Sok gyerek van nálunk!!!, így ez a pénz megy bankba minden hónapban külön számlákra, nekik jó lesz egyetem, nyelv, tán lakásalap, mindenre.
Egyéb tartalék, ki tudja.
Sok gyerek van nálunk!!!, így ez a pénz megy bankba minden hónapban külön számlákra, nekik jó lesz egyetem, nyelv, tán lakásalap, mindenre.
Egyéb tartalék, ki tudja.
de én nem rakok be többet nekem ez a 2-4-6 long max.
Én a munkámat szeretem. Jól keresek vele és szeretem, szóval a tőzsdéről mondanék le inkább.
Én is hiszem, hogy normál munka legyen az első, ne a nyerészkedés, mert ez végül is az.
Nagyobb tőkével nem, nekem ennyi kell, ez megy. félnék vagy zavarna.
Én nem ebből élek.
Havi 1500 körül, de van, hogy havi 150 csak, van hogy havi 2500. Változó. Átlag annyi körül.
A számláról 4000 felett viszem el innen.
És kár mellette dolgozni:)
400% haszon, az azt jelenti, beraksz 40 000 Eur-t, kiveszel 160-at egy év alatt, az havi 14 000 Eur, nem sokan keresnek annyit még kint sem.
Ha napi 50-100 dollárt hozol 3000-es tőkére, az havi szinten durván 1500 dollár (ha minden nap kereskedsz. Az havi 50% tőkére vetítve, és ezt hosszú idő óta hozza a stratégiád, az k. jó vsz, akkor vmit nagyon jól csinálsz.:)
Ez azt jelenti, hogy mondjuk éves szinten kiveszel 12 k dollárt (lefelé kerekítve) 3000 dolláros tőkére. Négyszerezel , illetve 5x évente legalább? Hosszú idő óta?
Nagyobb tőkével nem működött azért álltál rá erre? Mondjuk 30 k dollárral évi 120 k? Ügyes nagyon ha ez így megy.
én mindig beírom ide mit milyen mennyiségben kötök, majdnem a kötéssel egy időben mikor még minden lehet !!!!
így lehet követni mit miért csinálok nagyjából. A hülyeségeimet is. :)
tökére azért van szükségem, hogy ezeket a párokat cipelhessem. :)
Na csá délután !!
nekem ez évek óta bejön....
Nem rosszul.
Ricsinek a sajátja ami teljesen más mint az enyém és másnak megont más.
Neked is sikeres lesz. Tudom. Lassan ami hiba volt el kell hagyni, most ezt teszed és rendben lesz.
Rés nem lehet, itt nincs egész nap megy ! Ha meg valami okból lehetséges a kialakulása akkor úgy nem hagyom(ezért rakom nullába stoppot amint lehet és akkor lehet törölni a fedező megbízást) , már sokszor írtam ahol lehet csökkentem a kockázatot. :)
grat,hali,na csak így tovább:)nyerjünk,jövök délután,lehet addig bármi,én beesésnek örülnék
Azért mert van hogy ráérek egész nap, de van, hogy 10 perc.
Ha kialakul az, hogy van short is long is nagyon oda kell figyelni, minden ezen múlik, hogy jól lép ki valamelyik oldalon. Mivel nekem időhiányom van, nem tudok ott lenni mikor kéne, ez a rész problémás lehet. így cipelnem kell vagy erőltetve rosszul lépek ki, na ez volt a gond.
Ezt megoldottam több pénz átirányításával. most lett 3000-4000.
illetve már sokszor mondtam nekem ez hobbi. Jobban örülök egy 10 dolláros haszonnak ha komoly taktika jön be, mint 300 nak könnyen.
tudom gyerekes de ez van. Három hét alatt időhiány miatt annyi hülyeséget csináltam amit helyre kellett hozni, hogy a kedvem a hangulatom ment el.
Most ötödannyi kötésem van. De mivel nagy a mozgás az elmúlt 10 munkanap átlag 143 dolcsi jött be.
