Regisztráció Elfelejtett jelszó

DAX , FTSE , CAC index

Re: nincs cím

#660137 Dénes Előzmény: #660134

Igen eleve így áll fel MT4.

így van beállítva/lementve, mert más kell nekem 15 percen indikátor meg MA mint 4H. Meg a percesen hozok mindent, a 4H távolra van.

#660132 Dénes Előzmény: #660128

Nekem minden háromszor van kihozva 4H + 1H + 15 perces/ 5 perces váltva.

Tehát három Dax, három SP, stb, mindegyikre más más kiegészítővel.....

Azért ha rövidre is kötök és belépek megnézem min 1 H-n.

#660130 big-ebuy Előzmény: #660128

ez nézőpont,én meg 1-4 h toltam régen de a réses meg napon túli esésektől sztem oda kell ideg.....én 1min,15 min a fő,és 1h,meg 4h nézem

#660128 macika Előzmény: #660125

az igen ))

mondjuk akinek erre van idege,/ nekem nincs,/ de gondlom 15 percesen csinálod v lejjebb

H4-en néznéd nem hinném hogy nyomnád így, mert ott csak napi 6 gyertya van ))

.

én a 100 naposnál és a szigetnél szálltam be a daxl-ba aug 28-30 azóta volt két profit kivétem, múlthét pénteken és most kedden, de még meg van a harmada a longnak de az nem adom olcsón )))

.

eurusd szépen alakul, bár a h4 az nem látványos másnak, nekem meg igen, mert ráérek ránézni 4 óra múlva is

lám szépen szűkül be, megy bele a semmibe

#660125 Dénes Előzmény: #660119

Ez csak délután és csak dax. :) Délelőtt is volt dax, meg arany, Eur usd, sp hozzá. :)

De ma ráértem. holnap már csak részlegesen.

Ma eddig 29 kötésem volt ahogy nézem.

#660119 macika Előzmény: #660106

8 kötés? ) atyám!

mondjuk sly megcsinál 40-60 kötést is ))

nekem daxból 3 hét alatt 4 volt

eurusd továbbra is H4 nincs kitörés, se le

shrtokat még tartom, stop 1.34-nél van

#660106 Dénes Előzmény: #660105

Mivel a fenti shortokat előbb adtam (mint kellett volna) a régiek viszont sajnos megvannak, így könnyebb szívvel szállok be longokba. Délután vagy 4 fel és lefelét csináltam most jelenleg 5 longom jön fel. 15 év után is jó érzés nézni. :) )

Ma a hét eleji bukó harmadát visszahoztam, jó volt a mozgás, nem nagyon nagy de folyamatos. Igaz azok a shortok még ott állnak és nem adom el őket, ha kell várok fél évet is.

Eur Usd shortunk egyelőre nem rossz, de most dől el, le tud-e törni vagy visszahúzzák még.