Re: nincs cím
Nyeretlen_Keteves Előzmény: #658783Na ez az! Ha nyerünk, akkor azt mondják, minden ok, az előző meccs csak egy kisiklás volt..., inkább kapjunk ki.
Ezt meg a labdarúgásunk megmentője mondotta:
Foci: vagy újra és újra megszégyenülünk, vagy változtatunk
"A hazai futball teljesítménye és a belé ölt pénz ön szerint sincs összhangban?" – kérdezte valaki. "Két út közül választhatunk: vagy beletörődünk a mostani állapotokba, és újra és újra megszégyenülünk minden Európa-bajnokságon és világbajnokságon, vagy változtatunk. Én az utóbbi híve vagyok. Az utánpótlást és a szurkolókat támogatni kell! A profik meg keressék meg a pénzüket és fizessék be az adót a közkasszába. Bízni kell abban, hogy az elvégzett munka, a beletett pénz és energia előbb-utóbb meghozza az eredményeket is. Kitartás!" – válaszolta erre Orbán Viktor."
Kiemelném ezt "és újra és újra megszégyenülünk minden Európa-bajnokságon és világbajnokságon"
húúú bazd+ , arra még esélyünk sincs hogy azokon az eseményeken szégyenüljünk meg!!!
Megszégyenülünk mi az odavezető úton is!! Persze biztosan csak rosszul fejezte ki magát (én meg mindenbe belekötök)
És még ez is: Orbán Viktor: "Jobban kedvelem a csíkos ingeket. Az slankít"
Szerintem is jobban állna neki, bár manapság már nem ez az egyenruha a büntetésvégrehatási izékben.