Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

DAX , FTSE , CAC index

Re: nincs cím

#654896 Dénes Előzmény: #654893

Érdekes nekem 12 év ment el magyar részvényekkel. De ma már nem nyúlok hozzájuk !! Kerülöm őket. Matávot még vettem mikor beesett. Jóból is megért a sok. :)

#654893 big-ebuy Előzmény: #654891

ez már banki varsás,hálós lopás esete lenne:)ha beöntenék több évre,macinak

oda ideg is kell,tud mi lesz hétfőn,mi van ha bukok csomót?áhh az nem jó hidd el,fejlesz ki day tradet ,én is mikor itt hagytam csesztem el nagyon napon túl

#654891 banyaiz Előzmény: #654889

Ez annak az esete mikor a halfogás helyett pl ellopják a felszerelést is mikor nem figyelsz oda. :)

#654889 big-ebuy Előzmény: #654887

félig .....a 2000matávosok nem tudom mit szólnak a mostani árhoz,na ennyit a közép meg hosszútávról,itt benne a hiba

aki beszáll longba mi lenne ha egy gyilkos esés jönne meg pattanásos évek 3 évente fel de csökkenő trenddel.....mai világba semmi se kizárt,múlt az múlt,de ennek kicsi a esélye de otp-sek se örülnek 6000felettről 2009től,náluk mennyi a nyerő,mi a garancia felette lesz?ezért nem szeretem a nagy pontyot,inkább snecizzünk

#654887 banyaiz Előzmény: #654869

Hasonlít ez egy horgászversenyhez mi lehet az eredményes időszaka válogatja. Snecik vannak a pályán akkor apróhal horgászat célszerű. Ha kicsit nagyobb keszegek akkor az, esetleg pontyok akkor megint más a helyzet.

Viszont snecit azt gyorsan lehet kapkodni nagyobb valószínűséggel. Várakozol a nagy potykára nem jön akkor 2 kiló sneci jobb . :)

Vmi ilyesmi ez a tőzsdei stratégia kérdése is.

#654885 big-ebuy Előzmény: #654881

én ott vagyok régen ők sztem nagyon jók,fxcm manipulálta árat régebben,ma meg 1ponttal nyitott hol nem kellett volna

#654879 Dénes Előzmény: #654876

három van, most az admiralosnál kötöttem ezeket, ott csak 1 dollár a spread.

Admiral market.

#654878 Dénes Előzmény: #654875

Jó, harmadszor is, attól féltem beszakad. SP long is van, de az kevésbé megy mint a dax.

Dax fele adva is , a másik felénél stop nulla short megbízás törölve, várok.

#654874 Fornit Előzmény: #654872

Hétfőn szünnapjuk van + itt ez a szíriai helyzet, abban bíztam, h ma inkább eladnak a hosszú hétvégére.

#654871 banyaiz Előzmény: #654859

Ha nem látok benne legalább 100 pont elmozdulást vszínűnek egy irányba nem is nyitnék semmit inkább.

De hát te teljesen teljesen más módon ügyködsz. Ebben az utóbbi 2 napban max az 50 napos környékén nyitottam volna egy shortot, és a stopot az 50 napos fölé vmivel el ne vigyék ha csak fölémegy. Látod ma is elkalandoztak fölé vmennyit, pár ponttal van fölötte ki is ütötték volna.

Viszont te láttam folyamatosan termeltél itt ebben a 2 napban. Ha eredményes akkor nincs mit magyarázni rajta. :) Ez ilyen bozótharcos taktika harc minden négyzetméterért. :) Jó pörgős dolog az biztos.

#654870 big-ebuy Előzmény: #654867

igen de napon túlosakra gondolok,ott elszállhat bármerre és lesz egy nagy bukó ha rossz felé,én pedig leálltam azzal innentől

#654869 Fornit Előzmény: #654867

3*20 at meg méginkább (60eur) ezzel bárki kiegyezne egy átlag napra szerintem.