Mai hír,de mióta tervezik és mikor valósul meg, nem tudom
Mai hír,de mióta tervezik és mikor valósul meg, nem tudom
nálam genetikai örökség, potyog...
meg egy kicsit rásegítettem én is, pattogatott kukoricából,a ki nem pattogott szemeket ropogtattam a fogaimmal, ez volt jó hatással rájuk, mint utóbb kiderült....
Ez amúgy mai hír? Mert én már májusban hallottam (nem a rádióból...) hogyMiskolcon laptoposztogatás lesz.
Hát ja,a minden gyerek lakjon jól vagy milyen alapítvány kirobbanó sikeréből kiindulva,amikor is a kiscsirkék jobb esetben eladva végezték ;)
Újabb agyatlanság,kapkodás,a választás közeledtével egyenesen arányosan egyre nagyobb hülyeségekre lesz pénz.
mondok jobbat, szétosztás után, 20-40 e ft körül, tele lesznek a hirdetési portálok ezekkel a laptopokkal....
le kell menni, egy húszasért, felvásárolni..)))
Ricsi,Fornit: gondolom haveri kutya cége lesz a befutó,így a 200k nem is sok,ennyiért valszeg pont használhatatlan lesz.
Mivel arrafelé az emberek a megélhetésükért küzdenek(jobb esetben),nem lesz pénzük pl. internet előfizetésre...
Konklúzió: 4 milliárdért fog 20k valaki fekete macskázni a gép ellen,ami jó mulatság,de vsz Miskolcon talán hasznosabban is el lehetne költeni 4000 milliót ;)
kell a kampányra a pénz....
4.000.000.000/20.000=200.000
Nem az átlag kategóriát osztogatják.
Vagypedig:
Laptop 80.000 + lenyúlás 120.000
Összesen: laptopra 1.600.000.000 + 2.400.000.000 pártzsebbe
Nem, a gép 100ezer alatti összegbe kerül.
A többi a kiosztási ktg.:)
200 000 nettó egy gép? Mit kapnak ezek, erőművet? Mert ugye az ÁFA nem terhel semmit, az egyik zsebből ki, a másikba be.
Ilyen:(
A választások közeledtével 20 ezer laptopot készül kiosztani a Fidesz Miskolcon, hivatkozva arra, hogy fejlesszék a lakosság "digitális írástudását". A kormánypárt szerint ez példátlan siker, ami egyben kitörési lehetőség is Miskolcnak. A Jobbik szerint azonban pótcselekvés, mellyel a munkahelyek hiányáról akarják elterelni a figyelmet. Az akció ezúttal 4 milliárd (!) forintba kerül az adófizetőknek.
A nélkül is húzós..))
Én kapok számlát az implantátumról. Nem tudom, hogy emiatt-e, de igencsak húzós:)
Viszont az államiban a csapos fogról (38ezer) nem kaptam semmit. A negyedik kiesésnél már nem engedtem visszaragasztani. Ki kellett dobnom, mint a 38ezer Ft-ot + 5ezer jattot.
Csak neki extra pénz, nekem maradandó károsodás hogy belefúrkál az egészséges csontba, más pozicióban egy ilyenből kinézném, hogy megoperálna egy gyomorrontásost és kivenne 10 centit a vékonybeléből csak a várható hálapénz miatt.
Igen, de az ember hülye fia azt hiszi, ha jól fizet valamiért, jót is kap, tehát megveszi az egészségét, pedig....
nyilán....és ez a bosszantó...
persze nekik ez ugyan olyan munka, mint nekünk a miénk....
Számla?
Implantátumról sem, nem, hogy tömésről...))
Én is jártam így fogorvossal. Állandóan talált tömni valót a fogaimon, aztán egyszer csak rosszul tömte be, gyökérkezelni kellett (azért is külön fizetni, számla nincs mellesleg) majd annak a tömése kiesett, bunkó asszisztens azt mondta ha a jöv hétre van időpontom legközelebbre, akkor csak a kkor fogad a doktor, ekkor átmentem másik dr-hoz, az megcsinálta véglegessel. Érdekes, azóta a fogaim sem szúvasodnak évek óta. Az a f** gondolom azért a 6000 forintokért megfúrta a jó részeket, hogy kitömhesse...
igen...
a társadalomon belül vsz. az orvos társadalom irányába,adódik feszültség...mely a hálapénz és az emberszámba vétel kérdésköre mentén forog.
tisztelet a kivételnek.