2 nap alatt 10%ot hoztál ! Csak okosan továbbra is !
jobb realizálni,tudom idegesítő engem is zavar,de leszoktatom magam,lényeg zsebbe a nyerő..igen 9-11ig vagyok meg 16-22h,nehezebb így sokkal ,pláne ha kimaradok nagyobb trendből,de innentől csak day trade semmi nyitott pozi
még ma ? Az elég sok lenne. Lehet, de bármi lehet (hű de okos voltam)
Úgy nem könnyű ha nem vagy itt. Hísz nem tudsz mit csinálni.
De sajna én végig itt bénáztam el a jó kis beszállóimat, mentség nélkül.
50-56 ig várom ma,esne még kicsit be,bár ac 1-4 shortot ad ,az se kizárt beütik még.....más nem cci is közelit de támasz a lényeg
én 40kor értem ide mikor volt sp.....kiestem a lenti szakaszból pedig volt sp shortom kitettem volna,admirálon azt tologatom
SP ben 10 longot vettem 1632ön, jó érzékkel adtam 38on... Azóta nem kicsit ment még fel.
EUR usdból is csak a felét hoztam ki.
Na ez van.
azt várom én is ,csak essen ha sp átmegy 45 akkor 56iig is mehet,itt már lutri hova teszik,korán zártam féltem beesik,bár long jelem volt,caccal tolom egyenlőre csak
eddig jó a nap, de a hogyan tovább nem megy .:)
Legjobb lenne megint essen vissza aztán újra fel.. :)
most vettem észre, hogy kiütöttek a dax longomból, pedig kezdtem örülni látványnak...
jaja ,most kicsit korán zártam de vigyázok nagyon,ezzel nem is lehet virgonckodni:)
Nem tudják mit kezdjenek magukkal megvegyék az esést, vagy folytassák. Tingli tangliznak itt tegnapi záró körül.
Ez fekszik a stratégiádnak.
amikor ráérek akkor jó ha van mozgás.
Van, hogy van időm rá, de semmi dög unalom.
már adtam mind a kettőt és van új. :)
Ezért írtam szép mozgása van, ez jó.