Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Trafiktörvény, a Fidesz bukása

Re: Forrás:Magyar Gyökérhatározó

#653160 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #653049

Vazzeg! Neked milyen igazad van! Megyek oszt benyújtom azt a területi izét..... vagy jól bemutatok valamit, valakinek...még meggondolom.

#653055 banyaiz Előzmény: #653049

ezt mateknak fogom fel. Vannak egy koordináta rendszerben a vágyak ezeknek van egy grafikonja, vannak a vezetői válaszok ezekre a vágyakra ezeknek is van egy grafikonja.

Ahol a kettő metszi egymást ott vagyunk jelenleg.

Nekem annyi a problémám, hogy ez a metszéspont a béka segge alatt van. :) De hát ez egy sok tényezős játék, ahány választópolgár van annyi tényezős.

A metszéspont helyzete sok vidám következtetés levonására nem ad okot. :)

#653049 Rozsdáskilincs Előzmény: #653048

Ááá a reflex működik dögöljön meg a szomszéd tehene is:) Csak az okoz kielégülést.

Nyeretlen

Jut eszembe a magyar kérdésről. Az ön őse ha esetleg Árpád alatt volt akkor egy orrhosszal megelőzte a vezért a kárpát medence elfoglalásában. Így teljes joggal benyújthatja a területi igényét:) Lehet emiatt tartjuk magunkat lovasnépnek.

#653048 banyaiz Előzmény: #653043

Van egy igény a válaszokra ezt kielégítik, így működnek a dolgok.

Végülis ez a politikus szakma, kecsegtetnek a vágyaid kielégítésével, fényes jövővel. :)

Csak abban van némi problémám, hogy mi az ami már kielégítő válasznak számít, lehet azt is mondani, hogy ezek a válaszok kielégítőek . Erre azt tudom mondani már akinek, embere válogatja.

#653043 Rozsdáskilincs Előzmény: #653016

"Olyanok ezek a dumák mint a fidesznél a "gonosz bankok"

Ha már a nép nyög, válaszokat akar, tudni akarja miért:)

#653041 Rozsdáskilincs Előzmény: #653011

"Már elnézést, hogy belepofázok...de sajnos ez az egyik rossz tulajdonságom a száz közül.""

csak 100:) Lehet a kedves neje tudna még hozzá tenni:)

nyugodtan, engem nem zavar mások véleménye. Gondolom kedves jobbikos ismerősei nem tudták hogy az ajtó berúgása még nem elegendő az érvényesüléshez. Amolyan szoktató szemlélődő pozíció.

#653025 banyaiz Előzmény: #653013

Visszavezeted Árpád fejedelemig a családfát? :)

Hát igen ez is egy jó kérdés, az én őseim ameddig vissza tudom vezetni svábok voltak, sok közük nincs Árpád vezérhez.

Mondjuk engem nagyon érdekelne ez , de jó lenne visszavezetni 1000 évre kik voltak az ősök és mivel fogalkoztak. Az a gyanúm lehetett köztük elvetemült halász. :)

Vona igen mondjuk egy-két hegedűhúr lehet benne így ránézve, nem az a hófehér bőr, vörös hajjal. Szóval óvatosan szerintem is ezzel a magyarkodással, mert elég sok nép keveredett itt .

#653016 banyaiz Előzmény: #653011

Olyanok ezek a dumák mint a fidesznél a "gonosz bankok".

Meglovagolják a közhangulatot ilyen hangzatos dumákkal. Mindenféle értelmes, érdemi tartalom nélkül.

Ez a politika. Nincs új a nap alatt. Egy módon lehet ez ellen fellépni, kiröhögni őket az egyszerű hülyeségeikkel együtt, bárcsak a többség kiröhögné az ilyen baromságokat akármelyik párt részéről hangzik el, máris lépnénk előre.

Így nehéz lesz, ha még meg is éljenezzük, hogy de jó ennyire egyszerűen szóltok hozzánk, öröm , boldogság. :)

#653013 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #653009

Nekem speciel ez a Vona gyerek nagyon gyanús. Nem tudom ki-fia borja, de egy biztos, az ősei között viszonylag kevés volt a "Magyar". Talán még a bengáli tigris is magyarabb. Természetesen annak megállapítása, hogy ki mennyire "Magyar", az nem túl egyszerű feladat.

Egy biztos, az én őseim már Árpád alatt is nyeritettek :-)

#653011 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #652991

Már elnézést, hogy belepofázok...de sajnos ez az egyik rossz tulajdonságom a száz közül. Szóval 2010-es választások után néhány jobbikos kollégám már elővezette ezt a "pofozkodást"... azt állították, hogy mivel a jobbik bekerült a parlamentbe, akkor most nagyon kemények lesznek(lesz pofozkodás dögivel), elszámoltatás, stb... erős kétségeim voltak.... és nem is tudtak elérni semmit sem (ez persze nem teljesen az ő hibájuk).Szerintem, ha kormányon lennének(én nem szeretném) akkor sem érnének el semmit sem, nem látok ott semmilyen probléma megoldó képességet..., bezzeg a jelenlenlegi kormány, na annak aztán van probléma megodó(és gyártó) képessége :-)

#653009 banyaiz Előzmény: #653003

Függetlenül attól mi volt a tényleges aktus kizárták kilépett, megkérték zárt körben húzzon el , vagy magától döntött így, kissé röhejes lenne ebben a pártban egy zsidó vezető, miközben a párt tagjai vezetői teli szájjal zsidóznak, nem?

