csinálni nem csináltam jobban de a technika ha követném jobb.....csak eltérek..az stabilan jól hozna ha nem csináltam volna nyitott ,meg hajmeresztő dolgokat
csinálni nem csináltam jobban de a technika ha követném jobb.....csak eltérek..az stabilan jól hozna ha nem csináltam volna nyitott ,meg hajmeresztő dolgokat
Daxnál bátor voltam, volt, hogy 1800 daxom volt, de mázlim volt.
Olajnál volt, hogy 17.10perckor vége ugye és várnod kell mi lesz a következő nap 9ig.
Na ott az olajra jellemző késő délutáni nagy mozgásokat így nem lehetett jól lekövetni. A két bukásom megrázott, de akkor jöttem rá milyen veszélyes lett volna nagy mennyiségű Dax-al ezt csinálni......
Akkor kezdtem átjönni a certiből
Lehet, ha jó irányba állsz megfelelő pénzzel. :) Max bétes certiben 1000-1500 db-al kereskedtem eddig daxnál. Ott napi pár 100 k Ft elmozdulás az egyenlegben simán van, ha kicsit megmozdul a dax.
De látom a ker listában, hogy vannak akik vaddisznó módon belenyúlnak 20-30-40-50 millákkal, hát az már extrém vsz egy ilyen termékben. Főleg ha messze van a kiütéstől, mert másnapig jön egy váratlan rossz mozgás és kiütik mondjuk 3000-ről leesik 600-ra és benne van 40 milla , nem tudsz stoppot rakni.
Ezek igazi keménytökű emberek lehetnek akik bevállalják illetve lehet, hogy 40 milla nem pénz nekik. :)
Én néztem is, miért gondoltad tegnapelőtt, hogy jobban csinálod mint én, de nem akartam veled vitatkozni :D
haha né csak ,még én is leszóltam és nagyon jól hoztál ,grat:)
KO-nál durván becsülve 500-600k körüli minusz. Szerintem.
2 milla kellett volna és a spread miatt kapásból 20.000 minusszal indulna. Kockáztatni meg vérmérséklet szerint.. mikor szórja rá valaki a jegyzőre.
Ehhez mennyi pénz kellene, és mennyit kockáztatna, aki megtenné?
ezen kívül inkább arra vigyáztam, hol a korlát ár.:)))
Ha vki vett tegnap du 2000 db-ot a shortból az 1 nap alatt ma. Bár én ép ésszel nem vennék annyit. :)
Naja, de itt semmi katasztrófa nem volt, 250-450 között mozgott ez a csoda teljes hónapban.
igen, japán katasztrófa idején szegény japánok katasztrófából kihoztam. Dax esésből majd vissza.
Hát, certiben nem tudom, hogy össze lehet-e hozni :D:D
Ez brutál jó, csak gratulállni tudok! Kiegyeznék vele egy évre :)
Jobb ha úgy van pénzed hogy nem tudják, nem látják rajtad.
De mint tudod (bár lehet, elfelejtetted), van shortom 8 160 körülről is (mondjuk srv short), amit a 100 körüli rés betöltésére nyitottam, azt is be kellene még zárnom. De majd annak is eljön az ideje, belefér a csomagba :)