Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Trafiktörvény, a Fidesz bukása

Re: nincs cím

#656532 Boby. Előzmény: #656350

" Legyenek csak

munkanélküliek!"

Orbánék magyar kisvállalkozókat tettek tönkre közvetve, közvetlenül előre megfontoltan,anyagi érdekböl.....,hol volt akkor ez a hős prospero?! Te sem vagy igazi hazáért aggódó, csak egy szimpla fideszes.

#656427 Grizzly Géza Előzmény: #656413

Mindenki tudna hasonlót mondani a környezetéből. Én megkapom az összes fizetett szabimat és be vagyok jelentve(multinál). Magyar "vállalkozó" ismerős nem is ismeri a fizetett szabit,alkalmazott bejelentve 4 órában(dolgozik17-et),miközben két apartman felépült Horvátországban,jacht,stb...

Én azt vettem észre, hog…

#656415 walex

Én azt vettem észre, hogy mintha kezdenék vidéken adni megint a hátszelet a Lehet Más az SZDSZ-nek...

Rohadt hosszú kampány elé nézünk. Jó lenne az önkormányzati választást is az országgyűlésivel együtt tartani. Mentesülne mindenki fél év hülyeségtől.

#656413 rbbj11 Előzmény: #656370

én amelyik külföldi tulajdonosú magyar vállakozásokat ismerem, mind adózik Mo-on a földjein megtermelt javak után és az exportot támogatja. A szomszédos magyar tulaj pedig mutyizik, legelöt tart 1000 ha-on, 2 alkalmazottal, és felveszi a földalapút nulla termelés mellett.

#656408 Tapasz Előzmény: #656381

Én 2010-ben ezért szavaztam a szocik ellen, és most úgy vagyok vele, ahogy az utolsó mondatodban írod.

Jövőre sem tudom, hogy kire fogok szavazni.

#656400 walex Előzmény: #656381

Ha a 2 közül kellene választani, nálam is a Fidesz irányába billenne a mérleg, mert bár tőlük se vagyok elájulva (nagyrészt azóta, mióta idióta VM lett a miniszter), de a szociknál jobbak.

Ám van még egy párt, aminek még esélyt adok. Ha másért nem, azért, mert egyik párt sem akarja visszaszorítani a bűnözést az országban és már az emberek fejére nőttek a megélhetési bűnözők.

Én ki szeretnék menni sötétedés után is az utcára anélkül, hogy kirabolnának/megvernének, ha az eddigi kormányzati szereplőkön múlik, nem mehet ki lassan senki, legfeljebb a Rózsadomb környékén.

http://mandiner.hu/cikk…

#656384 prospero

http://mandiner.hu/cikk/20130904_gyurcsany_ferenc_lesana_tova_tikatevu

Lesáná tová tikatévu

Olvasson többet a témában! Ros HáSáná, zsidó újév, köszöntő, zsidó, belföld, vélemény, Gyurcsány Ferenc.

2013. szeptember 4. 10:53

Tisri havának első napján köszöntöm minden zsidó honfitársunkat az 5774. év beköszönte alkalmából.

„Tisri havának első napján köszöntöm minden zsidó honfitársunkat az 5774. év beköszönte alkalmából.

Ezen a napon a zsidóság megújítja szövetségét az Örökkévalóval a világ fenntartására és újjáteremtésére. A zsidó hagyomány szerint az ünnepet megelőzően elmegy az Örökkévaló kedve a világ újjáteremtésétől, a sófár hangja veszi rá őt arra, hogy továbbra is fenntartsa teremtményeit. Márpedig a világnak és benne különösen hazánknak talán soha nem volt nagyobb szüksége erre az újjáteremtésre. Szóljon hát a sófár minden korábbinál hangosabban, arra kérve a Teremtőt, hogy a tavaszi választás hozza el Magyarországnak a megújulást, és hangozzék fel utána az ima: ÁSRÉ HAIS, JODÉ TRUÁ, HÁSEM BÖOR PÁNECHA JÖHÁLÉCHUN – »Boldog a nép, amely ismeri a sófár biztató hangját: Örökkévaló, a Te fényedben járnak ők.«

Kívánom tehát a magyarországi zsidóságnak, amely ismeri a sófár biztató hangját, hogy járjanak az Örökkévaló fényében, a Teremtő pedig adja meg nekik, és velük együtt minden nem zsidó polgártársunknak is a tavaszi megújulást.

Lesáná tová tikatévu.”

