most értem ide ,múlthéten nem volt időm tradelni
én kivárok, egy 13 pontos short volt eddig semmi más. iránykeresés van. Meglátjuk mi adja majd meg.
Úgy is mennem kell.
Jó vadászatot !!! :)
belépő shortok megnyíltak
Jó hetet Mindenkinek !
szerintem lesz mozgás délután.
csendes kezdés, semmi drámai mozgás
Érdekes hét jön.
Ha nem is olyan mozgalmas és hektikus lesz mint tán a most véget ért, de izgalmas lesz ez is...
53-on zárva. 7 SP short jön a jövő hétre.
Jó hétvégét mindenkinek!
55-ön zárva, 67-ről újranyitva.
Nézzünk még egy shortot 8260-ról. Hátha nem mernek longot hagyni hétvégére. Ez a hirtelen visszahúzás meglepett...
őrült mozgás, brutál rángás :)
dax short 8259,8ról target a 8110es zóna ,remélem a stopp nem lesz aktuális..... amúgy 55pipre van
kiderül
Tudod nem komálom mikor valakik országokat rohannak le, majd később bejelentik bocsi nem volt jogalap.
Elég már az ámokfutásból. Mondjuk nem pont az oroszok igazságérzetében bízom, de jobb ha nem egy ország van a "csúcson".
Na mindegy. off.
Tőzsde !
Lassan befejezem a certi utáni idők legsikeresebb hetét.
Csak ne szúrjam el valami hülyeséggel.
kína is beintett
töke helyén az öregnek
mindenképpen jó.
Mit képzelnek az amcsik, az ensz biztonsági tanácsa alapján lehet támadni, ha valaki a nélkül támad akkor az agresszió.
Még a nato sincs a támadás mellett, alig valaki.
Valakinek meg kell állítani az amerikai ámokfutást.
végre valaki kiállt....
6 shortom volt fentről a beesés előttről, de mindössze 35 pontot hoztam shortoként ! utána már csak nézte ma további 60 pont esést.. :(((( Fene gondolta......
remek hír
Sztem ennek köze lahet hozzá: http://www.zerohedge.com/news/2013-09-06/putin-brings-it-says-will-assist-syria-case-attack
Remélem ez a nagy tüske SQ volt és megy minden le a pincébe...
bazeg bent állok 300 alatt és nem teljesültem le, peches egy nap...
mi ez a nagy volatilitás, totál lemaradtam róla, nem hiszem el...