De amint nem lesz ilyen mozgalmas a csökkentett kötések miatt jelentősen vissza fog esni a nyereség.
az sok rá,1db max 2 rövidre,mi van ha réssel esik,átugorja és akkor öntik 3 nál az -300pont is lehet pár sec alatt,nekem is dax vert oda 1x 1200nál mikor elengedtem és 1db csak, 1000dolláronként 1db dax,dow jones sztem ,de taktika függő...na lépek ezért se mertem belépni ,ki tudja eddig hova mentek,korlátok között nehezebb,meg ilyen pszihónál bármikor bilit kaphatnak háború miatt
nekem a központi számlán mindössze 3000 dollár van, nem szeretem sokkal többet. Napi 50-100 dollár hasznot hoz. van hogy 2-3 százat van hogy semmit.
Átlag 50-100 között van még most is csökkentett mennyiséggel.
a lent leírt módszer.
Ha most pl tovább esik a három longot három short fedezi.
A long belépési pont és a short belépési pont közötti különbség a átmeneti mínusz, de onnantól bármerre megy ez nem változik míg nem nyúlok hozzá.
A kilépésen múlik minden, valamelyiket jókor kell eladni. egy megfelelő támasznál persze alatta megint bíztosítva új megbízásokkal ha rosszul számítottam.
Nem tartom nehéznek.
1000 dollárból 3-3 sőt 4-4 long és short is kijön......
na de ha stabil a technika miért akartad abba hagyni?akkor tudod ha jól tolod hoz,ha eltérsz rizikó:)amúgy grat
a tőke sztem pozi nyitáshoz meg egy bizonyos hiba faktor átvészeléséhez kell ,semmi több...kinek milyen a hiba faktorra ahoz kell tőke,meg mennyit nyisson
Én 16 éve szerencsés vagyok. :)
Azért ennyi idő alatt ki kellett volna jönnie ha gond van. :)
Egyszerűen most pl támaszra esett. Három long véve, alatta három short megbízás biztosít ha gond lenne.
Ha akítválódik akkor a 3 short három longot kell menedzselnem és megvárni egy csúcsot vagy egy aljat és valamelyiket kidobni.
Ha nem és erre most jó esély volt ,akkor 3 vagy hat long hízik a vissza úton.
Most csak hárommal léptem be de 160 dollár 20 perc alatt.
mindig türelemmel várok míg olyan szinte ér ahol szerintem érdemes belépni. Ma már nem szintezek kicsi keretek között.
szerencse mindig kell, anélkül nehéz. :)
ne vedd sértésnek de neked most sokszor szerencséd volt,hektikus vagy hirtelen nagyon befordult piac sok hibát okozott volna.......enyém minden piaci környezetbe jó,attól függetlenül nagyon ügyesen kereskedted le,de azt érzem ez nem stabil minden piaci helyzetbe,de lehet rosszul látom,tapasztalatod segített sokat
enyémhez se kell sok,csak én elengedtem pozikat,meg itt hagytam......hát itt volt a hiba,de ahoz többet keres kell tőke hisz ahoz tudod emelni a pozikat tegyük fel 1000dollárral nyersz havi 100dollárt,10000már1000-et na erre értettem de egy 1200as nekem is tökéletes ,ez alatt viszont gáz,neked pláne merrt dax 100pontot tud esni nagyon hirtelen......tegyük fel védted longot zárt short,mikor indul fel hirtelen beesik réssel ctr-200pont rögtön :(és ko 500nál
Elárulom az egyik számlán miután írtad hétfőn nyitottam 500 dollárral újat. meglátom mire megyek, nem hozhatok át egy peták sem máshonnan. Csak kíváncsi vagyok.
Én a saját rendszerem miatt nem hiszem, hogy sok pénz kell. Persze szerintem egy 1500-2000 dollár nem rossz ha van alapból.
Mert én nem hagyom elmenni a másik irányba. Ricsi sikeres és jól jövedelmező módszeréhez kell sok pénz, de neki be is jön az. ÉS EZ A LÉNYEG !
Az enyém más, szintlén bejön, de más. Kevésbé pénz igényes, igaz nem is annyira jövedelmező tán.
http://profit.hu/~profithu/files/birger/Trading_kezdoknek.pdf
ja itt a kis tőke hátrányai ebbe,korlátolt sok mindenbe le is írja,és aki nem ért hozzá az le is égeti,még a 1200 is kicsi 2000minimum kéne náluk 10000dollár a kicsi :)de igaz is