Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sport

Re: nincs cím

#658282 Ricsi Előzmény: #658275

Détári óta nem emlékszem irányító középpályásra, aki megüti a nemzetközi szintet.

#658275 Sumér harcos Előzmény: #658263

Válogatott: „Alap nélküli, roskadozó épület” - Szatmári

Szatmári Sándor, a Dinamo Bucuresti és a VfB Stuttgart korábbi kitűnő, harmincszoros román válogatott labdarúgója úgy véli, a magyar nemzeti csapatnak nem volt hadvezére a Bukarestben 3–0-ra elveszített világbajnoki selejtezőn, ráadásul kiütköztek a magyar futball általános problémái is.

http://www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/valogatott-alap-nelkuli-roskadozo-epulet-szatmari-2278235

#658268 Turkoglu Előzmény: #658263

Holnap nedves lesz a talaj úgyhogy lesz mire fogni ha nem jön ki a lépés az arany lábú fijjuknak...

Ez az Egervári is lassan belefárad ebbe a kapitánykodásba úgy érzem...

#658266 Kissherceg Előzmény: #658265

„Nem szeretnénk mentegetőzni és ígérgetni a bukaresti mérkőzés után, viszont szeretnénk kijavítani a hibáinkat, és a három pontot itthon tartani kedden, hogy a hitünk a továbbjutásban októberre még megmaradjon” – mondta a keddi meccs elé tekintve Egervári Sándor.

„Szükségesek a keresztbeverések, de erre már a csoport sorolásakor is számítottam, például török győzelemre Bukarestben, mert ez esetben úgy indulhatunk neki a két októberi meccsnek, hogy playoffhelyen vagyunk. Ennek érdekében semmi mással nem szabad foglalkoznunk, mint a három pont megtartásával” – tette hozzá a kapitány, aki kérdésre elmondta: számunkra kedvező lenne, ha a törökök nyernének Bukarestben, és a pillanatnyi hangulatukat látva képesnek is tartja őket erre.

„Nem biztos, hogy így alakul a kívánságlistánk, de szükséges lenne – tette hozzá a kapitány. – A törököknél vannak klasszisok, akik a támadóharmadban képesek veszélyesek lenni. Viszont nagyon nehéz gólt rúgni ennek a román válogatottnak, ha most a Hollandia elleni meccseiket nem számítom, csak kettőt kaptak, azt is tőlünk.”

BOGDÁN: ÁT KELL

ÁLLÍTANI A FEJEKET

„Alkalmunk nyílt arra, hogy egymás között átbeszéljük, kibeszéljük ezt a csalódást. Nem egyszerű feldolgozni a vereséget, de nem szabad elfelejtenünk, hogy kedd este milyen fontos meccs vár ránk. Meg kell adjuk magunknak azt az esélyt a győzelemmel, hogy még legyen reményünk a folytatásra. Ennek érdekében át kell állítani a fejünket a román meccsről az észtek ellenire" – nyilatkozta a Telkiben tartott sajtótájékoztatón Bogdán Ádám.

ARRÓL, HOGY GONDOLKOZOTT-E A LEMONDÁSON

„Nem gondolkodtam a lemondáson, ameddig bíznak bennem, és hiteles vagyok az elnök, az elnökség és a csapat előtt, nekem az a feladatom, hogy segítsem őket” – válaszolt a kapitány a jövőjét firtató kérdésre.

„Vannak bőven kapaszkodóink, az elmúlt három év eredményei és teljesítményei alapján. Egy fontos meccset elveszítettünk ugyan, kellemetlen a vereség. A csatát elveszítettük, de a háborút még nem. Meglehetősen mélyre húztuk le magunkat a pénteki mérkőzéssel, a szurkolók bizalomvesztése rettenetesen fáj, de szeretnénk kiköszörülni a csorbát.”

http://www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/egervari-melyre-huztuk-le-magunkat-a-penteki-meccsel-2278297

".......az edző hogyan é…

#658195 Sumér harcos

".......az edző hogyan értékeli 3 ilyen katasztrófális szöglet elvégzését?

-hát azt úgy,hogy öltönyben bementem volna és berugom"

Détári Lajos

nekem egyébként hiányzik,minden héten volt vmi szösszenet tőle:)

#657963 banyaiz Előzmény: #657958

Ez már foci. Nem az a ****kalapkodás amit bemutattunk. Minek is jutnánk ki ilyen játékkal egy vb-re pl? Sajnos csak pofozógépek lennénk.

ez az emberke is nyilatk…

#657954 Sumér harcos

ez az emberke is nyilatkozhatna vmit a vállogatottról,gondolom hasonlo lenne:)

#657953 banyaiz Előzmény: #657946

Gondolom amíg itthon volt rendszerváltás előtt, nagy sztár volt, egyértelmű figyelték.

De ez a sztori rendszerváltás után volt mikor hazajött. Gondolom csöppet meglepődött. Érdekelne, hogy pl egy ilyen "Mata Hari" típusa ügynök milyen munkaköri leírással rendelkezik, illetve ő is közalkamazott? :) Vagy esetleg úgy közvetíti egy külső cég?

ebben az országban megkö…

#657931 Sumér harcos

ebben az országban megközelitőleg durván 15ezer ember van, aki az mlsz és magyar footballnak nevezett vmiből jól él,urasan él-számukra minden más szempont és kérdéskör másodlagos...

a válogatott és klubszintű játéktudás a legkevésbé...

ez a szegmens egy hivatalos pénz eltüntető műhely,egy fekete lyuk..

bármikor összezárnak,kimagyaráznak-ha feltűnik a szinen egy Varga vagy Ferenczi kaliberű egyén.

#657930 banyaiz Előzmény: #657925

Ezek a megkerülős cselek mennyi volt belőle meccsen. Utoljára ilyet kb általános isiben láttam, hogy a belső védőket megkerülgetik, így 2 méteren 10 métert vernek rájuk :) Áhh nem is érdemes megnézni, tényleg mazochizmus kell hozzá.

#657927 banyaiz Előzmény: #657925

3. gól azt nem is akartam említeni, állt az egész védelmünk.

2.-nál 4 védőnk áll a 16-os vonalán kb és velük szemben 4 román, érkezik az 5. aki vele visszajön magyar az kb 3 méterre követi. :) a 16-os előterében 5 méteres körzetében nincs magyar a lövőjátékosnak, nyugodtan lőhetett így.

De aki visszapasszol lövésre attól is kb 3 méterre állnak a védőink.

Olyanokról már nem is szólva, hogy középpályán megszűrjük őket egyéb nyalánkságok.