Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sport

Re: nincs cím

#657925 matgab Előzmény: #657922

A 2. gól -ilyen van. A védekező középpályások besegítettek a védelemnek, mert az egyetlen Maricát 3 védő nem bírta neutralizálni, az meg visszagurított, a csávó meg élete gólját lőtte meg...

Inkább az az érdekes, hogy a klub nélküli Marica lefocizta egyedül az egész magyar védelmet, nálunk a klub nélküli emberek általában labdabizonytalanok (még a szokásosnál is jobban), lassúak, körülményesek és elfáradnak.

Marica is elfáradt a 70. percben, de addig gyakorlatilag alázta a teljes magyar védelmet.

Igen, Guzmicsnak -csakúgy mint a 3. gól előtt Liptáknak, egy taktikai falttal kellett volna megállítania az ellenfelet, ezeket meg úgy megkerülték, mintha szobrok lettek volna.

De, mint az általam belinkelt elmezés is leírta, nemcsak Guzmics hibázott, hanem a komplett védelem, és nemcsak itt, hanem ahányszor a románok összehoztak 3 egymást követő passzt (mivel ők sem világverőek, ez nekik sem sokszor sikerült), abban a pillanatban már azt sem tudtuk, hogy kisfiúk vagyunk, vagy kislányok, vagy kiskacsák...

Látszott ez tisztán a csehek elleni meccsen is. Csak ott hihetetlen mázlival leikszeltünk és ez megnyugtatott mindenkit. Tessék megnézni azt a meccset, hogy mennyire nem létezett a védelmünk.

Pedig azért a cseheknél sem az arany generáció játszik már...

#657924 Ricsi Előzmény: #657918

Most jöttem haza milánóból, végigolvastam a termést.

Évek óta járok külföldre meccsre, mindig azt mondom, akkora a különbség a kinti és az itthoni színvonal között, hogy le sem lehet írni. Látom, megint bebizonyosodott.

Felesleges itt álmodozni bármitől, sosem fogunk előre lépni.

Persze, mindent tudó bölcs vezérünk elmondta, azok hibáznak, akik üzletnek tekintik a focit, hiszen az nem az, hanem olyan, mint a bográcsos. És ha ő elmondja, akkor igaza van, akármi is az eredmény.

#657923 banyaiz Előzmény: #657918

Már arra is gondolnék eladták a meccset, ha nem láttam volna, hogy be vannak ijedve, oscar díjas alakítás lett volna így eljátszani ezt, szóval nem vszínű. :)

#657922 banyaiz Előzmény: #657918

Mazochista vagyok , visszanéztem a gólokat. Az első gólnál belső védünk odapasszolja román csatárnak nagy hiba , tételezzük fel rosszul találta el, vagy fűbe rúgott vagy mit tudom én, de könyörgöm utána mit csinál, nem a labdára kellett volna menjen hanem a román csatárt a földbe gyalulni fél pályánal aztán mi történik ki nem állították volna a 2. percben. Taktikai szabálytalanság.

Ennyi ésszel válogatott focista legyen valaki, egy megyebajnokin nem csinálnak ilyet , lehet eladja de utána biztosra megy nem a labdára hanem elsodorja fellöki, feltartja, elkaszálja de úgy , hogy a lába kirepül a stadionból vagy vmi.

A 2. gólnál kapunktól 20 méterre kb egyedül kóricál aki lövi a gólt 5 méterre nincs tőle senki, egy cigit elszívhatott volna lövés előtt. :) Ezeket a dolgokat nem lehet megmagyarázni válogatott szinten.

#657918 walex Előzmény: #657916

Egy fogadást megérne. Ez a focicsapat nem válogatott volt, hanem Magyarország szégyene.

#657916 matgab Előzmény: #657912

8-szoros szorzóval adják az észt győzelmet... Ha átmentjük a bukaresti formánkat, akkor jobb befektetés, min taz Estar short!

"A magyarok egy lépéssel…

#657912 Sumér harcos

"A magyarok egy lépéssel előttünk járnak" - megváltozott kerettel jönnek az észtek

A magyar válogatott az európai középmezőnyhöz tartozik, mi egy lépéssel talán még hátrébb tartunk - mondta a keddi ellenfél, az észt válogatott talán legjobb játékosa, Konstantin Vassiljev, aki duplázott Hollandia ellen (2-2), ellenünk viszont nem lesz ott a pályán. A baltiaknak három meghatározó labdarúgó szolgálatairól le kell mondaniuk, a szövetségi kapitány be is hívott két új arcot a keretbe, amelynek továbbra is tagja a hazánkban játszó Tarmo Kink és Jarmo Ahjupera. A rivális szerint kulcskérdés, hogy minél előbb túltegyék magukat a hollandok elleni csata drámai végkifejletén.

http://www.csakfoci.hu/node/147447

Re: öttusa

#657904 Sigorszky Előzmény: #657872

Köszönöm az együttérzést! Már csak ilyen éles szituációk alkalmával jön elő ez az emlék. S láthatjuk, nálunk is mennyi a kulturálatlan bunkó, lásd a különvonat szétverése és egyéb, nemzetünk megítélésében csak hátrányt okozó viselkedés. Az ilyesmit el kell ítélni, bárki követi is el...

