Regisztráció Elfelejtett jelszó

DAX , FTSE , CAC index

Re: nincs cím

#655502 Kissherceg Előzmény: #655501

dehogy... de ettől még igaz, hogy jókor kell nyitni... :) US longok még nyitva, tehát örülnék további emelkedésnek, aminek kint nagyobb tere van. Ha a dax átmegy sztm 280on, akkor elég nagy tér nyílik előtte....

Re: FRADIKA

#655499 Ricsi Előzmény: #655359

Vitázni nem akarok, csak miután nekem szólt, kénytelen vagyok válaszolni.

Ha multinál dolgozol, pont olyan rabszolga vagy, amit el akarsz kerülni.

A magyar állam jön be... Ez érdekes, itt élek, nem jöhet be a kínai állam, mert azt nem ismerem, csak ezt.

Ballib írások: Ha így látod, akkor az roppant érdekes, és fogalmad sincs a jelentésekről. A baloldal ragaszkodik az állami beavatkozáshoz, a jobboldal minimálisra akarja csökkenteni. Miután én ezzel értek egyet, erre a baloldali jelzőt ráhúzni, mindenesetre érdekes felfogás.

Ennyit akartam, nem akarok és nem is fogok itt politizálni, csak válaszolnom kellett...

engem kipattintottak a p…

#655491 Borska

engem kipattintottak a pozimból, zárta a profitvédő.....

valahol nyitni kéne egy shortot, de egyenlőre gőzöm sincs hol és legfőképp mikor

#655487 Dénes Előzmény: #655479

Csak ez már nem az első !! :)) :)

Két kérdező miatt ezt pontosan leírtam. Vagy négyszer is szerintem délután. :) MINDEGY: :)

nem öröm ha csak egy long van mikor mindig hat vagy min hárommal nyitok és fel is várom ahogy akkor írom.

Ez tisztán kihagyott lehetőség.

#655479 Kissherceg Előzmény: #655455

Én csak erre emlékeztem, hogy 100 felett long, 94 short, aztán volt a leütés gondoltam teljesült. Ha nem, akkor nem, öröm az.

#655458 Dénes Előzmény: #655455

Sajnos a végső beesésben ütötte a longokat és pont az a baj, hogy újra CSAK EGY longot vettem.

Annak a stopját is kiütötte és a újra vásárlásban is CSAK egy long lett véve. Kár, ezt bénáztam.

Mind ahogy korán adtam ma el. Még 35 pontot ment fel, várni kellett volna.

#655455 Dénes Előzmény: #655446

Ja a péntek esti short ? hm olvasni kéne ! :)

Azok csak addig voltak amíg nullába nem tettem a longok stopját. Ahogy ezt kb 4 szer írtam is pénteken, mert mindig minden lépést beírtam. Én mindig csak addig teszek ellentétes megbízást amíg NEM TUDOM nullába rakni az élő aktív nyitott pozit.

Ahogy nulla, ellentétes megbízás törölve.

#655454 Dénes Előzmény: #655446

nem a mai shortot ütötte a stop. És még jól is jött. Igaz adhattam volna minimális nyerőben de hát....

Azt sajnálom mikor pénteken háromszor is longot vettem mindig 6 longot jókor adtam is el. az jó volt. DE !

De a végén a zárás előtt kitütötte a maradék három stopját és csak egyet vettem vissza, ahogy írtam is akkor.

Miért csak egy ? nem szoktam egyet venni, na mindegy.

sziget betöltve felső …

#655452 macika

sziget betöltve

felső kis rés betöltve

most 100 napos körül fordult egyelőre

az mérce most, meg a mai rés

#655446 Kissherceg Előzmény: #655443

94-en nem teljesült végén a shortod?

Ránéztem és TA alapon ellenállás zónában vagyunk, így lezártam a pozit.

#655443 Dénes Előzmény: #655441

A pénteki esti beeséses dax long jól jött ma, de most már nincs nagyon elképzelésem tovább.

Én nem gondolnék innen még komoly felt. Van még egy kis hely felfelé, de aztán ennyi.

#655404 Dénes Előzmény: #655396

"Ma délután érdemes lesz figyelni Benoit Coeure EKB-kormányzó és Mark Carney brit jegybankelnök beszédére, bár nem biztos, hogy előzetesen piacmozgató hírekkel szolgálnak a közelgő csütörtöki kamatdöntő ülések előtt."

13:20 EU Coeure EKB-tag beszédet tart Berlinben

13:30 GB Mark Carney BoE-elnök beszédet tart