Regisztráció Elfelejtett jelszó

DAX , FTSE , CAC index

Re: nincs cím

#654721 Ricsi Előzmény: #654707

Bocsi, nem nagyon szoktam ilyet tenni, de azért ezt most leírom:

1). Nem az 1200 dolcsi a Soros szint, hanem a biztos évi 400%. Szerintem Rbbj erre gondolt.

2). Én is szeretem a munkámat, programozó vagyok, de azért kényelmesebb úgy élnem mostanság, hogy csak azt a munkát vállalom el, amihez kedvem van. Ha nincs kedvem, nem csinálom. És mondjuk sokszor van kedvem utazni, meg étteremben kajálni, meg motorozni sokat, és jó, hogy megtehetem.

Attól hogy van pénze az embernek, dolgozhat is (lásd Csányi), de azért elért egy olyan szintet, hogy ha akar, nem dolgozik. És szerintem ez a jó szint, amikor azt csinálsz, amit akarsz.

Én is csináltam egy festékgyárat, mert szeretek létrehozni valamit, de most pl baromi kényelmes, hogy nem kell azon izgulnom, évek óta zuhan az építőipar, és már régen be kellett volna zárnom

És még azért azt is megjegyezném, hogy ha nagyban kereskednél valós gyümölcsökkel pl, akkor azt felfognák, ha meg papíron teszed, akkor nem? Ezt nem is értem, és ezt komolyan mondom. Itt is olcsón veszel, drágán adsz, mint akármelyik kereskedő a világban. És bár Viktor és csapata azt akarja elmagyarázni, ez csak élősködés, ettől (is) működik a gazdaság.

#654720 rbbj11 Előzmény: #654710

de neked sem volt mindig ennyi, és nem is teszed hozzá, hogy 1000-1500 usd-vel megelégszel, és habár semmivel se lenne több munka, de nem csinálsz belöle majd 10x annyit, ha megengedi a visszaforgatott nyerö....Nem önmagában a 80 vagy akármennyi a hihetetlen, hanem az, ha aprópénzzel folytatja az ember a világ élvonalába tartozó profittermelést, és nem csak pár évig, hanem 15 évig...

#654717 Dénes Előzmény: #654712

akkor Te vagy Soros II én csak Soros III. ? :))))

amúgy utálom Sorost, na mindegy......

#654716 rbbj11 Előzmény: #654707

nem az összeg a lényeg, sose számít az összeg. 15 éve pü-i területtel foglalkozol, akkor nyilván tudod, hogy a % számít. Baromira mindegy, hány nulla van mögötte, pont ezért fura, hogy miért nem raksz egy nullát a töke és vele együtt a hozam mögé, ha ennyire magabiztosan megy? Semmi köze még munkához sem, ha 10x annyi a hozamod, mert ha nem akarsz ezzel több idöt tölteni, mint amennyit, akkor csak ugyanazt u.annyi idöben kéne csinálnod és úygis lehetne 10x ennyi a hozam.

Az mondjuk fura, ahoyg reagáltál, és még meg is kérdezed, hogy nincs e harag... részemröl miért lenne? Én csak leírtam, hogy elég fura, amiket írsz és logikátlan is.

#654714 Dénes Előzmény: #654711

És nem miatta írom le, hanem azon két-három ember kedvééért akik most kezdték (levélben is jelentkeznek) vagy más aki most nincs jó passzban, hogy lássák én ezt teszem.

Vajh miért, ők mit tennének. Stb.

#654711 Dénes Előzmény: #654708

Magyarul ha leírom hogy 3 DAx long 8119ről pl a kötéskor amikor még bőven mehet lefelé is.

vagy mint tegnap a sok SP megadva 22 óra után honnan és meglátjuk mi lesz vagy a tegnap két dax long csomag ugyancsak megadva mennyiség és idő, akkor még az is számítható mennyi jön be.

Ennyi és akkor nem az van, hogy valaki bejön és szól mit hisz.

Leírod mit csinálsz (nem utólag) és akkor nincs mellébeszélés......

#654710 Ricsi Előzmény: #654704

A mostani módszeremet végigfuttattam visszafelé 2 évvel, és kényelmes évi 80%.

