Regisztráció Elfelejtett jelszó

Trafiktörvény, a Fidesz bukása

Re: nincs cím

#655581 hosszhuszár Előzmény: #655555

nálam genetikai örökség, potyog...

meg egy kicsit rásegítettem én is, pattogatott kukoricából,a ki nem pattogott szemeket ropogtattam a fogaimmal, ez volt jó hatással rájuk, mint utóbb kiderült....

#655579 Fornit Előzmény: #655556

Ez amúgy mai hír? Mert én már májusban hallottam (nem a rádióból...) hogyMiskolcon laptoposztogatás lesz.

#655574 Grizzly Géza Előzmény: #655572

Hát ja,a minden gyerek lakjon jól vagy milyen alapítvány kirobbanó sikeréből kiindulva,amikor is a kiscsirkék jobb esetben eladva végezték ;)

Újabb agyatlanság,kapkodás,a választás közeledtével egyenesen arányosan egyre nagyobb hülyeségekre lesz pénz.

#655572 hosszhuszár Előzmény: #655570

mondok jobbat, szétosztás után, 20-40 e ft körül, tele lesznek a hirdetési portálok ezekkel a laptopokkal....

le kell menni, egy húszasért, felvásárolni..)))

Ricsi,Fornit: gondolom h…

#655570 Grizzly Géza

Ricsi,Fornit: gondolom haveri kutya cége lesz a befutó,így a 200k nem is sok,ennyiért valszeg pont használhatatlan lesz.

Mivel arrafelé az emberek a megélhetésükért küzdenek(jobb esetben),nem lesz pénzük pl. internet előfizetésre...

Konklúzió: 4 milliárdért fog 20k valaki fekete macskázni a gép ellen,ami jó mulatság,de vsz Miskolcon talán hasznosabban is el lehetne költeni 4000 milliót ;)

#655560 Fornit Előzmény: #655556

4.000.000.000/20.000=200.000

Nem az átlag kategóriát osztogatják.

Vagypedig:

Laptop 80.000 + lenyúlás 120.000

Összesen: laptopra 1.600.000.000 + 2.400.000.000 pártzsebbe

#655558 Ricsi Előzmény: #655556

200 000 nettó egy gép? Mit kapnak ezek, erőművet? Mert ugye az ÁFA nem terhel semmit, az egyik zsebből ki, a másikba be.

A választások közeledtév…

#655556 Grizzly Géza

A választások közeledtével 20 ezer laptopot készül kiosztani a Fidesz Miskolcon, hivatkozva arra, hogy fejlesszék a lakosság "digitális írástudását". A kormánypárt szerint ez példátlan siker, ami egyben kitörési lehetőség is Miskolcnak. A Jobbik szerint azonban pótcselekvés, mellyel a munkahelyek hiányáról akarják elterelni a figyelmet. Az akció ezúttal 4 milliárd (!) forintba kerül az adófizetőknek.

#655551 Margaretta Előzmény: #655544

Én kapok számlát az implantátumról. Nem tudom, hogy emiatt-e, de igencsak húzós:)

Viszont az államiban a csapos fogról (38ezer) nem kaptam semmit. A negyedik kiesésnél már nem engedtem visszaragasztani. Ki kellett dobnom, mint a 38ezer Ft-ot + 5ezer jattot.

#655547 Fornit Előzmény: #655544

Csak neki extra pénz, nekem maradandó károsodás hogy belefúrkál az egészséges csontba, más pozicióban egy ilyenből kinézném, hogy megoperálna egy gyomorrontásost és kivenne 10 centit a vékonybeléből csak a várható hálapénz miatt.

#655546 hosszhuszár Előzmény: #655513

Igen, de az ember hülye fia azt hiszi, ha jól fizet valamiért, jót is kap, tehát megveszi az egészségét, pedig....

#655544 hosszhuszár Előzmény: #655532

nyilán....és ez a bosszantó...

persze nekik ez ugyan olyan munka, mint nekünk a miénk....

Számla?

Implantátumról sem, nem, hogy tömésről...))

#655532 Fornit Előzmény: #655490

Én is jártam így fogorvossal. Állandóan talált tömni valót a fogaimon, aztán egyszer csak rosszul tömte be, gyökérkezelni kellett (azért is külön fizetni, számla nincs mellesleg) majd annak a tömése kiesett, bunkó asszisztens azt mondta ha a jöv hétre van időpontom legközelebbre, akkor csak a kkor fogad a doktor, ekkor átmentem másik dr-hoz, az megcsinálta véglegessel. Érdekes, azóta a fogaim sem szúvasodnak évek óta. Az a f** gondolom azért a 6000 forintokért megfúrta a jó részeket, hogy kitömhesse...

#655529 Sumér harcos Előzmény: #655485

igen...

a társadalomon belül vsz. az orvos társadalom irányába,adódik feszültség...mely a hálapénz és az emberszámba vétel kérdésköre mentén forog.

tisztelet a kivételnek.