végre egy forradalmi felálás
végre egy forradalmi felálás
Megvan a kezdőcsapat, nem alkuszunk:
4-4-2-ben kezdünk, földbe döngöjük őket a Böde-Szalay csatárpárossal.
Ha jól látom, ill. nem látom, még összeállitás sincs?
A kapitánynak annyi egyenértékü választása van, hogy az utolsó pillanatig pókerezik:-)
Mivel focizni nem tudnak, így maradnak a kötelezően mondandó frázisok... Este azért elkezdem nézni a meccset (pedig hányszor megfogattam...), de valszeg nem nézem végig...
jaj, de nem szeretem ezeket a meccs előtti fogadkozásokat... Valahogy az elmúlt 30 évben ezek mindig csak üres kötelezően mondandó frázisok voltak.
Meccs után meg a szokásos, elkerülhető gólokat kaptunk, nem fújta le a meccset a bíró időben, nem fújták be a jogos szabálytalanságot, pedig akkor másképp alakult volna a meccs (ez egyedül a pár évvel ezelőtti török magyaron volt igaz, amikor Gerzson kapott sárgát 11-es helyett 0-0-nál, aztán 3-0 lett a vége)...
Szóval nem tudom, lehet, hogy bíznom kéne a matgab faktorban és megjátszani az X1-et...
A budapesti meccsen ugye rajta voltam a román győzelmen egy nagy összegű DNB-vel, ott majdnem buktam egy nagyot, de megérte volna... Mindenesetre, nyerni akkor sem nyertem...
Érdekes kimutatás és diagram a Premier League csapatok transzfereiről:
ha jól nézem a West Brom messze a legkevesebb pénzből gazdálkodik, igy lettek tavaly nyolcadikok.
Vajon mit jelent Gera Zoli neve mellett a released?
Elbocsátották a szolgálatból, vagy felépült a sérülésből?
Legázoljuk őket. :) Jó lenne, inkább nem mondok semmit mert annyi ilyet láttam már, hogy nagy fogadkozások meccs előtt csapattól aztán tele volt a gatya a meccsen és esélyünk nem volt.
1,01-re ki az aki megteszi ?
Magyar győzelem 4x szorzóval azért csábító lenne ha foglalkoznék fogadással. Nagyon gyenge ez a román csapat. Döntetlen egyik félnek sem jó igazán.
Egyébként, ha Dzsudzsák mellé 2-3 játékos fel tudna nőni, akkor lehet is esélyünk.
Sajnos nem látom, hogy ki lenne az, még Szalaiban sem látom most a spirituszt.
pl. az a játék, amit anno a Finnek ellen mutattunk idegenben itt is elég lehet
Federer-t, meg 1,01-re adták... aztán pápá lett a vége.... :))
Federer R. (Sui) 0-3 Robredo T. (Esp)
13x szorzó volt a spanyol...
lehet Djoko is kikap? :)
1,8-al adják román győzelmet, 4,4 magyart. Ezek a gonosz fogadóirodák nem bíznak a csapatban.
Nagyon gyengék ezek a románok is. Így van esélyünk.
Le kellene kontrázni őket. Csak ehhez kellene egy beton védelem ami nincs. :) Így viszont kockázatos beállni bekkelni. Nem is tudom milyen taktikát választanék ezzel az emberanyaggal. Elég lutri bármilyen taktika.
http://sportgeza.hu/futball/2013/09/02/ez_nem_hatpontos_meccs_ez_annal_is_tobb/
már előre félek... nézzem vagy ne nézzem???
de egy real matyi után fradiba??? nem túl nagy a gap? :)
Szeritned melyikből lesz nokiaexpressz és szerinted mire ad pénzt terrorisztán? De most nézem csak, hogy ez itt már nagyon Off...
nem szó szerint alá, hanem maradhat felszín alatt is, léteznek mozgójárdák is, mint sok egyéb reptéren...
amúgy azért kell alagutat fúrni, mert jól láthatóan képtelenek voltak eddig megoldani a felszíni vasúti vágányok kihasználását, bővítését... vszínű az bonyolultabb feladat, mint fúrni egy "lyukat"