beígérhetnénk egy új stadiont az Ajax-nak :))
Már megint a mutyi :)
Dzsudzsi nagyon morcos,hogy 3 napig testőrökkel kellett mennie az étterembe ;)
Hollandok már jók, meg kell velük dumálni, hogy engedjenek nyerni minket, azzal mindenki jól jár, mert se a románok, se a törökök nem jutnának ki. :)
Ide nem tartalékok kellenek, hanem a rejtett erőforrások. :)
"Görögország 7 5 1 1 8–4 16
G Franciaország 7 4 2 1 12–6 14
E Izland 7 4 1 2 14–14 13
H Ukrajna 7 3 3 1 10–4 12
F Portugália 6 3 2 1 11–8 11
C Svédország 6 3 2 1 10–7 11
A Horvátország 6 3 2 1 7–4 11
D Magyarország 7 3 2 2 13–12 11
B Bulgária 6 1 4 1 5–5 7 "
Jelenlegi 2. helyezettek.
Csak úgy eljátszva a gondolattal ki ellen lenne esélyünk ha úgy alakul. Franciák , portugálok, horvátok ellen semmi vsz. A többiek ellen még akár lenne is keresnivalónk.
Tartalékok tartalékját behozzák akik bizonyítani akarnak akkor nekünk reszeltek. :)
Ez van. Továbbra is azt mondom látva azt a román meccset semmi keresnivalónk a vb-n . Jó lenne pedig szurkolni vb-n végre magyar csapatnak 86 után.
Te azt a 86-os vb-t láttad? Vagy éltél már egyáltalán akkor? :)
Az első meccsen utolsó percekben buktuk a győzelmet ellenük, kint gyalázat volt. Innentől kezdve malac kell, mert olyan focit vsz nem tudunk ,hogy egy motivált holland csapatot megverjünk.
Meg kell bundázni a hollandok elleni meccset, ez a legnagyobb esély. :)
Csak akkor még ott van pótselejtező kicsit költséges móka lenne. :)
behozzák a fiatalokat akik megint vágnak nekünk egy 4-est... :)
Most látszik mennyire hiányzik a románok elleni győzelem vagy x.3 pont lenne most a különbség.
Ha hollandokat verjük biztos 2. hely , ha kikapunk tőlük vagy x akkor könnyedén 4. helyre kerülhetünk mert ezek a törökök képesek otthon hollandokat utolsó fordulóban elkapni.
Egy dologban bízhatunk semmi tétje már a hollandok számára a meccsnek. Hátha ellazáskodják, és mi a maxot hozzuk akkor nagy malaccal nyerhetnénk, de hát ez ilyen álmodozás jellegű.
A többinek kikapni,vagy ikszelni.Sajna a továbbjutásunk megint más kezébe került
Győzelem van. :)
Meglepően simán nyertünk, mondjuk ez az észt csapat hogyan tudott Hollandia ellen pontot szerezni azt nem értem.
Néztem a román törököt izgalmas meccs volt.
Vernünk kell a hollandokat nincs mese. :)
sanyi szereti őket, ott mumifikálódnak majd meg a pályán...
Miccs nagyon finom balkáni kolbász-féleség vegyes húsokból.
Senki nem járt se Romániában, Bulgáriában, Szerbiában?
A mai román vereség mutatja, hogy ők is mennyire középszerüek, a pénteki vereség annál fájóbb.
Németh Krisztián és Koman dinamikában ugyanazon a szinten van, mint az U21 vb alatt 2008-ban. Erőben és gyorsaságban nem fejlődtek, alighanem ez az oka, amiért sem a karrierjük nem megy előre, sem a válogatottnak nem tudnak húzó emberei lenni.
Nyertünk , nincs itt semmi probléma :-) Reszkes Hollandia!!
micsoda lövés 5-1
Ez egyáltalán nem biztos!!! :-) (mármint, hogy elkövetödött az a kis baki)
Izék kaptak még egy gólt!! Ez a miccs (állítólag ez egy román kaja, ha valamelyik műveletlen esetleg nem tudná, bár öt perce még én sem tudtam:-) elment, oszt medvetalp leves sem lesz vacsira, max lucskos káposzta.