Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Sport

Re: nincs cím

#659132 banyaiz Előzmény: #659130

Az első meccsen utolsó percekben buktuk a győzelmet ellenük, kint gyalázat volt. Innentől kezdve malac kell, mert olyan focit vsz nem tudunk ,hogy egy motivált holland csapatot megverjünk.

Meg kell bundázni a hollandok elleni meccset, ez a legnagyobb esély. :)

Csak akkor még ott van pótselejtező kicsit költséges móka lenne. :)

#659130 Razamanaz Előzmény: #659126

Most látszik mennyire hiányzik a románok elleni győzelem vagy x.3 pont lenne most a különbség.

#659126 banyaiz Előzmény: #659122

Ha hollandokat verjük biztos 2. hely , ha kikapunk tőlük vagy x akkor könnyedén 4. helyre kerülhetünk mert ezek a törökök képesek otthon hollandokat utolsó fordulóban elkapni.

Egy dologban bízhatunk semmi tétje már a hollandok számára a meccsnek. Hátha ellazáskodják, és mi a maxot hozzuk akkor nagy malaccal nyerhetnénk, de hát ez ilyen álmodozás jellegű.

#659119 banyaiz Előzmény: #659116

Győzelem van. :)

Meglepően simán nyertünk, mondjuk ez az észt csapat hogyan tudott Hollandia ellen pontot szerezni azt nem értem.

Néztem a román törököt izgalmas meccs volt.

Vernünk kell a hollandokat nincs mese. :)

Miccs nagyon finom balká…

#659114 TrendMan

Miccs nagyon finom balkáni kolbász-féleség vegyes húsokból.

Senki nem járt se Romániában, Bulgáriában, Szerbiában?

A mai román vereség mutatja, hogy ők is mennyire középszerüek, a pénteki vereség annál fájóbb.

Németh Krisztián és Koman dinamikában ugyanazon a szinten van, mint az U21 vb alatt 2008-ban. Erőben és gyorsaságban nem fejlődtek, alighanem ez az oka, amiért sem a karrierjük nem megy előre, sem a válogatottnak nem tudnak húzó emberei lenni.

#659103 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #659092

Izék kaptak még egy gólt!! Ez a miccs (állítólag ez egy román kaja, ha valamelyik műveletlen esetleg nem tudná, bár öt perce még én sem tudtam:-) elment, oszt medvetalp leves sem lesz vacsira, max lucskos káposzta.

#659089 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #659078

Az a baj, hogy se kő, se Te nem vagy a közelben :-) Mert azért az izéknek már ne szúrkoljunk!! Ha 3. lennénk akkor elvileg jobb "kalapba" kerülhetnénk az EB selejtezők sorsolásán, és természetesen ki is jutnánk az EB-re:-) (dumában biztosan)

Közben az Andorrai csapat elfáradt...

Futballokos Laczkó majdnem megoldotta...

Jön Devecseri Szilárd... hurrá!

"Stadion, akadémia, egyk…

#659086 walex

"Stadion, akadémia, egykutya – szünetben a köztévében interjú volt Platini UEFA-elnökkel, aki a szpíker szerint arról tárgyalt, hogy 2020-ban a Puskás Akadémia (tudják, az a felcsúti létesítmény, ami mellett egy igen boldog ifjú örömapa él) lehet az egyik Eb-meccs helyszíne."

Ajaj. Még kész sincs, de már lehet is lebontani és építeni helyette egy 40-50 ezres stadiont? :)

Re: Ezeket az MLSZ igazolta?

#659084 walex Előzmény: #659077

Legalább mellettünk állnak, hogy jobban teljesítsünk a fociban is. :)