Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sport

Re: nincs cím

#658386 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #658382

Nem probléma!!! Aláírsz egy 4 éves szerződést(lóvé zsebben), oszt dolgozol 1 órát mint Pelikán elvtárs (mondjuk neki nem volt 4 éves szerződése....)

#658375 TrendMan Előzmény: #658360

Ja, és kedves szomszédainknál állitólag egymást licitálták túl a játékosok a csapatbakerülésért, nálunk meg lasszóval kellet fogni az embereket, vajon miért?

A szokásos sérüléshullám véletlen?

Nálunk keresleti piac van, a szöv kap keresi, hogy ki az aki még egyáltalán vállalja, vajon miért?

#658364 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #658360

"Ami még feltünt, hogy a románok elhalasztottak egy bajnoki fordulót a jó eredmény érdekében."

No, mi is elhalaszhatnánk a következő bajnoki fordulót, úgy 2030-ig minimum......

Ami még feltünt, hogy a …

#658360 TrendMan

Ami még feltünt, hogy a románok elhalasztottak egy bajnoki fordulót a jó eredmény érdekében.

Nálunk meg még azt sem lehet tudni, hogy a szövetségi kapitány mennyi idővel a meccs előtt 'kapja meg' a játékosokat, van-e egyáltalán ideje összeszoktatni?

Minál nagyobb ember áll az MLSZ élén, annál nagyobbat zakózunk.

Lehet, most egy szurkolót kellene oda tenni.

#658357 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #658326

"Ne haragudj a buta kérdésért, de én semmit sem értek a futtballhoz:"

Ettől még nyugodtan lehetnél szövetségi kapitány Magyarországon.... (annak ellenére, hogy kérdésed valóban egy kicsit meredekecske volt :-)

#658340 Margaretta Előzmény: #658338

Köszi:) Értem.

Illetve, tök fura ez a csapat összeállítás.

Még abból sem lehet következtetni semmire, hogy észt nevű-e:)

#658338 Ricsi Előzmény: #658326

Az a csapat van felírva, ahol játszanak, és hogy az melyik országban van. :)

#658326 Margaretta Előzmény: #658307

Ne haragudj a buta kérdésért, de én semmit sem értek a futtballhoz:

Jarmo Ahjupera (Újpest, magyar), Tarmo Kink (Győri ETO, magyar)

Ők magyarok?

Csak megakadt a szemem azon, hogy mindenféle nemzethez tartozók vannak i és végigolvastam.

Igazából teljességgel lé…

#658314 TrendMan

Igazából teljességgel lényegtelen, hogy utólag ki mit nyilatkozik.

Ezekkel már eddig is tele a padlás.

Persze, hogy nem Guzmics az egyedüli ludas.

Védelmünk nincs, egyáltalná Nuuuuulllllaaaaaaaaaaaaaaaaaa, a Mezey féle Roth, Garaba, Nagy Antal, Disztl középszerü négyes fényévekkel a maiak előtt volt ...

A dolog súlyosságát mutatja, hogy ugyanazokat a *xszar játékosokat hivja be újra meg újra a kapitány ... ha lenne a magyar futtballnak bármilyen meritése, akkor mást hivna be egy ilyen teljesitmény után, amit akár válogatott meccsen, akár a kupában mutatott bármelyik védőnk.

Lipták már hogy leszerepelt a Maccabi Haifa ellen, aztán milyet homorithatott itt is a harmadik gól előtt, mint egy meleg fiú a bálban.

Persze honnan is lenne egy országnak meritése, ha a bajnokságban 11-ből 8 gyenge idegenlégiós szerepel ki tudja miért????

+++

Nem tudom, hogy Juhász Roland kiesése, vagy más okozta a törést, de az előző EB sorozat idején tényleg éreztem egyfajta fejlődést, ez most teljesen semmis lett.

#658309 Sumér harcos Előzmény: #658307

"Az észt kapitányt meglepte a bukaresti eredmény

Ahjupera szerint nagyobbak a magyarok felé az elvárások, mint amit a realitás diktálna."

#658307 Sumér harcos Előzmény: #658303

AZ ÉSZT VÁLOGATOTT KERETE

Kapusok: Mihkel Aksalu (SJK, finn), Artur Kotenko (Dnyepr Mogiljev, fehérorosz), Sergei Pareiko (Volga, orosz)

Védők: Alo Bärengrub (Nomme Kalju), Enar Jääger (Lierse, belga), Gert Kams (SJK, finn), Ragnar Klavan (Augsburg, német), Dmitri Kruglov (Levadia), Mikk Reintam (JJK, finn), Taijo Teniste (Sogndal, norvég)

Középpályások: Joel Lindpere (Chicago Fire, amerikai), Siim Luts (Norrköping, svéd), Sergei Mosnikov (Górnik Zabrze, lengyel), Sander Puri (York City, angol), Ats Purje (KuPS, finn), Martin Vunk (Kalev)

Támadók: Jarmo Ahjupera (Újpest, magyar), Henri Anier (Motherwell, skót), Tarmo Kink (Győri ETO, magyar), Henrik Ojamaa (Legia, lengyel), Sergei Zenjov (Karpati Lviv, ukrán)

AZ ÉSZTEK ELLEN KÉSZÜLŐ …

#658303 Sumér harcos

AZ ÉSZTEK ELLEN KÉSZÜLŐ MAGYAR VÁLOGATOTT KERETE

Kapusok: Bogdán Ádám (Bolton Wanderers), Király Gábor (1860 München), Megyeri Balázs (Olympiakosz Pireusz)

Védők: Devecseri Szilárd (Haladás), Fiola Attila (MVM Paks), Guzmics Richárd (Haladás), Gyömbér Gábor (Ferencváros), Kádár Tamás (Diósgyőri VTK), Laczkó Zsolt (Padova), Lipták Zoltán (Győri ETO), Vanczák Vilmos (Sion)

Középpályások: Dzsudzsák Balázs (Dinamo Moszkva), Elek Ákos (DVTK), Hajnal Tamás (Ingolstadt), Koman Vladimir (FK Ural), Lovrencsics Gergő (Lech Poznan), Szakály Péter (Debreceni VSC-Teva), Varga József (Middlesbrough)

Támadók: Böde Dániel (Ferencváros), Németh Krisztián (Roda), Szabics Imre (Sturm Graz), Szalai Ádám (Schalke 04)

#658293 Ricsi Előzmény: #658290

És meglepően értelmesen nyilatkozott egyszer

Amikor a fradi edzője lett, megkérdezték tőle, mi a legszebb emléke a fradi-honvédokról (értelmes kérdés, nem azt mondom).

Ő meg azt válaszolta, nem akar fájó sebeket feltépni. Meglepett ez az értelmes válasz egy hülye kérdésre...

#658290 Sumér harcos Előzmény: #658282

ez igy van,jó játékos volt.

1988-ban Athen városában jártam nyáron,az akropoliszhoz taxit fogtunk,szinte majdnem nem kellett fizetnünk ,mert magyarok vagyunk,és Dömének köszönhettük.

Hatalmas sztár volt,a görögök imádták.