Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sport

Európából a keddi világb…

#658957 Sumér harcos

Európából a keddi világbajnoki selejtező mérkőzések eredményeinek megfelelő alakulása esetén a magyarokkal azonos csoportban szereplő Hollandia, továbbá Svájc, Olaszország és Németország biztosíthatja a szereplését a jövő nyári brazíliai tornán.

Fogadkozó észtek: minden…

#658952 Sumér harcos

Fogadkozó észtek: mindent megtesznek a budapesti győzelemért

„Mint az összes mérkőzés előtt, itt is ötven-ötven százalék az esély. Ezúttal is nulla nulláról kezdünk, és ugyanúgy lesz néhány nagy lehetőségünk, mint Magyarországnak. Idegenben szerepelni mindig nehéz, de mindent megteszünk majd a győzelemért” – olvasható Enar Jäägernek, az észtek védőjének meccs előtti nyilatkozata, szintén a honlapon.

Az ilyen meccseken lehet…

#658951 TrendMan

Az ilyen meccseken lehet igazán jól alkoholizálni a helyi létesitményben.

No tét, no idegesség:-0

Re: nincs cím

#658932 banyaiz Előzmény: #658926

Keserves szenvedést várok és vhogy kínlódva nyerünk. Esetleg ha az elején találunk egy gólt akkor könnyebb lesz.

De amilyen acélos a védelmünk nem lepne meg az sem ha kikapnánk. :) De győzelmet várok.

#658930 Előzmény: #658926

Szerintem három magyar gólt rugva lesz vége a meccsnek, már persze abban a formában, hogy egyszer az ellenfélhez is betalálunk.

Csak az érdekesség kedvé…

Csak az érdekesség kedvéért:

http://inforadio.hu/hir/sport/hir-584292

"Az MLSZ pályázik az egyik Eb-helyszínre

A kormány egyetértésével a Magyar Labdarúgó Szövetség pályázik a 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság egyik helyszínére - jelentette be Csányi Sándor MLSZ-elnök kedden."

Ehhez pedig pont nem focira, játékosokra, hanem stadionra van szükség. Mondjuk például ilyenkor köszön vissza, hogy mi értelme van a stadionok építésének.

Amely esetben pedig - ha nyerünk - akkor ugye hivatalból ott leszünk az EB-n minden egyéb selejtező, meg egyéb lúzereknek való részvételi lehetőség helyett.

Végülis ez is egy mód az EB-n való szereplésre, és összességében még csak nem is biztos, hogy drágább, mintha a játékosokra és a játékra összpontosítanánk. Ugyanakkor egy ilyen lehetőség egyrészt meghozná a nézőszámot is, és talán a lelkesedést is, illetve azt is, hogy esetleg elkezdünk focizni, mert mondjuk már érdemes lenne felkészülni és még idő is lenne rá.

#658925 banyaiz Előzmény: #658923

nehéz megmagyarázni miért kezd egy Koman ennyire nincs játékban. Igaz nem nagy a választék, de csak lehetne a középpályára helyette valakit. Pl kipróbálnám helyette Viktor kedvenc játékosát nem jut eszembe neve Vidihez vitték idén , simán be lehetne rakni a csapatba egy Hajnal, vagy egy Koman helyett.

Mit vesztenénk vele? Igaz meccsen még nem láttam csak összefoglalókban, de van benne fantázia vsz. :)

Mondjuk azt sem értem egy Hajnal mit keres a válogatottban? Egy levezető játékos bundasliga 2-ben.

#658923 TrendMan Előzmény: #658916

Na erre fordithatnának pénzt, hogy az ilyen külföldön mellőzött jobb játékosaink ne ott üljenek a kispadon, hanem idehaza játszanak minden héten bajnokit, ők is profitálnának, a néző is profitálna és az egész magyar labdarugás profitálna belőle.

Talán egyedül a játkosközvetitő járna rosszul.

#658919 banyaiz Előzmény: #658909

Remélem adják vhol a román törököt nézném azt a meccset szerintem jó derbi lesz.

#658916 banyaiz Előzmény: #658909

Koman nem rossz játékos vsz, nála inkább az lehet a baj, hogy nem játszik a csapataiban már régóta. Nincs játékban, nem megy neki.

Mentalitásról , elképzelem a szerb-horvát meccsen így állt volna fel vmelyik csapat. Ennyire tele gatyával, meccs után haza sem mertek volna menni, szégyenükben elbujdosnak. :)

Ez egy sportpszichológiai kérdés, egy komoly tanulmány témája lehetne a magyar labdarúgók és a tétmeccseken mutatott bepánikolás. Elmúlt 20 évből lehetne meríteni anyagot.

