néztem is 7sp igen jó,de ricsinél lazán befér a tőkéjéhez ,nálad nem tom mennyi van
nálam 1pont 70dollcsi lenne fcxm nél 7db ra, 160pont 1%emozdulásra 1120 dollár esne nyerő vagy -bukó
néztem is 7sp igen jó,de ricsinél lazán befér a tőkéjéhez ,nálad nem tom mennyi van
nálam 1pont 70dollcsi lenne fcxm nél 7db ra, 160pont 1%emozdulásra 1120 dollár esne nyerő vagy -bukó
Én pont Admiralnak SPek.
DAxhoz képest kicsi, pont jó méret ha valaki kevés pénzzel rendelkezik.
Ma vettem majdnem a csúcson dax shortot, de nem vittem végig 100 ponttal kevesebbet hoztam mit lehetett volna. MERT volt egy elgondolásom, hogy nem fog tovább esni. Még mindig elkövetem ezt a hibát, hogy az előre elgondolt terv fontosabb mint a valóság.
nyugodtan. Tényleg- 300 euroval óvatosan lehet.
DE ELŐTTE DEMO !!!
admiralmarkets ott van a mini számlám még annyi sincs rajta
admirálnál ok de fxcm pl 10x se 1db sp,admiralmarketsnél 1ssp 3800ft letét,fxcm 120dollcsi ,
1pont 300ft,fxcm nél 1pont 10dollár
Teljesen igazad van, én is erre gondoltam, csak 250-300 eurónyi összeggel nem akartam kiröhögtetni magam, hogy számlát nyitok. :)
Nem feltétlenül a menőké, vannak tudatlanok is. :)
Én is itt, ebből a fórumból tudtam meg, hogy léteznek CFD-k is, 1 pontos spreadekkel. Addig én is certikkel szenvedtem.
Mondjuk annyi előnye van a certinek, hogy (bár rohadt költséges, és 16 órában nem férsz hozzá) de kis összeggel is kereskedhető.
Nekem csak 100K körüli forintom volt szabadon akkoriban, ez túl kis összeg CFD-re, ahol pl dax-ban egy pont elmozdulás már 300 ft. (1 euro)
Ez a menők sportja, kapásból kb 10 pont minusszal indítani :)
Ez kis tétel nagyon ami van.
1-2%esést látok röviden ha a csoda indikátorom netán beadná longot,de a 4h,dailyin ott kb annyit,de be is szakadhatnak innen
Piacin vette, nem tudom megérteni, kb 8400-as daxnál lesz nullában a 8267 körüli vételével..