ne feledjük hogy pénteken 13:00 "Hexensabbat" ;-)
meglepőket szokott ugrálni ilyenkor...
ne feledjük hogy pénteken 13:00 "Hexensabbat" ;-)
meglepőket szokott ugrálni ilyenkor...
Pont most térek vissza a szabályaimhoz. Hála isten nem rohant fel a DAx, megvárta míg beérkezik a pótlás.
Innen már nagy gáz nincs le tudom kezelni(remélem), de az lehetett volna, nem is kicsi......
Én is, bőven :)
A longom összességében már nagyon nyerő, de a trendvonal, amit figyelek, még lefelé megy, így elég lent nyitnék shortot. Nekem sosem sürgős. Nem kapom el az alját-tetejét, de van hasznom, és én így boldog vagyok ezen a szinten :)
A beleülés az én melóm...,aki rendszerben, szabályok szerint teszi-veszi a gubát, annak nem ildomos eltérni az előre lefektetett szabályoktól.
Makacs Gobbi Hilda rajongó vagyok...,úgyhogy továbbra is várok a sell gomb nyomogatásával..., pedig a tegnapi előadás tetszetős volt.
köszönjük, de nem szeretem veszteséggel zárni a pozikat. :)
Áthoztam a másik számláról pénzt így tudok hozzá longokat nyitni ha kell.
Így már játszhatom szokásos játékomat mostantól.
Akkor lettem volna bajban ha rögtön kora reggel 8500 fölé megy.
:)
Én olyan jól ülök a 8 315-ös longom maradékán :) 8 515-ön adnék el belőle megint, ott lehet venni :D
nekem már stoppolták jó részét.
Én a részemről azt javasolnám a shortokat felelőtlenül nyitogatóknak, hogy lehetőleg még délelőtt, mielőtt kinyitnának az amcsi pajtások, zárják a pozikat, mert az esetleges 8500 feletti szinteken nem biztos, hogy egyszerre lesz annyi eladó a piacon,mint amennyi vevő.
EZ 08:00 Német infláció (hó/hó), végleges aug. előző: 0,0%, várt: 0,0%
HU 09:00 Magyar infláció (év/év), aug. előző: 1,8%, várt: 1,6%
GB 10:30 Brit munkanélküliségi ráta, júl. előző: 7,8%, várt: 7,8%
EZ 10:30 után 10 éves német államkötvények aukciója
US 16:00 Nagykereskedelmi raktárkészletek (hó/hó), júl. előző: -0,2%, várt: 0,3%
US 16:30 EIA kőolajkészletek változása, szept. 6., előző: -1,8 millió hordó, várt: -2,2 millió hordó
US 19:00 10 éves amerikai államkötvények aukciója
NZ 23:00 Új-zélandi kamatdöntés, előző: 2,50%, várt: 2,50%
Nem zavar annyira a dolog, hibáztam és most lehet helyre hozni talán ma lesz is időm, ez mázli.
Az rossz ha több heti nyereség elmegy. Pláne ha több.
Egyelőre még van esély, hogy nulla, nem adtam fel.
Nem gondoltam, hogy ma lesz időm rá, így kicsit optimistább vagyok van lehetőség mozgásra.
Jó reggelt ! Jó napot mindenkinek !!!
ok nem hiszem örülsz a nevetésnek,ilyenkor nyomasztó,de nem arra nevettem
Szerintem (ha a certire gondoltál) ott annyira nem.
Ha valaki megvette ma (mondjuk 860 körül) az kb 160 forintot kockáztat certinként. (700 körül szokott lenni a maradványérték, ha kiütik.)
Ha viszont a DAX beesik csak 100 pontot, máris 1100 ft körül adhatja el.
Ha meg esetleg ez a long csak a shortosok kinyírására szolgált, s jön nemsoká az igazi zúzda, (pl dax 8K, ami azért nem egy irreális cél) a certi több mint a két és félszeresét (!) éri majd.
CFD-ben ez nincs, ott a shortos vagy zár, vagy ha van pénz finanszírozni, ül, és várja a szebb időket. :D
mo idő szerint éjjel 3-kor obima beszél a tévében ))
ebben lehet bízni milyen kemény lesz ))
snp shortomnak annyi .
Vsz fed előtt nem lesz új Ath, hacsak nem veszik biztosra, hogy most nem csökkent Fed.
Mostanra már a terveim szerint a 200 naposok körül kellett volna járniuk. Nem jött be a dolog.
Nem elfelejteni erősen koncentrálni holnap, SHORT ! :9
De tényleg nem tudom mitől esne be, mitől esne az sp.
bár sok pénzem bánja talán a legnagyobb bukásom 15 év alatt, de pl merényletet akkor sem akarnék az évfordulóra. Max itt sávozhat legjobb esetben, de még ez is jó lenne nekem....... Csak 8500 fölé ne !!! :) max 10 pont.