis sávban napizni
long stop még jobban felhozva. Lehet túl szűk, de péntek késő délután már nem szarakodunk....
na csak elment 8500ig.eddig jó, még 10 pont kéne a szép mai záráshoz.
nem sztem hétfőre ath jövő héten 18.- ig kihúzzák vagy 600ig..hetes doji kellesz gyertyába
Most így a lenti longok miatt is - bár stop felhozva- a longnak szurkolók (ilyen is rég volt) min 8512ig....
Erre biztos bezuhan, :)
csak ha fent nem ér el engem és köt be a long akkor ennyivel többel tudok lent longba lépni és ráadásul a leesés közben a profit is nőtt volna hisz shortok lettek volna csak....
Kár, mindegy. Csak mondom mostanában sokszor 0,2-05 dollárom múlnak az ilyen dolgok ez dühítő.
legalább egy kicsit tovább ment volna fel, akkor jobb a lelkemnek.. :)
Végeredmény szempontjából mindegy.
Én a daxnál is azért pánikoltam mert egy véletlen beállítás hiba miatt láthatóan nagyobb méret lett, mint amit akartam.
Pont ezt jeleztem itt egy vitám Ricsinek és egy másik embernek, hogy én bizonyos méret felett nem tudok nyerni.
Az aranynál most és máshol/máskor is nagyon nagyon ritkán ha úgy ítélem meg, hogy miden szempontból esélyes az irány akkor merem csak ekkora lot mennyiséggel.
nagyon ritka. Itt adott volt.
Amúgy ahogy tudom rendezni a daxot viszem is vissza megszokott összegre a folyószámlát.
Tudom mekkora tőke van most (alaposan fel lett duzzasztva) és hogy másik irányú elmozdulás esetén mit tegyek, 15 év alatt jön rutin.
Csak a daxnál 0,2 múlik, hogy megnehezítik az életem, mert beköt egy felszúrásban, ebből mostanában sok van.
te maximalista én is ilyen voltam de ilyen nincs amit te akarsz:)áll csak nyerni hiba nélkül70%stratégia kíváló nyerőbe,money menedzsment a lényeg ott basztam el,nagyra vettem nagyon néha
1pont 100dollár a te tőkédre olyan mint nekem volt cac,dax 1200ra,nagy bemozdulás stop nélkül veszélyes
0,2 dollárral bekötötte a fenti védő longokat majd beesett a dax. Ezt bírom mikor 0,2en múlik...
Egyik (2 longod) csomagot elfelejtettem messzebb rakni...
a jó édes....
én is jártam így a titkot leírtam 3-5 ponttal tedd kiljebb,cacnál 2-4,tőlem is vették így el
:) pénzhez van kötve a stop, hogy adott pozin max X-et vagyok hajlandó bukni... Kis pozinál nagyobb a stop, nagynál kisebb. Pozi nyitás meg TA szintnél van
Gondolom, te jó ta-s vagy, és abból számolsz stop-ot. Lehet, ezt rajtad kívül még megteszik néhány ezren a világban, persze hogy elveszik tőled :)
nyugodtan :)
18,5-en volt a stoppom, a rák egye ki a szemüket...
A daxal nem tudok mit csinálni. Tegnap sokat hoztam, ma reggel hoztam a felmenetelben azóta semmi kötés benne, az aranyra figyeltem.
De jó lenne ha nem fel menne ma......
meghatározott százalékot raktam bele.
De ha itt nem esik vissza kétszer is, hanem fel és beköt a védő long akkor ilyen mennyiségnél megjárom, mert megint újabb összeget kell áthoznom...
Már sikerült leszorítanom a normál mennyiségre.
hooppppp ezzel a beeséssel meg meg is szüntettem mindet.
Mondjuk ha a teljes lot megmarad és nem adom 5 perccel később már 500 dollár plussssz, na mindegy, a léyneg az arany ma is jó lett.