A Netbrokerproban van fent "saját kötések" ablak. Ha neked is van ott megtudod nézni szerintem.
A Netbrokerproban van fent "saját kötések" ablak. Ha neked is van ott megtudod nézni szerintem.
http://kepfeltoltes.hu/090623/8107680691_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Ha rámész a tickerekre ott nyomj egy jobb katt-ot, és a szörkével besatírozottra bal kattot! :))
Portfoliós platformot használok
Betettem tegnap este egy megbízást (23:40-kor) és vissza is vontam, de azt írja a rendszer, hogy visszavonandó, de az analitika úgy jelenítí meg, mintha megvettem volna a papírt.
Na ez hogy lehet (este 11-kor tuti nem teljesült )
Meglepődnék :-D
Valaki tud valamit erről?
mt4 demo. Én nem tudom a futit frissíteni. Hiába kattintok rá nem jön fel semmi.
Mit kell átírni és hol?
hiába, aki lammer :))
BIG THX!
elfelejtettem, h itt a negyedéves futik mennek
viszont ha már itt tartunk, az újra konfigolást megoldottam
4 helyen ki kell javítani a tickerek nevét a rendszerfájlokban, és megy tovább minden
mert beállítgatni a legundibb :)
Frissítsd a listát, most már a szeptemberit mutatja!
Rámész a listára bal klikk és minden megjelenítése katt!
És benne lesz a listában EPU9
jobb híjján ide:
szóval az FxPro Metatradert használom real nézésre, DE az futik be vannak halva rajta teljesen
nem fríssít semmit ezek közül 19.-e óta
nálam lehet a gáz, v globál probléma?
köszi
aham, elkerülöm őket messzire
kicsit szubjektív leszek, és ez egy tipikus "ügyfélbarát" bróker munkásságának eredménye
- kössél, kössél, ez a lényeg
- ügyfélszolgálat baromi rossz helyen, megállni színte kész lehetetlenség
- x@r kondíciók, persze ez pénzmennyiség függvénye
bár ha leírtad volna, h hol vagy jelenleg, és melyik verziót akarod (broki vs. online) úgy könnyebb lenne a segítség ;-)
sziasztok..BÉT-en nyitogatom szármyaimat,szeretnék váltani.BUDACESH-ről van valakinek tapasznyalata?Köszönöm.
:) az bizony jó lenne...nekem 1/3ad pénzt megért..oszt meglátjuk nem csak otp van a világon
köszönöm szépen, de fórumtársaknak hála :)
Megvan az offshore alternatívája, mindig is lesz, minden törvényben vannak kis kapuk...
aha, sejtettem hogy így megy a dolog. néztem a bpforex oldalát, még nem döntöttem. az angol nem akadály.
magánszemélyként, kevés tőkével merek csak belenyúlni. egyelőre, aztán majd meglátjuk. így az offshore kilőve, másrész szerintem idővel egyre nehezebb lesz ezeknek a "paradicsomoknak" ide-oda tolni a lét..
Ja, egyébként gratulálok a blogodhoz, nem vagyok nagyon írós típus, abszolút amatőrnek tartom magam így nehezen tudok hozzászólni témákhoz, viszont rendszeresen olvasom.
Szia,
nem vonnak adót, nem kérnek adószámot sem, Rád van bízva, hogy rendezed a dolgot. A számlákat Luxemburgban vezetik. Számomra az az előnye, hogy magyarul rendezhetem az összes adminisztrációt, magyar alkalmazottal tudok kapcsolatot tartani, a kérdéseimet feltenni. Ha perfekt vagy angolból, akkor az is lehet, hogy az fxpro előnyösebb.
hamarosan lesz egy "új" platform, sztm érdemes azt megvárni :)
Egyébként jól írod, adóztatnak, ezért ajánlgatják offshoret fűnek fának..
Sziasztok!
Pár hónapja az fxpro mt4 demóban próbálgatom szárnyaimat, több-kevesebb sikerrel. Hamarosan élesben is szeretném megpróbálni. Eddig többek között a devizakereskedésre vonatkozó nem teljesen egyértelmű adózási kérdések miatt nem vágtam bele. Ezek a magyar cégek, pl. bpforex vonnak adót minden egyes sikeres ügylet után, mint pl. ha jól tudom a budacash, vagy nem, mert külföldi számlára kell tolni az induló összeget is? akkor viszont mi az előnye pl. az fxpro-hoz képest?
KBCn van a real time-om, de ha egyszer ezen is tradelek, akkor két nagyobb kötéssel meglehet az ingyenes real time..
bizonytalan nekem ez az OTP.. jó lenne tudni milyen picibe érdemes nyulni rövid távon..
ha bejött az oldal rákattintasz jobb fent egy grafikonos ikonra.. az a pro.. reáltimehoz jár sztem.. akkor bejön egy jó felület ez nem lép ki.. intenetexploreren szeret futni.. néha megáll ha nem használod de egy klikkel aktiválód.
jó ez. fent ceruzás ikon, arra kattintva vagy a kívánt papírra jobbklikkelve ajánlatot adhatsz be,módosíthatsz,törölhetsz.esetleg csak arra a papírra kérsz kötéslistát...
ha akarod testreszabod a fogaskeréken
ezen a felületen jobbra fent van kereskedés meg számla,,ott megnézheted a számlád de visszaléphetsz a kereskedésre.
elég jó helpje van.