300 felett szépen ahogy azt kell
299.65..
mit írhat az újság mostanában?
Múltkor atombiztos 307-308at írt.
Osztán nem lett annyi, utána jött most a 285-289 vagy mi?
Wazze úgy tudtam, hogy lenyomják 300 Ft alá az MNB árfolyamot a hónap első napjára... egész idáig talán egy órára lehetett 300 alatt az árfolyam, már megint felette van, de ahhoz, hogy az MNB 300 alattit tehessen közzé, már megint, idén nem először betolták 300 alá az árfolyamot. Hogy ott gebedjenek meg, ahol vannak... :(
mert öreg vagy..sms szleng te..7fő 7vége..stb..de taniccson téged az unokád ,)
igen mentőkérdés neked..de először válaszolni kellene..ne sompolyogj ..
de tudod mit..elengedlek..nem érdekel..
Ha kevesebbet birkáznál, még eszmecserélni is lehetne veled.
Bónusz mentő kérdés: tudsz mondani egy-egy rossz döntést a mostani kormányzati ciklusból és a jelenlegi jegybankelnöktől? (ami valóban rossz, és nem olyan kaliberű válasz, hogy "igen, kicsi volt a hitelprogram 2. pillérének a kerete")
meg a cionista érzület is soxor rájátszott..
ti birkák vagytok és okoskodtok..megmondják nektek a frankót...miről mit kell gondolni..gumicsont oszt rágódtok..
Ezpont olyan tan mint az hogy a sebészek kézmosása és a szülő nők halandosaga között összefüggés van. És az, ha véletlenül az egyik szülő nő túlélte hogy az előtte pár perccel még boncolgató orvos utána benne matatott az még nem negligalja az összefüggést .
Természetesen nem csak a kamat a meghatározó tényezője a devizaárfolyamnak de ezt nem is állítottam
" Igen általában a moderátorokkal volt
gond..kifogytak érvekből..esetleg az én
hozzászólásomat szerkesztették és erre
válaszoltak okosat..ezt nem hagytam."
Ti fideszesek olyanok vagytok , mint az szdszesek. Soha senki nem ért meg benneteket, pedig ti aztán tudjátok a tutit. Hiába no...,mások vagytok.
Jó ide jönni, mer okosodik az ember. Az átlagosnál pénzügyileg több tudással rendelkező fórumozók 240-től 370-ig minden valószínűsítenek :-)
Vicces. Mondjuk dátummal hitelesebbek lennének a víziók. Csak, hogy a jövőben lássuk, ki a "Jani" !
ebből a "jóslatból" fogod te is meglátni cukorgombóc :o) h igaz amit írtam a jbk és árf. között nem létezik a sztereotíp összefüggés ami a hivatalos álláspont, tan, és amit te szépen bemagoltál és minduntalan felmondsz.
hiszen ezen tan szerint egy 1%-os magyar jbk kb. 350-es huf-ot eredményezne minimum, továbbá egy 240-es huf (mert 250-t nem mondtam, pontosan én se tudom, de a 240-hez lesz közelebb) 10%-os jbk-val érhető el.
ez a tan.
csakhogy ez egy hamis tan.
ez pedig már világviszonylatban bizonyított ! lásd. usd és eur esete, de lásd akár a rub és a rúpia esetét, vagy a chf és a jüan tényállását.