Regisztráció Elfelejtett jelszó

KEG fórum

Re: MOL

#660258 Zotya32 Előzmény: #660253

ez így van. mindenesetre napról-napra feszül a húr, és hamarosan történnie kell vminek. Vagy f.a., vagy fizetnek, de ezt már hetekig, hónapokig nem igazán lehet húzni... Remélem SJ igazat beszél és tényleg jövő héten lehet vmi bírósági végzés, mert az végre felkavarná ezt az állóvizet...

megszólalhatna Pimper is, az esseni is, vagy a közgyűlésre vár minden céges bennfentes??

#660253 macika Előzmény: #660245

gondolom a navval majd nem lehet így packázni, ha be bukják

az nem rafi, és nem sj

#660245 Zotya32 Előzmény: #660242

gondolom, igen, közben fizetni kellene.. de ha meg nem kellett volna, akkor gondolom visszakérhetik a pénzt, szintén kamatokkal növelve :)

#660242 Hathor Előzmény: #660219

Micsoda műsort rendeznek már ezzel a Steier perrel.

Igazából nem is lenne semmi műsor, ha Steier Úr nem írogatna annyit róla.

Bár Exmnbs kérdi tőle állandóan, ez is igaz :D

Szóval csődös bekérdez, pénzét váró válaszol.

A cég meg szépen kivár.

Mire? Addig vár, amíg nem kényszerítik fizetésre, addig kiskapuzik.

Na és kúriánál fellebbezett. Azzal mi van?

Fellebbeznek, közbe fizetni kell?

#660219 Zotya32 Előzmény: #660204

semmi extra. A megállapítás után lesz 8 napjuk fizetni, vagy megindul az f.a. Az is lehet, ez a cél, ezért szállt be KF, kell neki vmi a cégből...

#660204 macika Előzmény: #660096

A jogerős döntést ( fizetési kötelezettséget) semmilyen beadvány nem annulálja. A jelenlegi folyamatban már a jövő héten -a közgyűlés előtt - várható,hogy a biróság megállapitja a fizetésképtelenséget ,mivel a KEG részemre nem utalt! Egyébként nem értem ,ha volt pénz az I félévi veszteséget finanszirozni, Rafit fizetni -és a mérleg szerint a pénzem el van különitve - akkor mire várnak? A sok kamu igéret helytt ,amivel PI 3 évig hülyitette a részvényeseket most lapit ,mint az a bizonyos...A KF pénze és szerepe pedig nagyon hasonlit szegény DZ-re , persze talán ugyanaz a kör és szerep is ? Jön a tél és dolgozni kellene kedves PI , vagy elhúzni egy újabb céghez a már felmutatható trófeái mellett.DrSJ

sunwo

#660096 exmnbs1 Előzmény: #660085

Pimper pedig úgy jött a képbe hogy arról írtam hogy mivel Pimper berágott jelzálogügyben valszeg igaza volt Steiernek

és utána jöttél hogy te neked nem hiszek de Steiernek igen

#660087 exmnbs1 Előzmény: #660085

"Ugyanis amennyiben nem volt jelzálog a raffi hitelen, (márpedig nem volt, mert akkor engedményezés helyett azt hívta volna le.) "

ne kamuzz ezt írtad

kategorikusan hogy nem volt azt

#660085 Trisz Előzmény: #660063

Köszönöm. (Én lusta voltam visszakeresni.) Erről beszélek.

Az én logikám a következő volt:

2 mrd hitel volt eredetileg a raffitól. Ekkora hitel mögé a banki szokásoknak megfelelő 3x-os ingatlan fedezetet a KEG soha nem volt képes odatenni. (Vagyonából következően.) Ebből kifolyólag a klasszikus értelembe vett valódi fedezetet nyújtó jelzálog nem volt biztosítható. Ebből adódóan kavartak valamit, de azt a hajukra kenhették. (Kenték is, mint láthattuk.)

Ebben a gondolatmenetben semmit nem kell visszavonnom.

Most pedig ami történik, az kicsit gyanús nekem. Ahogy SJ sem fél ettől a jelzálogjogtól, úgy a nála combosabb hitelezők sem hiszem, hogy megijednének tőle. Ezért az általad legrosszabb esetnek vizionált felszámolásnál semmit nem jelentene.

(Ha visszaemlékszel éppen a felszámolási elképzeléseddel állítottam szembe az idézett hsz-emet.)

Vagyis amit SJ-től tapsolva el tudsz fogadni, azt ha tőlem olvasod, már marhaságnak minősíted. (Te dolgod, én ettől még tudok nyugodtan aludni.)

kreg- fikakszija vagy mi…

#660084 macika

kreg- fikakszija vagy mi

konstelláció

apport találka ))))

#660063 exmnbs1 Előzmény: #654316

Trisz: Azt elfogadom, hogy lefelé várod. De egyre gyakrabban írod ezt az érvet. Többször figyelmen kívül hagytam, csak magamban bosszankodtam. Téged semmire nem kötelez a nickneved!?

Elmagyarázom, hogy néz ki ez a kérdés a szakmai szabályok alapján:

Ha nem lesz felszámolás, akkor bármi megtörténhet megegyezés alapján.

Ha felszámolás lesz, akkor viszont teljesen rossz irány az ingatlanról ábrándozni. Ugyanis amennyiben nem volt jelzálog a raffi hitelen, (márpedig nem volt, mert akkor engedményezés helyett azt hívta volna le.) akkor egy engedményezéssel, vagy más variációval nem is lehetett jogszerűen „jelzálogosítani“ a követelést. A felszámolónak ugyanis joga van a felszámolás előtti 2 év szerződéseit felülvizsgálni. Ha valami a sérti a hitelezők érdekeit, azt semmissé is nyilváníthatja. Márpedig a hitelezők a jelzálog ellen akár választmányukon keresztül is tiltakozhatnának. (Akár NAV-val az élen!)"

Re: nincs cím

#660060 exmnbs1 Előzmény: #660048

ne kamuzz

azt állítottad hogy nem volt jelzálog hiszen akkor azt érvényesítették volna

és igen volt, csendes jelzálog

#660051 Trisz Előzmény: #660044

A logikádról is egy szó erejéig: az érvelésem nagyon Pimperes?

??? :)))

#660048 Trisz Előzmény: #660044

:)

Ezt már nem hiszem el. :)

Most nem fogom visszakeresni, de leírtam, hogy amennyiben jelzálogjogot varázsolnának, a felszámoló visszamenőleg semmisnek fogja nyilvánítani.

SJ leírta, hogy megtámadja a jelzálogjogot, ha szükséges. Tőle megértetted.

Ez egy olyan jelzálogjog, ami a raffinak sem volt jó semmire. Inkább engedményezett „jó“ pénzért. :)

Ha nem érted, hát ne értsd. Azt már érted, hogy mi a különbség hitel és hitelező között? Az sem ment könnyen. :)