#656381 prospero Előzmény: #656377

Nem... azt a következtetést vonom le... hogy aki nem szereti a narancs cukormázt... az...

a. vagy nem szavaz, mert nem szereti a többit sem

b. vagy szavaz... mindegy, hogy kire...csak ne a narancsra...

c. összehasonlítva a többi kormányok teljesítményével mégis a narancsra szavaz...

a B. verzió pedig könnyen kormányváltást eredményez, anélkül, hogy valójában akart volna, olyanokkal akikre nem gondolt...és akkor majd áll megdöbbenten... hogy hát nem is ezt akartam...

#656379 Grizzly Géza Előzmény: #656361

A Tipton is nagyon jó példa. A fiatal gyerek vállalkozik,beleöl időt energiát,fejleszt,sikeres. Évek tapasztalatával és egy jó ötlettel összehoz valamit.

Mennyivel egyszerűbb lenne családon belül 15 trafikot nyerni(főleg ha hülye az ember,mint a főd) osztán csak dől havonta a 10-20 millió.

Orbán és lázár 2015-ben:

http://www.napiszar.hu/showPost/Apro_oromok_a_sitten

#656377 walex Előzmény: #656370

Itt most 2 alternatíva van. Egy nagy rakás sz@r meg még egy nagy rakás sz@r, csak az egyik piros cukormázzal van bevonva, a másik meg narancssárgával.

Egyik se jó, de azért, mert valakinek nem ízlik a narancssárga cukormáz, még nem jelenti azt, hogy a pirosért teljesen odavan, ezt a hibás következtetést vonod le te is és a híved állandóan. Mert aki a narancsot nem szereti, az szerinted csak szoci, lmszdsz-es, dk-s vagy libajnai rajongó lehet.

#656371 prospero Előzmény: #656363

Igazad van! Ez a topic már elérte célját... megtérített! Most már én is belátom, hogy egy ellenzéki győzelem esetén mindenki sorsa jobbra fog fordulni... csak nehogy sírás legyen a vége!

#656370 prospero Előzmény: #656366

Hát pont azt mondom, hogy nem jó! Itt minden jobb lesz és megoldódik, ha a jelenlegi ellenzék visszakapja a hatalmat... mindenki vágya teljesülni fog... lesz kiadáscsökkentés, progresszív szja... fizetős eü és oktatás... gazdag juttatások a szegényebb rétegeknek....nehogy mégegyszer eszükbe jusson, hogy nincs szükség baloldali gondolatokra...!

És hát természetesen minden pályázat átlátható lesz...naná! Nem lesz földmutyi sem...mert nem lesz már az államnak földje... de hát minek is neki... akkor csak kísértés van ilyen földmutyira meg hasonlókra... ha magyar gazda nem tudja megvenni, akkor jobb, ha külföldi kézre kerül...Az lesz a legkorrektebb... a külföldi nem mutyizik, tisztességesen adózik valamilyen országban... kulturált stb... stb...

#656367 prospero Előzmény: #656362

De erre ne is legyen pénz! kiadáscsökkentést de azonnal! Már régen gazdasági növekedés lenne az országban, ha a köztisztviselők, közalkalmazottak felét - inclusive tanári kar, meg eü - méghogy 34%-os bérnövelést nekik - kirugdosták volna a ****... a maradék intézményrendszert meg fizetőssé kellene tenni...

Mi az ellenzék nevében már régen ezt követeljük, hogy legyen kiadáscsökkentés, de az Orbán kormány nem hajlandó azt tenni, amit az ellenzéke kér! Ez antidemokratikus! Ilyen fasiszta országban nem lehet élni! A magyar demokratikus progresszív és modern ellenzék nevében követeljük, hogy hatékonyan használja az állam az intézményeit!

#656366 Tapasz Előzmény: #656361

hát szerintem a kormány csinálja a rendszert, a kormány meg ov. De hát mivel a fidesz hibátlan, ov meg szent, így akkor nyugodtan várhatom a szebb jövőt. Cigiről leszoktam, jelenleg nem iszom, keveset autózom, egyre kevesebb helyen fognak tudni megadóztatni.

Nem baj, majd nézem évi 70 miiliárdból fenntartott televízióban a felcsút-videoton meccset.

(Amúgy még az is csalással jutott fel az nb-I-be).

De ha neked ez jó, legyen.

#656362 prospero Előzmény: #656356

Hát bizony... 20 éve nincs az állami vagyonról sem pontos nyilvántartás... micsoda baromság, ha végre az állam meg akarja tudni, hogy mi az övé és mi nem...ki mit használ és mit nem...

#656361 prospero Előzmény: #656347

AT utólagos engedélyével, Még szokatlanabb válasz vagyonosodásról... 1911-es hozzászólás... tipton...

Mindent meg lehet termelni... csak könnyebb a körülményeket, kormányt, a rendszert, és elsősorban Orbán Viktort hibáztatni...