Szép mozgása van a DAxnak, jó.
long jó lett, csak a bekapcsolt short miatt kár. így jött vele az is. 0,1dollár miatt, ilyenkor azért dühöngök egy kicsit. :)
Nagyon intenzíven nyomatod. :)
Vsz amíg 50 napos alatt van addig short. Ha kicsit messzebb nézve short az irány akkor is elképzelhető, hogy ezek a mókamesterek visszahúzzák az 50 napos fölé jóval, ahogy snp-nél is csinálták, és utána ejtik le. Csak, hogy minden ta-s shortost kirázzanak belőle.
Nagyon képlékeny ez a történet. Kíváncsi vagyok nagyon erre az őszre mit fognak alkotni.
nekem mindegy most már, sajnos bekapcsolta a shortot a long mellé. 0,1 dolláron múlt, mikor most beesett.
Most már akkor essen tovább. :)
50 napost nézegeti megint csak most alulról, tegnap letörte alatta zárt.
Kérdés meglátogatjuk e a közeljövőben a 200 napos jó emlékű szintet. Vagy megint egy csavar és vissza 400-ra. :)
itt már lehetett longot indítani, short megbízás 9 ponttal alatta. Ha mégis lefele töri tovább.
Pont ezt kérdeztem én is két napig, hogy vajon ez a zuhanás a szír eseményekhez köthető félelemből ered, vagy a FEDhez vagy máshoz. Mert nem mindegy. Ezért írtam, most kivárok a longok adása után.
Én itt nem várnám most a DAXot feljebb, de érdekes.
Talán az amcsikkal délután, de magától ? :)
hmmm.
Jó az a kivárás.
Jó lenne tudni, hogy ennek az esésnek mennyi köze volt a szír eseményekhez. Amennyiben ugyanis valóban a szír események mozgatták a piacokat, úgy kiszámíthatatlan nagy csapkodás is lehetséges, akár attól függően is, hogy éppen ízletes volt az ebéd vagy nem. Ez a helyzet nem nekem való.
nekem meg is találták a kis homokozók...
EUR/USd ? Én adtam most a 2/3át, maradék tartva.
Stop áthelyezve.
DAx irányt keres, kisebb leesést vártam volna.
viszont dax rezeg, majdnem vitte a stop , jó lesz ha visszafordul
én is :) le se merem írni ,meddig várom pár napon esetleg héten belül.....
EUR USDben Shortban vagyok már három napja, így nekem nagyon jó az irány. :)))
Még egy kicsit mehetne !
de itt is lehet valami stikli, eurusd folyamatosan csorog le, valami indoknak kell lennie, és ez az adat már megmutatja az okot, kérdés lehetett-e előre tudni,sejteni