#658909 TrendMan Előzmény: #658903

Dzsudzsák szerintem harcedzett, Szalai nem tudom, de az aktuális védőinkről azt sem tudom, fociakadémiáról jöttek vagy honnan?

El tudom képzelni, ha onnan jöttek olyan sima útjuk volt, mint tejfelesszájú gyermek arcán a beretva.

És idehaza nem is lesznek edzettebbek ebben a bajnokságban.

Egyébként Koman-t sem értem, az U21-ben épp a mentalitásával tünt ki, azt mondtam magamnak épp egy ilyen játékos hiányzik a válogatottból.

Most meg olyan, mint az összes többi vesztes mentalitású csapattársa.

#658903 banyaiz Előzmény: #658901

:D legjobban én is a lelkiviláguktól félek az elég törékeny, de nem is értem miért. Tényleg azt várnám egy ilyen harcedzett sportolótól ebből él, hogy kőkemény. De hát vmiért ilyen kislányosra veszik a figurát. De miért erre nincs épeszű magyarázat.

Kb úgy tudnám summázni ilyen csapattal kb annyi esélyünk van a vb-re mint a lottó ötösre. Pedig most a románok és a törökök is gyengék korábbi csapataikhoz képest.

Ez a holland csapat sem annyira erős vsz amennyire itt a csoportban tűnik. Ilyen ellenfelek ellen persze erős.

#658901 Kiss Zoltán Előzmény: #658897

A hollandok sajna klumpában megvernek bennünket,ja és egy közeli szélmalom álltal kelltett fuvalat,mit okozna szegény játékosok lelki világában!

#658897 banyaiz Előzmény: #658851

Hollandokat megvernénk idegenben azzal tudnánk feledtetni a román szégyent.

Viszont akkora a tudásbeli különbség, hogy attól félek ha a hollandok félvállról vennék a meccset ami nem jellemző rájuk akkor is megvernek minket, egy laza focival.

A románoknak a török meccsen kívül észtek, Andorra van vissza. Ki is kapnak törököktől még az észtek ellen is pontot kellene veszíteniük ami nem lehetetlen, de nem nagy esély.

Ott lennénk 2. helyen pótselejtező akkor mi van? Egy focicsapatot kapnánk ellenfélnek pl franciák vagy hasonló kaliber hát az esélyünk 0 kb.

Állj!

#658890 TrendMan

Állj!

Az, hogy nyerünk nem jelenti azt, hogy még lenne esélyünk!

Az elszállt múlt héten, most a kármentés zajlik, hogy majd a sorozat végén azt lehessen mondani, majd legközelebb jobban sikerül.

(Legutóbb - és 25 éve - mindig ezt mondják.)

Az én tippem egy Szabics gól, azzal lesz 1:0 vagy egy Szabics gól oda és egy potya ide és 1:1.

--------------

Véleményem szerint nem a pénzen múlik, és nem is az utánpótláson.

A 21 éves korosztályig még egészen rendben van, amit csinálnak.

Ezután és a fiatal játékosok szocializációja során történi valami, ami törést okoz.

Ezért úgy gondolom valamilyen általános társadalmi problémáról van szó, ami nem sportágspecifikus.

Ha már több pénz, akkor azt arra kellene forditani, hogy egy Dzsudszákot, Husztit etc. itthon tartani, mellettük fiatalokat játszatni és esetleg 1-2 nagyobb kaliberü idegenlégióst, max. 1-2 egy csapatban.

Ezzel javulna a bajnokság szinvonala, ami kulcskérdés.

#658851 akpo7 Előzmény: #658783

Benne van, hogy nyerunk, de mi lesz, ha a torokok is nyernek? Visszakerulunk a csop. 2. helyere es ujra veregethetik majd a vallukat ezek a szerencsetlenek.

(Persze a hollandoktol meg egy szamukra tet nelkuli meccsen is kapunk egy 5-ost, de akkor majd jon a szove, hogy eros volt a csop., fejlodtunk, de nem volt szerencsenk, stb.)

#658850 Turkoglu Előzmény: #658807

Aki ért a focihoz mind látja, hogy azért tartunk itt mert kevés a stadion...

Arra mindenesetre nem lehet fogni a gyengébb teljesítményt, hogy a nemzetközi kupák nagy terhelése kivette az erőt az aranylábú fiúkból...

Szerintem nincs mese tolni kell a pénzt a labdarúgásba mázsa szám, hogy legalább a rohadt fogadási csalást szervezőknek is egyre több pénzt kelljen fizetniük a játékosoknak ha leakarnak zsírozni egy meccset...