#657887 banyaiz Előzmény: #657830

"kiháromszögelik"

vsz edzésen ki is tudnák, vagy ha nem lenne tét. De egy komoly tétmeccsen azt sem tudják kisfiúk vagy kislányok. Aztán ebből jönnek az ilyen hibák. Nem tudom volt egész meccsen 3 egymás utáni jó passz ha letámadták őket.

#657884 banyaiz Előzmény: #657866

Varga Zoli kapcsán az a sztori megvan mikor hazajött fradi edzője lett, elvált ember volt, és megismerkedett egy csajjal, együtt éltek, aztán x idő múlva amikor kirúgták a fraditól kiderült, hogy a nő azért volt vele, hogy jelentsen róla. Valahogy rájött és az illetékes elvtársak jelezték neki , hogy ezt kezelje államtitokként . Jónéhány évvel később nyilatkozta ezt. Kemény. :)

Nemzetbiztonságnál kiképezhetnének néhány focistát is pl a válogatottba védőnek. Hátha előrelépünk.

#657874 Keg Jenő Előzmény: #657868

nem a korai hibája miatt eltemetett Guzmics Richárd volt a válogatott leggyengébb pontja. A hiba (középső védőként rosszul passzolt keresztbe úgy, hogy előtte nem is mérte fel, milyen közel van hozzá a támadó) után ugyanis öt román támadást akasztott meg, és még egy lövésre is futotta az erejéből, amit blokkoltak. A 26 éves szombathelyi védő a Bukarestben történtek ellenére hosszú távon még lehet fontos tagja a válogatottnak, az adottságai ugyanis megvannak hozzá. Talán ha nem 2012-ben kap először lehetőséget a válogatottban, hanem előbb megkezdődik a beépítése, korábban nagyobb rutint szerez, akkor Bukarestben is jobban helytállhatott volna. Ugyanezt elmondhatjuk egyébként Böde Dániellel kapcsolatban is.

#657873 TrendMan Előzmény: #657872

"Azt beszéltük meg, hogy az első percekben megpróbáljuk átívelni a középpályájukat. "

Nyilvánvalóan a történet egyetlen szereplője sem gondolja azt, hogy a magyar védők olyan mértékig uralnák a labdát, hogy egy-egy csellel vagy átadással megőrizzék a védelem biztonságát.

#657872 TrendMan Előzmény: #657868

Kultúra nem lelhető fel a viselkedésükben, ebben is vertek minket a románok.

Matgab, teljesen igazad van, én is úgy érzem magamat, mintha mondjuk a Jurassic Park x.edik folytatását nézném, ötlet nélkül, léleltelelenül, előre belátható fordulatokkal és végkimenetellel.

Az egész dolgot csak a pénz 'mozgassa', semmi lélek nincs benne:-(

Guzmics nyilatkozata nagyon érdekes, valami olyasmit mond, 'azt beszéltük meg, hogy a mérkőzés elején előre vagdossuk a labdákat, ha letámadnak minket' (???)

Napnál világosabb, hogy már a mérkőzés előtt sem gondolta senki, sem edző, sem játékos, hogy kezelni tudjuk majd ezt a helyzetet.

A magyaros virtus kimerült abban, hogy majd csak lesz valahogy:-(

Sigorszky,

Részvétem és sajnálom a fájdalmadat, azonban akkor sem lehet évszázadokon át egy egész népet bűnösnek tekinteni.

m.youtube.com/watch?v=iv…

#657853 kosami

m.youtube.com/watch?v=ivqn4nrQlPA&client=mv-google&gl=HU&guid=&hl=hu

#657851 matgab Előzmény: #657071

Egervári a meccs után:

„Ha nincs az első gól, más lett volna a játék képe, ha 0-0 az első harminc perc, esetleg a félidő, máshogy alakulhatott volna. Ettől még sok párharcot elveszítettünk, mindig előbb értek oda valahogy a labdákra, és még rúgtak két gólt, nem tudtuk uralni a játékot. Enyhe mezőnyfölényt olykor éreztem, de ez helyzetekben nem jött ki” - összegzett.

matgab a meccs előtt:

jaj, de nem szeretem ezeket a meccs előtti fogadkozásokat... Valahogy az elmúlt 30 évben ezek mindig csak üres kötelezően mondandó frázisok voltak.

Meccs után meg a szokásos, elkerülhető gólokat kaptunk, nem fújta le a meccset a bíró időben, nem fújták be a jogos szabálytalanságot, pedig akkor másképp alakult volna a meccs (ez egyedül a pár évvel ezelőtti török magyaron volt igaz, amikor Gerzson kapott sárgát 11-es helyett 0-0-nál, aztán 3-0 lett a vége)... -összegzett.