Kb mintha lennének cigány vezetőik tagjaik, közben pedig úgy szólnak ahogy a témáról, ez igen vicces lenne vsz. :)

Kissé skizofrén helyzet lenne. Gondolom ezért tolonganak ezekből az etnikumokból a párt tagjai szimpatizánsai között.

#653005 Grizzly Géza Előzmény: #653003

"Európai parlamenti képviselői mandátumának visszaadására szólította fel Szegedi Csanádot a Jobbik elnöksége."

Ennyi volt a történet,de ez jogos szvsz...

#653003 Grizzly Géza Előzmény: #653001

Nem azért zárták ki,mert zsidó. Ki sem zárták,kilépett.

"Vona azt mondta: Szegedi zsidó származásának nincs köze a döntéshez, a Jobbik nem vizsgálja senki származását. Szerinte ezt bizonyítja az is, hogy Szegedit azt követően választották meg a borsodi szervezet élére, miután kiderül zsidó származása. Aki a nemzet érdekében tevékenykedik, annak köztünk van a helye"

#653001 banyaiz Előzmény: #652995

Látom én is milyen dolgok vannak pl most itt a környékünkön ez az Audis ügy 6 halálos áldozat, cigány maffiózók .

Hány cigány, hány zsidó van a jobbikban? Egy volt akiről kiderül máris kizárták. Szóval erről ennyit. Mert ha lenne ott egy cigány tagozat (lehet van csak nem tudok róla) akkor azt mondom nem etnikai alapon megy a dolog, így erősen duma jellegű ez.

Nem megoldás semmire ez a hozzáállás vsz.

Viszont azzal egyetértek, hogy ezzel a kérdéssel vmit kezdeni kellene már régen , csak nem így, hogy utáljuk őket stb. Ebből még egyszer egy polgárháború is lehet nagyon elfajulnak a dolgok.

De nem is úgy ahogy most megy szőnyeg alá söpörni a problémát. Nekem nagyon szimpatikus volt az a videó a "****mentesítő napokról" ahogy az a cigány polg mester kezelte ott a faluban az ügyeket, azt kellene nagyban átvenni vsz, nagyon jó minta lenne. Csak hát ehhez tenni kelleni vmit és mivel itt dolgozni kellene, lopni pedig nagyon nem lehetne az ügyből politikusoknak annyira nem pálya. :)

A cigány ügy trafik téma lenne ne félj már megoldották volna, vagy tolonganának a megoldásért. Csak hát ezen kevésbé lehet keresni viszont hosszú ideig k. sokat kellene dolgozni aprólékos építő munka, nem túl népszerű. :)

#652996 banyaiz Előzmény: #652991

Két dolgot lovagol meg ez a párt:

1. Utáljuk a cigányokat, és a zsidókat, illetve kilépni az eu-ból mert nem ad nekünk semmit

2. Elszámoltatni a rendszerváltás után privatizációban politikában résztvevőket nyerteseit a dolognak.

Mindkettő népszerű tud lenni különböző okok miatt. Viszont ebből mit valósítanának meg az mivel járna az országban azt inkább nem is gondolom végig. Egy Vona mint miniszterelnök?

Ezek a dolgok addig működnek amíg ellenzékből csak dumálni kell. Addig be lehet vele söpörni sok szavazot. De ha cselekedni kell ezeket megvalósítani az komoly lenne ilyen Vona és társai féle bandával főleg. Nem akarnám látni. :)

#652995 Grizzly Géza Előzmény: #652985

A Jobbik nem ítél el senkit etnikai alapon.

A bűnöző életmódot folytató cigányokat ítéli el,akik ellen még a rendőrség sem léphet fel,mert akkor sipákolnak a jogvédők. Itt van a közelben az Ercsi nevű rezervátum,keresztül megy rajta a 6-os. Leállít a rendőr,hogy közúti ellenőrzés. Mondom neki: és az a zsiguli,ami előttem ment rendszám nélkül? Félszeg mosoly és azt mondja,hogy van akit nem lehet megállítani. Nagyobb a valószínűsége,hogy nem viszi be az őrsre,mert büdös ;)

De ez csak egy példa

#652991 Rozsdáskilincs Előzmény: #652985

"Mit láttok ebben a pártban azt nem értem. ""

az erőt. mindenki szeretné már látni hogy elcsattanjon egy pofon. Vona igéri hogy pofozkodni fog.

#652985 banyaiz Előzmény: #652795

Mit láttok ebben a pártban azt nem értem. Azon kívül, hogy nagy melldöngetés mekkora magyarok vagyunk, és utáljuk a zsidókat és a cigányokat mert ők minden bajnak az okozói, illetve a gonosz EU kb a semmivel egyenlő a mondandójuk vsz.

Nagyon ügyesen meglovagolták a cigány problémát, és ezzel ott vannak a Parlamentben, kb ennyi.

Jó hát megnézem a fideszt , vagy mszp -t szégyenteljes dolgaik vannak, de egy jobbik hát még rosszabb lenne vsz. Nem akarnám elképzelni, hogy ezek az emberek kormányozzák az országot, semmi szakértelmet nem látok a megnyilvánulásaikban. Igaz a többiekében is keveset. Mellette pl ez a zsidó gyerek ott náluk, egyik nap utálja a zsidókat másik nap kiderül ő is zsidó akkor szereti őket, röhej. Egy jó példa rá miért ne utálj senkit etnikai alapon, másnap kiderül egyik ősöd az volt aztán pofára esés. Ilyenekre nem szavaznék az biztos, ezek még Fideszen is túltesznek "egyszerű" mondandóban, pedig az már teljesítmény.