Regisztráció Elfelejtett jelszó

DAX , FTSE , CAC index

Re: nincs cím

#653612 Dénes Előzmény: #653601

4 órás: Meredeken esett ki az egy hónapos sávból és csaknem háromszáz pontos esést követően megérkezett a rés közelébe ahonnan eddig már kétszer visszavették. Ez a szint tarthatja a piacot és amennyiben enyhül az eladói nyomás kisebb korrekció indulhat meg a letört 8250-es szint felé. A 8250 és 8300-as szinteknél kiépült ellenállási zóna már gátat szabhat a további emelkedésnek és lefordulva újra a rés felé veheti az irányt.

Fordulásra utaló jel még nincs csak a szintek, melyek korábban fogták, de a kialakult szíriai helyzet miatt a befektetők dönthetnek a további eladások mellett és a 8065-os támaszig is lecsúszhat a piac

http://marketprog.eu/hu/hirek/dax-eros-a-nyomas

#653605 macika Előzmény: #653601

daxl 100 naposnál és a szigetnél ha megint meglökik - no nem biztos hogy ma

#653594 banyaiz Előzmény: #653531

Usának nem rossz pedig egy háború, időnként meg kell szabaduljanak a bomba készletektől egyebektől. Persze ha vissza is lőnek az ellenfelek akkor más a szitu. :)

50 napos elesett úgy néz ki, hacsak zárásra vissza nem húzzák.

Ezt már múlt hétre vártam volna , hogy snp alatta mászkált dax pedig keménykedett most kb szinkronba kerültek.

#653567 Dénes Előzmény: #653552

nekem ott van a 4 long 8194ről (stop kiszedve) hozzá négy short lépett be 8177től. Ezek vannak.

#653559 Fornit Előzmény: #653552

Nekem 8396 körülről volt a short, de a tegnapelőtt délutáni felhúzásban elvették.

#653555 Ricsi Előzmény: #653552

Ne bosszankodj, tedd tágabbra a stop-ot. Nekem pl 8 349-en van a shorton, így elvileg most nyugodt vagyok:)

#653520 banyaiz Előzmény: #653511

Nem tartom én sem akkora piacmozgató dolognak. Nem hinném, hogy a ruszkik megtámadják usát mert azok megtámadják Szíriát. Max mosolyszünet. Gondolom én, de elég sok a balhé mostanában azon a környéken, túl sok a forradalom. :)

Vsz ez a Fed téma a kulcs miket fognak előtte kommunikálni, mire pörög rá piac.

#653519 Dénes Előzmény: #653511

Itt azért komolyabb ellenérdekek vannak főleg az oroszok de Kína részéről is.

Ott nem volt komoly veszélye egy kiszélesedő konfliktusnak, itt igen, akár a szomszédos országokra, akár tágabban nézve.

#653503 banyaiz Előzmény: #653496

Benne van , még mindig nyitott kérdés mi lesz szeptemberben, német választás, de főleg fed előtt mit művelnek a piaccal.

Ez a szíriai balhé gondolom itt is megy majd a rángás, hogy egyik nap lesz háború másnap mégsem. Ruszkik, Kína nagyon ellenzik. Gondolom ez okoz balhét a piacon mert amúgy nem hinném akkora piacmozgató dolog Szíria megtámadása.

#653491 banyaiz Előzmény: #653482

Itt az 50 napos 200 körül 197 talán.

Megfogta egyelőre, lehet visszapattan innen, de most eddig annyira nem izmoskodik mint legutóbb mikor feltépték 400-ra .

200 napos pedig 7900 körül. Nem nagyon akar visszaesni ebbe a régi jó sávba. :) Ez még mindig erős mert snp sokat nem bírt 50 napos fölött.

#653475 banyaiz Előzmény: #653362

Biztos van aki erre játszik. Végülis ebben az esetben a kiütési ár a stop. Csak ott már akkora az áttétel, hogy a beletett lé 20-30%-át is elbukhatod pillanatok alatt . Persze ha pár pontra nyitod a kiütéstől akkor nem. De mondjuk egy 100 pontra akkor bőven.

Én úgy szoktam ezt alkalmanként (nem túl sűrűn), ha van egy határozott elképzelésem miért kellene a piacnak vmerre nagyot mozdulnia akkor ehhez keresek ft-os bétes certit ha abban is megjátszanám, aztán elfilózok rajta, hogy melyik is lenne jó, lejárat, kiütési ár, jelenlegi ár alapján kb. Akkor azt elkezdtem nézegetni hogyan mozog stb, aztán ha úgy látom akkor veszek belőle.

Egyszer beszoptam én is azt még kezdeti certis időkben gyorsan akartam shortot nyitni hirtelenen felindulásból és certi, és olyat vettem amit már kiütöttek. :) Az nagyon nagy móka volt így utólag akkor nem volt olyan vicces, mert szépen esett dax aztán ránézek certire egy bizonyos idő múlva nem mozog. :) Akkoriban kiütés után eltűnt az árjegyző, és jóval később álltak csak be maradványértékre, közben pedig volt benne még kereskedés.

#653473 Ricsi Előzmény: #653453

És ennek van valami TA alapja, vagy csak úgy gondolod, tegnap esett eleget? Én ücsörgök a shortjaimban, és jól érzem magam :))