Regisztráció Elfelejtett jelszó

topicban elkezdett tradek

Re: nincs cím

#659024 rbbj11 Előzmény: #659005

belefér ide minden, ami tőzsde, írj nyugodtan! A táblázat úgyis látszik, mindegy mennyi és milyen témájúak a kommentek! Én is már általános topikomnak használom. Van egy másik, amit elkezdtem, az lesz inkább tiszta, memento jellegű, de sose jutok odáig, hogy azt befejezzem.

Szóval ide mindenki írjon bátran akármit, ami tőzsde!

Láttam, de nem tudtam többet hozzászólni. Jelenleg nem tetszenek a hardveresek, addig voltak jók, még mindenki köpködte őket, de úgy ált. mindenki el is felejtette hogy léteznek, és irtó olcsóak voltak fundásan + épp jó gyj-k voltak.

#659005 Janicroft Előzmény: #658998

Magyarországon mindenki a politikával foglalkozik, jártam már sok országban de még egy ilyen elb*szott országot nem láttam mint a miénk.

De hgoy tőzsdével is foglalkozzunk: láttad a Seagate-es cikket amit belinkeltem?

Egyébként én írnék ide többet de nem tudom mennyire fér bele neked ebbe a topikba, nem akarom teleszemetelni.

#658998 rbbj11 Előzmény: #658352

AZÉRT az furcsa, hogy egy tőzsdefórumon a politikai és minden egyéb topik (pl. Mo) sokkal látogatottabb, mint a tisztán tőzsdei témájúak, pl. az enyém :O

#657383 rbbj11 Előzmény: #657370

bbry kellhet Microsoft-nak, és TA-ja is nagyon jól áll, én is nagyon gondolkozom rajta napok óta, csak emiatt nem akarok másból kiszállni, teljesen le vagyok kötve. Ha lenne cash-em, vennék. Ha lenne cash-em, KPN-t is vennék, ha már így felhivtad rá a figyelmem.

#657370 Janicroft Előzmény: #657155

Ez érdekes, ezt nem tudtam hogy eza cég is érintett ebben a sztoriban!

Ránéztem ma ismét a KPN-re, ugye itt augusztus elején volt egy ajánlat a részvényekre 2,4 EUR-ért, ugrottak is azonnal 2 EUR-ról 2,34-re már nyitás előtt, tehát akkor nem érte már meg belevenni, de azóta bonyolódott a sztori és miután Carlos Slim azt mondta hogy lehet elállnak a vételtől, most 2,16 körül jár az árfolyam, tehát ha mégis megvenné 2,4-ért akkor az innen még 10%, szóval agyalok ezen illetve még a Blackberryn is.

#657155 rbbj11 Előzmény: #657140

ez mütrágyagyártó és káliforgalmazó. A kálisó piaca oligopol volt, és kilépett a legnagyobb, orosz cég a "trösztböl", és a várható árverseny miatt olvadni fog mindegyik nagy szereplö profitja. A hírre megcsapták hasonló minusszal az uralkalit (orosz), Potasht (amcsi), K+S-t (német és EU).

Sztem a pánik miatt a negatív híreket is figyelembe véve túl olcsóvá vált fundásan, ezért vettem bele. Kb. olyan a szitu, mint mikor apple 500 alá került, mert aggódtak a jövöért a befektetök. Vagy mikor intel 18 usd alá ment stb.

#657140 Janicroft Előzmény: #655727

Ez mi, ez a K&S AG? Jó nagyot esett ez is éves távon, bár az utóbbi hónapban ment majdnem 20%-ot. Itt is a levegőben van valami felvásárlás szerinted?

#653221 rbbj11 Előzmény: #652852

már tárgytalan, akár megtorpan, akár nem, szarvashiba volt nem tartani :(

Tesla-ban hatalmas lufit fújnak.

Egyébként rv-k közt utóbbi 6 hónapban hatalmas rotáció volt, számos blue tetőzés jellegűt mutat és a másodvonal (midcap) teljesített brutálisat. Ezután kéne a small cap jöjjön és az lehetne a bika piac végének a kezdete

#652852 Fornit Előzmény: #652811

És ezt már tavaly is mondtuk...

Visa mintha viszont most először megtorpant volna.

#652811 rbbj11 Előzmény: #652682

nekem is ez IS problémám :) Hosszú távra a legtöbb rv-ben nem most érdemes zsákolni, az szent

#652676 Janicroft Előzmény: #652647

Van néhány olyan papír amiket megveszek majd, de csak akkor ha lesz itt egy normális pánik. Igaz ezt mondogatom már egy ideje és azóta mennek ezek a papírok mint az őrült, de számomra annyira túlfeszítettnek tűnik ez a menetelés hogy nem merek már belevenni semmibe, még akkor sem ha bízom a papírokban és a cégek jövőbeli kilátásaiban.

#652647 rbbj11 Előzmény: #652620

az a gond, hogy föállásban csak ezzel kén foglalkozzak ahhoz, hogy kellöen informált legyek, nekem pedig mindig is hibám volt magam szétforgácsolása és a túl sok lábon állás. Ahogy idösödök, csak javulok majd :)

#652620 Janicroft Előzmény: #652196

Bizony így van, én is sok mindenről lemaradtam, legjobban a Netflix miatt gyötröm magam.

Ha már EA, akkor egy kapcsolódó hír:

Akár 30 százalékos is emelkedhet a Grand Theft Auto V készítőjének, a Take-Two Interactive Software (Nasdaq) árfolyama a Barron's gazdasági lap szerint. A GTA játékok megjelenésével együtt szokott mozogni a cégnél a nyereségesség, emiatt pedig számítanak emelkedésre.

#652196 rbbj11 Előzmény: #652194

nézem a nagyon hosszú távra javasolt rv-eimet, hát brutál mit mentek, pl. EA

#652194 rbbj11 Előzmény: #651704

aeo csak nem akar stabilizálódni, képbe került nálam alternatívaként Ralph Lauren. Ha min. 160 usd-ig lejönne, biztosabb boltnak tűnik

#651704 rbbj11 Előzmény: #651683

még mindig nem döntöttem el, hol és hogyan szálljak be. Bár nekem LCC is, önmagában is elég rizikós