Regisztráció Elfelejtett jelszó

DAX , FTSE , CAC index

Re: nincs cím

#654777 rbbj11 Előzmény: #654737

szted ennyi tapasztalat után miért nem tudod kikapcsolni azt a pszichést gátat, ami miatt nem megy több tökével? Tényleg érdekel, mert nálam is egyre romlanak az értékek tökemérettel növekvöen, és még nem jött rá, miért.

#654775 rbbj11 Előzmény: #654736

jó ha leírod, azért van ez a fórum, én csak örülök neki. Egyetlen meglátásodra vagy konkrét pozira sem tettem megjegyzést. Kicsit túlspilázod ezt a témát, úgy tünik nekem ;)

#654774 Dénes Előzmény: #654768

Nekem egy időben abba is kellett hagynom a tőzsdézést, mert a feleségem kérte. A portfolion ki is nevettek érte.

Ekkora összeggel mehet a dolog.

off,

#654773 rbbj11 Előzmény: #654728

nem kell felhúzni magad, sztem semmi sétöt nem írtam, most már jobban értem a hozzáállásod. Ahogy írtad, ennyire nagyon azért nem kell nekem bizonygatnod semmit.

#654768 Dénes Előzmény: #654763

nincs semmi baj, normálisan kérdezted, a gond nem veled volt.

Ha adott, hogy 3000 (max 4) van számlámon. (Én is ezt tartom helyesnek, a párom is ezt fogadta el). Majd leírom, hogy én, hogy tözsdézek. Ebből következik, hogy nem is tudnék sokkal többet kockáztatni. Elég könnyen kiszámítható.

Százalékokba már azért nem mentem bele (amúgy elég könnyen kihozható ez is, hisz minden adatot megadtam hozzá majdnem), mert ezeket a számokat is nehezen adtam ki, ezek igazából magánügyek, lám ebből is mi gond lett. Én csak azt akartam kihozni, hogy nem kell örült összeg egy normál nyereséghez, fene gondolta, hogy ez jön ki.

Certinél több kellett hozzá nekem, Ezt is írtam a héten.

#654763 banyaiz Előzmény: #654748

Vsz az a fontos tőzsde kapcsán, hogy tudd, hogy meddig mehetsz el kockázatvállalásban. Ez sok tényezős.

Először is mennyi a full tőkéd vagyonod, ennek mekkora hányadát viszed tőzsdére.

Mennyi a "kockázatmentes" hozamod egyéb vagyonelemekből. Azért írom idézőjelben mert lassan mi az amire rá lehet mondani "Kockázatmentes". De azért egy bankbetét 100 k eur alatt , vagy egy állampapír , ingatlan bérbeadás azért egy tőzsdéhez képest kockázatmentes tekinthető, talán. :) Most kockázatmentes hozamnak felfoghatod a munkabéredet is mint rendszeres jövedelmedet. Befekteted az idődet , munkaerődet stb egy bizonyos "hozamért" :), ugyanígy vállalkozásnál nagyobb bizonytalansággal.

Na most ehhez képest mennyit vittél tőzsdére, amit odavittél azt miben kockáztatod, mekkora elvárt hozammal, milyen időtávon stb.

Ez nyilván minden tőzsdésnél más, én csak azért faggattalak mert szerintem ez a hozam amit felmutatsz az k. jó. Nem a napi 100 dollár, hanem a %.

#654761 rbbj11 Előzmény: #654729

lehet, igazad van, én is gondoltam rá. De 15 éves siker már képességekre utal, akkor is vhol szemtelenség a kihasználatlan tehetség. Nem tartom jónak, ha vki nem él Isten adta képességeivel.

#654748 Dénes Előzmény: #654741

Évekig figyeltem ahogy mások ezen vitatkoznak, mocskolódnak más fórumokon.

Nem arra nincs szükségem, hogy ismeretlenek, esetleg elhiggyék amit írok.

engem még úgy neveltek, hogy a becsületnél fontosabb nincs, bizony még egy jövedelmező long se. :)

továbbá a munkára amit írtál.

Mások vagyunk, emlékszel többször is írtam már. :) :)

Engem HA visszagondolok az tölt el elégedettséggel, hogy 4 különböző munkahelyen is felépítettem valamit a semmiről, emberek, folyamatot és azóta is üzemel. (jó ez a negyedik itt még nem)

Sokkal jobb és büszkébb vagyok erre ezerszer is, mint a tőzsdén bármire is.

Sok nagy nálam SOKKAL jobb tudású emberel is együtt dolgozhattam sok országban.

Alkotni mindig jó.

De elég ebből mert ma erre ráment, amennyiben big-ebuy és banyaiz igényli még írok be különben nem zavarok.