#654708 Dénes Előzmény: #654707

Azt is leírom ITT, mikor mit kötök milyen egységet, még követhető is, mert nem utólag, mikor már nyertem.

Így elég pontosan követhető a helyzetem. Kötéseim, minden.

#654707 Dénes Előzmény: #654704

Nézd leírtam az én havi 1200-1500 dolláros szintem szerinted Soros Gyuribá akkor hát, na mindegy....

98 óta csinálom. Ad egy rutint. De van egy munkám, ezért tanultam szereztem két diplomát ehhez.

Otthon meg is vernének ha felhagynék a rendes munkával, mert nem fogná el a környezetem az ebből élést.

Szeretek valamit létrehozni, szeretek valamit kialakítani mert jó érzés, szerencsém van mert szeretem a munkám. bármilyen furcsa is neked.

Túlságosan nem érdekel mit hiszel el vagy nem, annál már idősebb vagyok, mint hogy azt nézzem kinek "mekkora".

Én megyek a saját utamon, aki normálisan beszél velem azzal én is, a magam szintjén segítem, bátorítom.

Azt, hogy te mit hiszel el, az nem igazán érdele, de nincs harag ?

(megjegyzem van még jócskán pár barátom aki pont ezt teszi, munka és mellette tőzsde, csak ők nálam jobbak. Látszik is az életükön, nekem ez elég.)

Ennyi.

#654704 rbbj11 Előzmény: #654700

nekem az mindig fura és szkeptikusság fog el, ha olyat olvasok, hogy vki Soros Gyuri bá II, de mégse ebböl él, meg nem is akar belöle milliárdokat....

Ugyanis évi 50% profittal is Soros fénykorát éri be az illetö....

Hol lehet ilyen minimáli…

#654703 Interceptor

Hol lehet ilyen minimális költséggel pozíciókat nyitni-zárni?

#654700 Dénes Előzmény: #654683

Én megtehetem azt, hogy napokig nem kötök, ÉS CSAK DAX ÉS SP.

egy befektetési szakember nem.

És sokszor leírtam, hogy devizában tán a EUR/USd és JENEK kivételével nagyon nagy buktáim voltak.

Egyszerűen nem ment.

Valaki írta itt, hogy ugyan úgy kell ahogy a DAxot, nem ,nagyon nem.

Vagy az én DAx technikám devizára nem jó.

Dax és más nyereségem komoly százalékát vitte el évekig míg feladtam. :)

#654699 Dénes Előzmény: #654695

mert most kint vagyok 4 órában. Jövünk haza és készítek fel német kollégákkal egy magyar csoportot.

De most is van, hogy csak 20-30 percem van erre.

Ezért csökkentettem a tőzsdézés.

Amúgy matematikus vagyok, de nem ebben dolgozom. :)

#654697 Dénes Előzmény: #654683

Nem, nekem ez az a szint amit elviselek.

Hat long már a határ.

Mindenkinek azt amit lelkileg elvisel.

#654683 banyaiz Előzmény: #654670

Növelném a helyedben a tétet. Főleg az a számomra a nagyon komoly abban amit csinálsz, hogy nagyjából egyenletesen tudod ezt hozni.

Ilyen 50%-os hozamokat elérni bármikor lehet egy egy jól elkapott mozgással, ezen a héten is 400 környékéről 100 környékére shorttal jó áttéttel 100% benne van. Csak ezt egyenletesen éveken keresztül hozni az nagyon bivaly vsz. :)

Ezzel a teljesítménnyel vsz elmennél a Morganhoz, vagy a Goldmanhoz , hogy x éve évente ennyit hozol itt vannak a számok , azonnal felvennének bef bankárnak. Nem hiszem a legjobb kereskedőjük ezt hozza mondjuk akár csak 3 éves átlagban, nemhogy hosszabb távon. Aztán ott kereskedhetnél munkaként is, ha már munka. :)

#654679 banyaiz Előzmény: #654663

Azért egy bizonytalanság faktor mindig van a dologban, de ha sok éven át nyereséges még havi szinten is, az elég meggyőző.