Most kéne bátran ráadni 200-on, de nem...
engem lefelé ütögettek, 46-on (06-on zárt), és 20-on (164-en zárt).
24-en akartam adni, de ott már zakó volt, így csak 20-on kötött. Sejtettem, hogy nem lesz nagy felfelé már, így a zárt shortjaimból nyitottam újra, majd most újra bezártam őket, így alig van shortom...
Illetve pontosan annyi van, amennyit tartani akartam, az eredetileg megnyitott 1/6-oda.
Tegnapi long 3/4-ét áthoztam mára, még nyerőben kiszórtam, igaz a nagyja bennmaradt a nyerőnek.
Mi történt most, 1-2 perc alatt 206--149--185?
8200-on záródott. Én állat... :(
long indult, relatíve szűk stoppal
értem nem jöttek fel sajna
Szépen hát! :) Short 8269,5-8250. A tegnapi 8234-es még megvan.
szépen indult reggel daxlika
Zsúfolt hét jön a börzéken (QUAESTOR)
http://www.portfolio.hu/vallalatok/zsufolt_het_jon_a_borzeken_quaestor.5.188568.html
köszönjük, témát dobjuk srácok
Mi címet, területet, ingatlant (és felmenőt!) vesztettünk + kitelepítés. ÍGY ÁT TUDOM érzeni. Nem kell el"mesélnie" másnak.
amúgy 90 utánról beszülünk.
Nem tudom leírni másként, újra: MA MÁR nyugaton is mást jelent jobb és bal, mint a háború után pl, de térségünkben pláne NAGYON MÁST !
Nem kicsit fölényes a stílusod, biztos valaki ezt szereti, embere válogatja, nagyobb nem leszel,.
Hol fogalmam sincs semmiről, hol olyasmit teszel be amit én nem írtam.
"Persze, tudom én, az a jó meglátás" utáni részre így nem reagálnék.
Szélsőbalos jelzőre sem sem.
Nem akarok vitát. Politikáról CSAK személyesen van értelme beszélni és közöttünk olyan nagy a különbség, annak sem lenne értelme.
így amíg lehet békésen, zárjuk le. :)
Nézd, 46-ban jött a baloldal, és tőlünk elég sokat elállamosított. Így tudom, mit tesz a baloldal. Tapasztalatból, és nem csak elképzelésből.
De szerintem az összes magyar gyáros, akitől akkor elvettek, el tudja neked mesélni. Persze, tudom én, az a jó meglátás, akinek van, azt vegyük el, és adjuk oda annak, akinek nincs, csak ez nem jobboldali politika (lásd devizaadós mentés, rezsicsökkentés, stb, stb).
Persze, ha neked attól jobb lesz, elfogadom, szélsőbal vagyok. Ezen nem fogunk összeveszni. Csak akkor azt nem értem, miért üldöztek engem 90 előtt a nézeteimért??????
Bal és jobb nem egészen azt jelenti hagyományos értelemben, mint írtad, kint sem.
Már nyugaton sem azt jelenti, mint korábban. Nálunk, de az egész volt szovjet térségben meg már alapvetően/nagyon nem.
Mivel mi ebben a hazában élünk, engedd meg én így használjam. Nálunk két párt prívatizál ezerrel ez a bal és a rátelepülő élősködő liberálisok. A jobb oldal meg államosít, visszavesz.
Lehet szórakozni azzal, hogy akkor nem jobb és nem bal, de nem érdemes. Tetszik nem tetszik és ez az egész térségre jellemző, meg is van az oka, miért, de nem menjünk bele, mert az már messze visz és veszélyes. :)
Érdekes, hogy mindig azzal jöttök, hogy a másiknak fogalma sincs, nektek meg ott a bölcsesség köve.
Én ezt nem írnám neked, (nekem véleményem van /és lehet nincs igazam/ és neked is) különbözőek vagyunk, mint írtam vala sokszor...:) :)
off.
az a baj, hogy ez a 280 érték is erősen becslés, mert olyan tüskések a gyertyák az ellenállás sávban, hogy elég problémás kimatekozni...
hogy 340-ig shortban vagyok, 360-on lennék longban, és akkor száguldjon
Hát ez nem fölfele ment.
Csak a negyedét zártam le 250 körül.
az nem tudom mit jelent :)
Remélem, tényleg nagy a tér, mert 340-en van most a mozgóm, tehát ha átviszi, mennie kellene szépen :)