Már be is nézett...
na akkor rossz ember nem lehetsz !! :) :)
Én longot várnék holnap, de usa nincs, németek egyedül...
Talán kisebb mozgások ki tudja.
8200 fölé benézhetne újra... :)
:D zöld az ISTEN !!!
mááááás:
jó lett a kinai PMI ha megtépik Ázsiát , Európa vele megy , ha erre is beverik, akkor short továbbra is, minden 0,5-1% emelkedést adni kell
kiderül
Szokásos magyar nyelvű videoelemzés néhány devizapárról:
Mi vár a hétre.
Érdemes.
na a Fradi a dobogón van és csak egy pontra a második hely.
Érzem jó hét jön. :))))
http://www.kepfeltoltes.hu/view/130830/242019617K_p_1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
sp daily
http://www.kepfeltoltes.hu/view/130830/K_p_2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
dax daily 7800 lehet a cél
viszont a dax sziget akkor kiesik,sp sziget él..ellentétesek
én is vagy 4 gyereket szeretnék de kettőt tuti,de hát előtte alapozok anyagiakra ctr.na meg usába meg kéne találni vagy éppen ahol jön a igazi:)
ezek beeshetnek 1620ig is......1560 lehet a cél fej jobb része naposan
család a első irány vhova velük a lóvéból,jó 7gét:)
Nem szereti a tőzsdét ! :( Ez nem enyhít ha kések. Nálunk nőuralom van, a gyerköcök is !! :)
Még egy dax long van. Az csak menjen. bár félek mi lesz a vége....
Neked is !
Ennyi pontot termeltél csak nem kapsz ki. :)
Jó hétvégét.
na jó futok haza, mert kikapok ! :)
Jó hétvégét mindenkinek !
Jövő héten találkozunk !
Eleve nem egy óriás pozíció szóval nem gondoltam így felezni ilyesmi.
Big-ebuy: elméletileg bármennyit ha valaki nagyon jó érzékkel ezeket a napon belüli dolgokat megfogja bőven kereshet, de bukhat is közben.
Nekem van több számlám és különböző stratok futnak rajta, időszaka válogatja mikor mi hoz jobban. Day tradelni szoktam én is, de azért így nem , hogy naponta ennyi pozíció mindenféle irányba. Max egy egy ha úgy látom, de az is ritka.
hát te tudod,kinek mi jön be
de erre a sp re még neked lett 40pont addig egy day trader 60-80-110is kereshetett rajta biztosabban
Lezárni a felét és a felét futni hagyni ha nem vagy biztos. Így van is nyereség meg esélyt is hagysz neki...
Sokan nem szeretik ezt, de hát....
Mondok neked egy élő példát most erre van egy snp shortom jelenleg 1680 alatt vmennyivel.
Onnan leesett 1630 környékére volt rajta mondjuk bő 40 pont. Nem zártam le. Visszajött majdnem oda ahol nyitottam stop 80 fölött. Most megint lefordult megint van rajta 40 pont. Mi a jó döntés? Lezárni 40 ponttal vagy várni a szeptembert?
Ilyen ez a műfaj. Most ha szeptember úgy alakul ahogy elképzeltem parás leesik 200 naposra snp akkor lesz rajta 110-20 pont nyerő, mondjuk 1600-ra terveztem zárást, de evés közben jön meg az étvágy. Ha nem így alakul akkor ló**** se lesz.
Kinek mi jön be. Utóbbi időben legalább ötször úgy zártam pozíciót daxban, hogy 100-200 pont nyerőnél zártam, és nagyon sok benne maradt. Utolsó esetben long 78xx-ről zárás 8 k körül . Feljött 84xx-ig. 400 pont.
Mennyi idő alatt szedsz össze 400 pont nyerőt daxban? Jó hát Dénest elnézve 1 nap alatt összeszedi ha formában van 20 pontokból :) Mondom ez nem az én világom, de érdeklődve figyelem.