valahol fél öt és 7 óra között könnyen lefordulhatnak amcsik a székről
még a végén véletlenül eldurrantanak egy rakétát is ijedtükben...
valahol fél öt és 7 óra között könnyen lefordulhatnak amcsik a székről
még a végén véletlenül eldurrantanak egy rakétát is ijedtükben...
Végülis itt most annyira ezen a fedes sztorin van rajta a piac, hogy bármi okozhat nagy hangulatváltásokat . Egy egy vártnál rosszabb makró, vagy nyilatkozat stb.
Ugyanez volt kb 2011-ben mikor vártak a kivezetésre csak akkor kb 1000 ponttyal lejjebb csinálták ezt 7k -7,5 között mászkáltak mint a nemnormális napi 2-3% mozgásokkal egyik nap le másik nap fel többször.
Most is ez kb hasonló , a nagy beesést ami utána volt azt nem hiányolnám.
simán, péntek az 2 nap innen, szerintem a 300 meg is lesz :)
de akkor utána hétfőn ugyanolyan erővel megy 8000 alá :)
csak mozgás legyen, a többit megoldjuk
1500 eur-al lépnél be
az már elég a TMA22-es taktikádhoz?
na mondjuk az tényleg érdekes ötlet...
Az lenne mókás ha péntekre visszahúznák 400-ra. :) Ezek képesek mindenre.
2011-ben qe2 kivezetés előtt mit rángatóztak egy kb 500 pontos sávban le fel szinte hetente .
Leesett 50 napos alá vsz amíg fölé nem megy addig benne van a pakliban a 200 napos ami már csak 200 pontra van. Tegnap reggel még 500-ra volt.
Amilyen erős volt dax most olyan gyenge. Úgy tartották pedig ott 400-nál Usa esésnél is, hogy nem hittem a szememnek.
ha az eszemre hallgatok, kb. itt kellene fordulnia
lépés csak indikre, de nézegetjük
Volt már rá példa Irakban is hasonló volt arra hivatkozva, hogy tömegpusztító fegyverek vannak . Aztán a végén nem találtak semmit. Kivéve az olajat persze. Minden a tulajdonért, így mennek a dolgok. :)
Nagyon szép nyári nap ez eddig a daxban, így folytatja gyorsan meglesz a 8k belehúztak az esésbe.
Azért kíváncsi vagyok, hogy Biztonsági tanács, ensz engedély nélkül is támadnak-e az amcsik.
Azért ez már érdekes lenne. Azért ez így nem lenne rendben, hogy állandóan ahogy ők gondolják....
igen értettem elsőre is, köszi, bejött :)
Csak reméltem, hogy nem aktiválódik. Nekem jó lenne ha már megállna az esés.
magam részéről hosszabban esést várok, de amcsik felfelé fognak indulni nyitás után, csak később fognak ma nekiesni az aljaknak, holnap meg lesz egy napon belüli mélypont mondjuk a komolyabb fel korrekció előtt
de ésszel sosem tőzsdézek, tehát rövidre figyeljük bármely irányba
hosszabb pozik már nagyon rég megvannak, rámposhadnak...
Ha a Dax egyszer megindul, akkor jobban mint mas indexek.
Mostanában a beesések nem álltak meg 10 % alatt.
Azaz én a shortomat nem adom el 7700 felett....
(Különben is az esésnek akkor van vége, ha már begyorsult ... ez még nem történt meg.)
Én úgy értettem h beraktál egy eladást 44-re az 51-es shortzárás után.
Azért én sokkal lejjebb már nem várnám. Vagy valamit nagyon félreértek.