Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Re: nincs cím

matgab Előzmény: #657798

"Nagyon sajnálom, hogy a velünk szimpatizálók csalódottak, fontos, hogy kijavítsuk ezt, már ha egy észt sikerrel ezt meg tudjuk tenni. Nehéz lesz négy nap múlva felállni, de ebben hiszek. A második helyhez nagy bravúrra lenne szükség a hátra levő három találkozón.”"

Sanyi bazzeg, ki a f@szt érdekel ezek után az észt meccs??! Még ha fizetnétek minden szurkolónak 2 sört félidőnként, akkor sem mennék ki!

Egyrészt most lélektani terhektől megkönnyebbülve barátságos meccs-szerűen lehet, hogy legyőzzük a szintén esélytelen észteket 1:0-ra, bár most már ebben sem vagyok biztos, de akkor mi van?!

2. hely, Sanyikám?? Nóóómális vagy Margít?? Bravúrral, baszki, te lehetnél a humorfesztivál nyertese! Én az újságíró helyében azt kérdeztem volna, hogy képes-e a csapat a 3. helyet megszerezni a csoportban...!

Akkor lenne ver az mlsz pucajaban, ha Bogdán kivételével mindenkitől elvennék a repjegyet, aztán menjen ki merre lát, haza ne hozzák őket!

A helyzet az, hogy odatartottuk a pofánkat a románoknak, ők meg ahelyett, hogy pofonvertek volna minket, inkabb tövig nyomták...

90 perc alatt 2 kapuralövésünk volt, amiből az első az a középkezdésből történt.

Már ebből a középkezdésből látszott, hogy a fijjúk nem veszik komolyan ezt a meccset, ez a középkezdésből ráívelés, max a grundon szokott előfordulni, de ott is leordítják az embert a saját csapattársai, ha komolyabb sörmeccsről van szó...

Ez amolyan , lazára veszlek és még innen is rápróbálom, mert te annyira béna vagy. De inkább itt arról volt szó, hogy mint szokásosan a kis lúzer kiáll nagy mellénnyel a kidobó ember elé, hogy megpöckölje az orrát, hogy mindenki egy pillanatra elhiggye, hogy most aztán tényleg lenyom egyet a kidobónak, de ehelyett inkább hátat fordít és olyan gyorsan elfut, ahogy bír.

Ha valaki 100%-ig koncentrál egy cél érdekében, az nem lazázik, az tudja, hogy nem lehet egy elvesztett céltalan labda sem, nem adhatunk plusz lehetőséget az ellenfélnek... Mindjárt az ellentámadásból meg is volt a böjtje...

Guzmics Ricsi, bazzeg, megye 2. osztályba nem kerülhetnél ezzel a kezdéssel! Ha iskolameccsen valaki ilyet csinál többet nem engedik a pálya bejáratához sem, baszki!

Mitől voltál befosva? Nem láttál még focimeccset, anyám?!

Nem azért kapod a fizetésed minden alkalommal, hogy legalább 200 szombathelyi tigris előtt bizonyíts?? Most , hogy 50.000 szurkoló van a pálya körül, az miben zavar össze??

Na már itt lehetett látni, hogy Sanyi bá valamit ismét megint nagyon benézett, mint anno a hollandok ellen is... Miért nem a középhátvéd Korcsmár a középhátvéd? Soha életében nem játszott jól védekező középpályást, viszont ilyen Guzmics féle bakit sem láttam még tőle. Lehet, hogy ott Norvégiában legalább 3000 szurkoló van kint a meccsen és akkor már nem volt ennyire ijesztő??

Szóval védelmünk egy nagy nulla.

De lássuk mit produkáltunk a mezőny többi részén hiszen, mint a meccs előtti arcoskodó nyilatkozatokból megtudhattuk, a román védelem könnyen sebezhető (akkor még nem tudtuk, hogy a magyar védelem az nem könnyen sebezhető, hanem szuicid jellegű)...

90 perc 2 kapuralövés! NA ez sem 5 méterről, vagy egy-az egyben kijátszott helyzetből, hanem 30 méterről...

Koman a középpályán?? Fél éve nem játszott az örök nagy tehetség, illetve játszott, csak nem a pályán, hanem állítólag Egervári lányával, de az más pálya... (Speciel nem is tudom, hogy van-e lánya Egervárinak, de más épelméjű magyarázatot Koman játszatására én sem tudok kitalálni). Hajnal is hozta a szokásos válogatott formáját. Hiába no, neki fél évente csapatot kellene cserélnie, mert addig fel tudja szívni magát és utána leereszt , mint egy lyukas gumilabda. Mindig minden csapatból kijátsza magát, kivéve a válogatottból...

Dzsudzsi?? Nahát neki sem volt egy épkézláb mozdulata, pedig ő azért már láthatott olyan stadionokat, ahol emberek között kellett játszania! De én ahogy láttam az arcát azon gondolkozott egész meccsen, hogy visszavegye-e Zimány Lindát, vagy hajtson rá inkább Talmácsi nőjére (az egyébként tényleg bomba kiscsaj, láttam őket a nyáron élőben 2 méterre tőlem).

szegény Varga küzdött, hozta a formáját, de a megszerzett labdákat nem tudta már kinek odaadni. A csapattársak nagyon jók voltak helyezkedésben, mert a lehető legkevesebb mozgással is mindig fedezékben tudtak maradni egy román mögött. Ha ezt az átlag magyar katona meg tudta volna csinálni a Don kanyarban, akkor emberveszteség nélkül hoztuk volna le a 2. világháborút...

2 csatár? Jó, hogy ketten voltak, mert így legalább tudták egymást zavarni annál a lehetőségnél ,amikor véletlenül egyszer már 0-2-nél (akkor a románok már nem rohantak annyira) nagyjából jól beadta valamelyik szerencsétlen, amúgy meg jól eldumcsizhattak, nem kellett mindig a románokkal idegen nyelven beszélni!

Egyszóval szégyen és gyalázat!

És míg a románok a meccs előtt olyan nyilatkozatokat tettek, hogy ilyen kaliberű csatár ellen még nem játszottak, mint Szalai, vagy hogy Dzsudzsák ellen nehéz dolguk lesz, és utána a 2. percben zsebretették a meccset és a végén diadalittasan nyilatkozgattak, addig mi arcoskodva nyilatkoztunk, majd mattoltuk magunkat, és borzalmas teljesítménnyel (bár itt maga a teljesítmény szó rossz, mert az feltételez mégis valamiféle erőkifejtést), lógó orral jönnek haza, magyarázkodva...

Szóval a tanulság: kisebb arc, nagyobb alázat, jobb felkészülés, mind fizikai, mind mentális, és nagyobb teljesítmény...

Nem lesz ebből már semmi Döme marad az utolsó , aki VB-n magyar gólt szerzett!