Regisztráció Elfelejtett jelszó

DAX , FTSE , CAC index

Re: nincs cím

#659488 Psymon Előzmény: #659448

Nincs gond a certivel, de az hobbi, nem rendes kereskedés (az a CFD. S mondom mindezt úgy, hogy élesben még csak certivel kereskedtem, CFD-vel még csak demón.)

Trendeket jól meg lehet velük fogni, de napizásra semmiképp nem jó. (pláne pl egy s&p vagy egy arany certi eleve kereskedhetetlen - az s&p nyitvatartási ideje 90%-a alatt a magyar tőzsde zárva van, így nem férsz hozzá a certihez.)

Stop pl szóba sem jöhet bennük.

Szóval van ennek is funkciója, de a helyén kell kezelni. Egy 24 órás, stoppal biztosított CFD-t soha nem fog kiváltani.

#659479 Dénes Előzmény: #659475

én még nem tudom mi lesz, csapkodást várok. De bár esne be.....

Az amcsik ébredeznek, ők döntenek az irányról...

Ahogy írtam döntő, hogy 8500 mennyire tolja el magától..

Lássuk.

#659477 Dénes Előzmény: #659472

nem, nekem akkor is megvoltak a védő shortok.

DE !!! elképesztő rosszul adtam el. majd újra long berakva újra short alatta.

De esik tovább és ez így ment tovább, egyre nagyobb mínusz, mert pocsékul kezeltem a helyzetet.

A felt már jól hoztam és szerencsém is volt mert mindig visszament az indulási szintre, tegnap nem ilyen hiba volt, egyszerűen pancser és figyelmetlen voltam a beállításoknál.

#659475 big-ebuy Előzmény: #659472

most short jel él nálam 15minen,de 100-103néál cacot fordulni várnám most megvárom mit tesznek

#659472 big-ebuy Előzmény: #659469

akkor hibáztam tán én is?akkor te is késő léptél shortba,de én tőkére túltoltam pénzt extrémen 8000alatt beesett dax 1x nagyon ment tökön paszulyon át -280pontot

#659471 Dénes Előzmény: #659470

jó, de nekem még 1000 feletti mínuszom van tegnapról..:)))

Szóval nekem is óvatosan kell.

#659467 Dénes Előzmény: #659455

Volt már ilyen mikor kétszer is egy héten beesett a dax nyár elején. Akkor longot vártam, akkor is rosszul kezeltem el, írtam is itt. Akkor sikerült visszahozni.

Remélem most is. Nagy gond nincs, az áthozott első tartalék miatt jelentősen nőtt a mozgásterem.

hiba tegnap:

Amúgy tegnap 4 short mellett beállítottam 4 longot ha gond lenne és felmenne mégis. Nos mikor visszajöttem láttam, hogy nem semmi mínuszom van, mi a fene történt ? nem értettem.

Kiderült a shortot kísérő long helyett véletlenül shortok lettek beállítva.

így 4-4 helyett 8-0 val mentem szembe az iránnyal......

aki hüle hajon meg. :))))

Tehát itt tegnap hibáztam mikor korán adtam el a kísérő longot (nem vártam ekkora felt), majd rosszul/tévesen állítottam be a kísérő longot újra. Pancser voltam. :)

#659461 big-ebuy Előzmény: #659457

kitörést várok ahova írtam aztán beomlást lefelé de meddig azt nem tom 460ig pl,..cacot birizgálom egyenlőre

#659455 big-ebuy Előzmény: #659450

most te szaladtál abba amibe én daxszal,kapzsiság csapdájába.....1200lementem 900ra,,onnan meg a nyitott pozik tettek le

#659448 Dénes Előzmény: #659444

De tudod nem kötelező !

Aki tőzsdézik az tudja, hogy a kicsiknek nagyon nehéz.

Döntő többség elveszti a pénztét vagy jelentős részét.

Certivel az a baj, hogy nincs jól a bank által felügyelve, szabad rablás folyik, jegyző eltűnik egy időre, az egész komolytalan nálunk, stb

De ismétlem a tözsde nem kötelező !

Sokan vesztenek úgy, hogy nem kockáztatnak !

#659444 Ferenc86 Előzmény: #659440

Pont így van! Teljesen egyetértek! Amott is ezt taglaltam, rabolják ki a bétről a maradék forgó tőkét.