Ez már foci. Nem az a ****kalapkodás amit bemutattunk. Minek is jutnánk ki ilyen játékkal egy vb-re pl? Sajnos csak pofozógépek lennénk.
Ez már foci. Nem az a ****kalapkodás amit bemutattunk. Minek is jutnánk ki ilyen játékkal egy vb-re pl? Sajnos csak pofozógépek lennénk.
mixmix
tipszmix original
ez az emberke is nyilatkozhatna vmit a vállogatottról,gondolom hasonlo lenne:)
Gondolom amíg itthon volt rendszerváltás előtt, nagy sztár volt, egyértelmű figyelték.
De ez a sztori rendszerváltás után volt mikor hazajött. Gondolom csöppet meglepődött. Érdekelne, hogy pl egy ilyen "Mata Hari" típusa ügynök milyen munkaköri leírással rendelkezik, illetve ő is közalkamazott? :) Vagy esetleg úgy közvetíti egy külső cég?
4honapot élt 1ütt ezzel a kurvinkával,Vargát 17éves kora óta megfigyeltette a titkosszolgálat.
aktuális...
sima észt győzelem... a hollandok ellen viszont nyerni fogunk :)
ebben az országban megközelitőleg durván 15ezer ember van, aki az mlsz és magyar footballnak nevezett vmiből jól él,urasan él-számukra minden más szempont és kérdéskör másodlagos...
a válogatott és klubszintű játéktudás a legkevésbé...
ez a szegmens egy hivatalos pénz eltüntető műhely,egy fekete lyuk..
bármikor összezárnak,kimagyaráznak-ha feltűnik a szinen egy Varga vagy Ferenczi kaliberű egyén.
Ezek a megkerülős cselek mennyi volt belőle meccsen. Utoljára ilyet kb általános isiben láttam, hogy a belső védőket megkerülgetik, így 2 méteren 10 métert vernek rájuk :) Áhh nem is érdemes megnézni, tényleg mazochizmus kell hozzá.
3. gól azt nem is akartam említeni, állt az egész védelmünk.
2.-nál 4 védőnk áll a 16-os vonalán kb és velük szemben 4 román, érkezik az 5. aki vele visszajön magyar az kb 3 méterre követi. :) a 16-os előterében 5 méteres körzetében nincs magyar a lövőjátékosnak, nyugodtan lőhetett így.
De aki visszapasszol lövésre attól is kb 3 méterre állnak a védőink.
Olyanokról már nem is szólva, hogy középpályán megszűrjük őket egyéb nyalánkságok.
A 2. gól -ilyen van. A védekező középpályások besegítettek a védelemnek, mert az egyetlen Maricát 3 védő nem bírta neutralizálni, az meg visszagurított, a csávó meg élete gólját lőtte meg...
Inkább az az érdekes, hogy a klub nélküli Marica lefocizta egyedül az egész magyar védelmet, nálunk a klub nélküli emberek általában labdabizonytalanok (még a szokásosnál is jobban), lassúak, körülményesek és elfáradnak.
Marica is elfáradt a 70. percben, de addig gyakorlatilag alázta a teljes magyar védelmet.
Igen, Guzmicsnak -csakúgy mint a 3. gól előtt Liptáknak, egy taktikai falttal kellett volna megállítania az ellenfelet, ezeket meg úgy megkerülték, mintha szobrok lettek volna.
De, mint az általam belinkelt elmezés is leírta, nemcsak Guzmics hibázott, hanem a komplett védelem, és nemcsak itt, hanem ahányszor a románok összehoztak 3 egymást követő passzt (mivel ők sem világverőek, ez nekik sem sokszor sikerült), abban a pillanatban már azt sem tudtuk, hogy kisfiúk vagyunk, vagy kislányok, vagy kiskacsák...
Látszott ez tisztán a csehek elleni meccsen is. Csak ott hihetetlen mázlival leikszeltünk és ez megnyugtatott mindenkit. Tessék megnézni azt a meccset, hogy mennyire nem létezett a védelmünk.
Pedig azért a cseheknél sem az arany generáció játszik már...
Most jöttem haza milánóból, végigolvastam a termést.
Évek óta járok külföldre meccsre, mindig azt mondom, akkora a különbség a kinti és az itthoni színvonal között, hogy le sem lehet írni. Látom, megint bebizonyosodott.
Felesleges itt álmodozni bármitől, sosem fogunk előre lépni.
Persze, mindent tudó bölcs vezérünk elmondta, azok hibáznak, akik üzletnek tekintik a focit, hiszen az nem az, hanem olyan, mint a bográcsos. És ha ő elmondja, akkor igaza van, akármi is az eredmény.
Már arra is gondolnék eladták a meccset, ha nem láttam volna, hogy be vannak ijedve, oscar díjas alakítás lett volna így eljátszani ezt, szóval nem vszínű. :)
Mazochista vagyok , visszanéztem a gólokat. Az első gólnál belső védünk odapasszolja román csatárnak nagy hiba , tételezzük fel rosszul találta el, vagy fűbe rúgott vagy mit tudom én, de könyörgöm utána mit csinál, nem a labdára kellett volna menjen hanem a román csatárt a földbe gyalulni fél pályánal aztán mi történik ki nem állították volna a 2. percben. Taktikai szabálytalanság.
Ennyi ésszel válogatott focista legyen valaki, egy megyebajnokin nem csinálnak ilyet , lehet eladja de utána biztosra megy nem a labdára hanem elsodorja fellöki, feltartja, elkaszálja de úgy , hogy a lába kirepül a stadionból vagy vmi.
A 2. gólnál kapunktól 20 méterre kb egyedül kóricál aki lövi a gólt 5 méterre nincs tőle senki, egy cigit elszívhatott volna lövés előtt. :) Ezeket a dolgokat nem lehet megmagyarázni válogatott szinten.
Egy fogadást megérne. Ez a focicsapat nem válogatott volt, hanem Magyarország szégyene.
8-szoros szorzóval adják az észt győzelmet... Ha átmentjük a bukaresti formánkat, akkor jobb befektetés, min taz Estar short!
"A magyarok egy lépéssel előttünk járnak" - megváltozott kerettel jönnek az észtek
A magyar válogatott az európai középmezőnyhöz tartozik, mi egy lépéssel talán még hátrébb tartunk - mondta a keddi ellenfél, az észt válogatott talán legjobb játékosa, Konstantin Vassiljev, aki duplázott Hollandia ellen (2-2), ellenünk viszont nem lesz ott a pályán. A baltiaknak három meghatározó labdarúgó szolgálatairól le kell mondaniuk, a szövetségi kapitány be is hívott két új arcot a keretbe, amelynek továbbra is tagja a hazánkban játszó Tarmo Kink és Jarmo Ahjupera. A rivális szerint kulcskérdés, hogy minél előbb túltegyék magukat a hollandok elleni csata drámai végkifejletén.