#654742 Ricsi Előzmény: #654740

Amikor leírtam, tudtam, hogy valaki kipécézi. Ezért megjegyzem, az én szótáramban a meleg nem jelent bbuuzziitt, és soha nem is fog. Meleg az ágy, az időjárás, stb, stb, ők meg bbuuzziikk. :D :D

#654741 Ricsi Előzmény: #654737

Amit írsz értem, a miértet nem, de igazad van, nincs is hozzá közöm. Nem is akartalak felhúzni, ha azt tettem, akkor bocsánatot kérek.

#654738 banyaiz Előzmény: #654698

Ennyit stoppolást egy varrónő is megsüvegel. :)

Vsz lebeg piac felett, hogy hétvégén Szíriában beindul a balhé. Ki tudja hol nyit hétfőn.

400-ig nem húzták vissza péntekre. 50 napos fölé sem tudott keveredni.

#654737 Dénes Előzmény: #654729

Leírtam ma háromszor, hogy nem tudok többet kötni 6 dax longnál, mert akkor a biztosítás + 6 short. Én ennyit viselek el.

Alkat kérdése ha ezek ketten ezt nem értik meg, akkor nem tudok mit tenni.

Nem arról van szó, hogy én simán keresnék még többet és nem kell !!

Nem tudok többet, ennyit tudok ! Ennyivel merek. Lehet ha ebből élnék és muszáj lenne akkor belemennék nagyobb kötésekbe, de lehet akkor buknám is !

#654736 Dénes Előzmény: #654725

"bicskanyitogato a hozzáállásod" írod. Ez jó, nem kommentálom.

Te megengeded nekem, hogy akár igazat is írhatok ?, TE megenged nekem ! Ez jópofa.

Már írtam csak fiatalok vagy abnormálisok verik ki a farkukat ismeretlenek előtt az interneten.

Kurvára nem érdekelsz, más sem, Ricsi sem (bocs).

Időm nincs rátok.

Értitek mit tesztek. Esetleg elhiszitek amit írok és magyarázkodjak ??

Az érdekel aki 400 dolláról küzdi fel magát és kérdez engem. Mert tisztelem és becsülöm és nem semmi feladat.

De ismétlem leírom mikor mennyit kötök, 2 hónapja itt. Leírom mit várok. Ennyit tudok tenni.

Talán lehet követni, mert ezekből kiderül mégis hülyeségeket ir, ajánl vagy bejön néha néha.

Ha nem baj, akkor befejezem itt csak a másik két emberrel ha akarják még írogatok.

Azért megáll az ember esze.....

#654729 Sly-- Előzmény: #654725

Lehet olyasmi is benne, hogy ha egy nullával többel kötné ugyanezt, akkora lenne a pszichés teher, hogy sokkal többet hibázna. Ez így csak játék, saját magához képest játékpénzzel, épp ezért ilyen nagy a %-os haszon.

#654728 Dénes Előzmény: #654716

1/ Nekem napokig nincs időm kötni vagy csak egyet !! Ez meghatároz sok mindent. Vagy megérted vagy nem.

2/ én max 6 longot bírok el, hiába jó tudom, hogy jó lesz, még sem tudok/merek többet. Ennyit bírok el alkatilag. Tehát ennyi az amit max elérhetek hosszú évek alatt ez mutatja is.

3/ nekem ez hobbi, leírtam jobban értékelem, hogy ha nyerek 10 dollárt egy mások által nem várt, de általam igen kötéssel, mint 300at simán.

tudod mi a furcsa ?

Leírtam a módszerem. ÉS ISMÉTLEM ITT BEÍROM A KÖTÉSEIMET !!

ÉRTED EMBER ! TUDOD KÖVETNI ! NEM UTÓLAG !

Most magyarázzam miért nem kötök többet ha nyerek, vagy hogy neked furcsa ? És kit érdekel ? Már ha érted, mi közöd hozzá ?

Élem az életem te is a tiedet.

Mindig mosolyogva figyeltem mikor megy a vita nyereségen. Máshol is.

Ráadásul elég sokszor kihangsúlyoztam a szerencsét/mázlit. Portfolion ezt a Mázlit ismerték. :)

LEÍRTAM milyen béna voltam a devizában komoly mértékű nyereséget vitt el.

Ha itt eddig az jött le, hogy nagyképűsködik, nem hiszem, hogy sokan másoknak is.

Nyereséget évekig soha sem írtam most rákérdeztek többször is.

Erről többet nem akarok foglalkozni.

#654725 rbbj11 Előzmény: #654720

ettöl még igazat is mondhatsz dénes, de akkor olyasmi a szitu, mint Good Will Hunting c. filmben.... bicskanyitogato a hozzáállásod, ha igaz amit írsz, kb. mint a srác, mikor azt mondta, zseniként, hogy ö talán pásztor akar lenni

#654724 Ricsi Előzmény: #654722

Illetve abban nem, nem a végére kell tenni egy nullát, hanem az elejére egy kilencest :D