Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sport

Megvan a kezdőcsapat, ne…

#657277 TrendMan

Megvan a kezdőcsapat, nem alkuszunk:

4-4-2-ben kezdünk, földbe döngöjük őket a Böde-Szalay csatárpárossal.

Re: öttusa

#657234 TrendMan Előzmény: #657206

Ha jól látom, ill. nem látom, még összeállitás sincs?

A kapitánynak annyi egyenértékü választása van, hogy az utolsó pillanatig pókerezik:-)

#657206 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #657071

Mivel focizni nem tudnak, így maradnak a kötelezően mondandó frázisok... Este azért elkezdem nézni a meccset (pedig hányszor megfogattam...), de valszeg nem nézem végig...

#657071 matgab Előzmény: #655671

jaj, de nem szeretem ezeket a meccs előtti fogadkozásokat... Valahogy az elmúlt 30 évben ezek mindig csak üres kötelezően mondandó frázisok voltak.

Meccs után meg a szokásos, elkerülhető gólokat kaptunk, nem fújta le a meccset a bíró időben, nem fújták be a jogos szabálytalanságot, pedig akkor másképp alakult volna a meccs (ez egyedül a pár évvel ezelőtti török magyaron volt igaz, amikor Gerzson kapott sárgát 11-es helyett 0-0-nál, aztán 3-0 lett a vége)...

Szóval nem tudom, lehet, hogy bíznom kéne a matgab faktorban és megjátszani az X1-et...

A budapesti meccsen ugye rajta voltam a román győzelmen egy nagy összegű DNB-vel, ott majdnem buktam egy nagyot, de megérte volna... Mindenesetre, nyerni akkor sem nyertem...

#655976 banyaiz Előzmény: #655935

Legázoljuk őket. :) Jó lenne, inkább nem mondok semmit mert annyi ilyet láttam már, hogy nagy fogadkozások meccs előtt csapattól aztán tele volt a gatya a meccsen és esélyünk nem volt.

#655972 banyaiz Előzmény: #655924

1,01-re ki az aki megteszi ?

Magyar győzelem 4x szorzóval azért csábító lenne ha foglalkoznék fogadással. Nagyon gyenge ez a román csapat. Döntetlen egyik félnek sem jó igazán.

#655937 TrendMan Előzmény: #655935

Egyébként, ha Dzsudzsák mellé 2-3 játékos fel tudna nőni, akkor lehet is esélyünk.

Sajnos nem látom, hogy ki lenne az, még Szalaiban sem látom most a spirituszt.

pl. az a játék, amit anno a Finnek ellen mutattunk idegenben itt is elég lehet

#655924 Zotya32 Előzmény: #655923

Federer-t, meg 1,01-re adták... aztán pápá lett a vége.... :))

Federer R. (Sui) 0-3 Robredo T. (Esp)

13x szorzó volt a spanyol...

lehet Djoko is kikap? :)

#655923 banyaiz Előzmény: #655671

1,8-al adják román győzelmet, 4,4 magyart. Ezek a gonosz fogadóirodák nem bíznak a csapatban.

#655673 banyaiz Előzmény: #655671

Nagyon gyengék ezek a románok is. Így van esélyünk.

Le kellene kontrázni őket. Csak ehhez kellene egy beton védelem ami nincs. :) Így viszont kockázatos beállni bekkelni. Nem is tudom milyen taktikát választanék ezzel az emberanyaggal. Elég lutri bármilyen taktika.

#655202 Előzmény: #655184

Szeritned melyikből lesz nokiaexpressz és szerinted mire ad pénzt terrorisztán? De most nézem csak, hogy ez itt már nagyon Off...

#655184 Zotya32 Előzmény: #655182

nem szó szerint alá, hanem maradhat felszín alatt is, léteznek mozgójárdák is, mint sok egyéb reptéren...

amúgy azért kell alagutat fúrni, mert jól láthatóan képtelenek voltak eddig megoldani a felszíni vasúti vágányok kihasználását, bővítését... vszínű az bonyolultabb feladat, mint fúrni egy "lyukat"